Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לבקש התחייבות על פגיעות שילדה.

מה המחירון וכמה הוא דורש?

מה זו ההתחייבות הזו? ועל מה הוא בעצם מתחייב ומה קורה אם יש פגיעת שילדה?

המחירון לפי לוי יצחק הוא 45,000, הוא דורש 43,000 ואני חושב שאנסה לנגיע איתו לאזור ה 38,000.

פורסם
בהתחייבות אם יש פגיעת שלדה המוכר משלם את הבדיקה או חלק ממנה.

כך הגילוי הנאות מקבל תוקף כספי כלשהו.

מדובר ב2007?

הא, אבל זה רק לעלות הבדיקה. בבדיקה שנעשתה (אני לא מכיר את המכון) לא התגלו פגיעות בשילדה.

מדובר בפוקוס 5 דלתות TREND-X 2006 עם 80,000 ק"מ , יד ראשונה פרטי.

פורסם

לי אישית לא מפריעות קצת שריטות ופגיעות קלות אם הרכב שמור מכאנית ולא עבר כל תאונת שילדה.

אם אתה לא מוצא רכב מקביל שמור יותר תנסה להוריד אותו על הפגיעות כ3000 שח בנוסף למה שאתה חושב שהרכב שווה.

סהכ רכב אמין ובטיחותי.

פורסם
רק דיברתי עם בחור שהיה לפני ובדק את האוטו ב"טסט השרון".

ויש לך מושג למה הוא בסופו של דבר לאחר בדיקה לא קנה את הרכב?בן אדם לא לוקח סתם רכב לבדיקה ומבזבז 500 שקל ואז פשוט מוותר עליו (בייחוד שהוא טוען שהרכב נקי מפגיעות), תנסה לרחרח ולהבין מה הסיבה שהבחור לא רכש את הרכב ,יש מצב שמסתתר משהו מאחורי זה.

בהצלחה!

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
ויש לך מושג למה הוא בסופו של דבר לאחר בדיקה לא קנה את הרכב?בן אדם לא לוקח סתם רכב לבדיקה ומבזבז 500 שקל ואז פשוט מוותר עליו (בייחוד שהוא טוען שהרכב נקי מפגיעות), תנסה לרחרח ולהבין מה הסיבה שהבחור לא רכש את הרכב ,יש מצב שמסתתר משהו מאחורי זה.

בהצלחה!

הבחור לא רכש את האוטו בגלל שהיו הבדלים מהותיים בנוגע לכסף. הוא רצה להוריד עוד 3,000 ולהגיע לאזור ה 35,000 והמוכר לא היה מוכן בשום פנים ואופן.

בכל מקרה בעל הרכב מוכן ללכת איתי לבדיקה נוספת לכל מכון שאבחר.

פורסם
לי אישית לא מפריעות קצת שריטות ופגיעות קלות אם הרכב שמור מכאנית ולא עבר כל תאונת שילדה.

אם אתה לא מוצא רכב מקביל שמור יותר תנסה להוריד אותו על הפגיעות כ3000 שח בנוסף למה שאתה חושב שהרכב שווה.

סהכ רכב אמין ובטיחותי.

אני מנסה למצוא אחר, ומוצא! אבל בשנתונים גבוהים יותר ובהתאם יקרים יותר.

מדובר על אוטו משני שיסע גג 5000 ק"מ בשנה (גם בהגזמה) ואין לי יותר כדי להשקיע או יותר נכון ל"אבד" :wink:

אבל היתה חשובה לי הבטיחות (האוטו בעיקר יסיע ילדים קטנים) והאמינות (לכן חיפשתי אוטו מטופל יד 1)

הקוסמטיקה קצת "מאכזבת" אבל ממש לא מפריעה לי.

• תוכן חדש...