Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטנט משטרתי, מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל עם אני הייתי זה שבורח, למה נראה לשוטר שאני יתן לו להתקרב אליי כל כך קרוב מאחורה, מבלי איזה התחמקות ימינה ושמאלה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה איזה סרט ישן עם בדיוק אותו "פטנט", הרעים ניתו לתפוס ככה את המכונית של הטובים ונשאר להם רק הפגוש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רעיון גאוני ! למשחקי מחשב ... :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הרעיון נחמד על הנייר ומתאים לסרטים בעיקר,גם ככה השוטרים מצויידים במעין איילי ברזל שתפקידים לנגח את הרכב הפורע.

שנית , הניידות האמריקאיות משופרות על ידי כל מיני קיטים מפלצתיים ובעלות יכולות לכסח מפלצות אחרות.

כמובן ששם ניתן לערוך מרדפים,ישנם תקציבים וניתן לראות מסוק ושלל ניידות כאילו היה מדובר בסרט אקשן הוליוודי.

פורסם

שהשוטרים יירו לו בצמיגים.

יותר פשוט, יותר נקי, יותר בטוח.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
היה איזה סרט ישן עם בדיוק אותו "פטנט", הרעים ניתו לתפוס ככה את המכונית של הטובים ונשאר להם רק הפגוש.

הפגוש זה השלב הראשון, לאט לאט יעצרו את כל האוטו.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...