Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטנט משטרתי, מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=9Ezb2xaTgNM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ברכב הרודף הבולדוג הקדמי נפתח ופשוט "מתחבר" לפגוש האחורי של הרכב הנרדף ועוצר את הרכב,

פטנט נהדר לדעתי,

מה דעתכם?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זהו סרטון שיווקי מן הסתם, אך האם הפגוש האחורי לא ייתלש פשוט? מעבר לכך הרכב מקדימה יכול לזגזג.

נראה כאילו זה פועל טוב, בעיקר בתנאים סטריליים, לא?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רעיון פשוט ונחמד מאוד.

יעבוד? לא נראה לי.

במציאות הרכב 'הנתפס' יהיה עם דוושת הדלק לחוצה עד הסוף ואזי יקרו אחד משני הדברים הבאים:

1) הניידת לא תצליח להגיע אל מאחורי הרכב ולהישאר צמוד אליו מספיק זמן על מנת 'לתפוס' אותו כראוי.

2) הפגוש פשוט יתלש והרכב הבורח ימשיך בנסיעה אחרי האטה קלה...

נחמד,

אבל זהו.

לדעתי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

נגיד וזה עובד, נגיד ונמלט כלשהו מחליט לנסוע בקו כירורגי ישר במהירות קבועה עם הניידת על הזנב, מצב דמיוני לכל הדעות אבל נזרום עם זה.

מי אמר שלניידת משטרה יש בלמים מספיק חזקים כדי לעצור גם אותה וגם רכב דוהר עם הדוושה ברצפה?

אם זה רכב קצת חזק (מה שמאוד פופולרי בארה"ב, muscle cars) הוא פשוט יטגן את הבלמים של הקראון ויקטוריה וימשיך בדרכו.

ועכשיו השוטר בבעיה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השוטר צריך להיות בהמירות קצת גבוהה יותר לפני החיבור.

יותר סביר שהשוטר יכנס בו מאחורה או יפספס.

לא יעיל.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

לא יעיל בכלל.

אמריקאים, כמה מקרי מרדף שיש להם והם לא חושבים לעומק.

קודם כל רוב המרדפים הם בין מכוניות ובעירוני, ככה שאין מרווח ביטחון כמו שיש בתצוגה בכביש פתוח.

דבר שני, גנב שמחליט לברוח, מקבל זריקת אנדרנלין, מה שגורם לו לינהוג בצורה מטורפת, מקסימום תאונה אז הוא ירוויח מזה (יותר זמן באוויר הפתוח).

לא בעיה לברוח מזה, לאמריקאיות יש מנועים חזקים מהרגיל, וגם כמה זיגזגים והשוטר נשאר מאחורה.

לדעתי אם רוצים פטנט טוב, שיעשו חובה להתקין מנטרל הצתה לכל רכב, כמה מאות בודדות של שקלים, ואז לעשות לשוטרים שלט, רואה רכב בורח, מקודד את השלט על הקוד של המחשב (לעשות קודים לפי לוחיות במסוף), נותן לחיצה ולגנב אין מנוע.

זה חשיבה ישראלית, גם שאין לנו הרבה מרדפים כמו שם (יותר מידי ערוץ דיסקברי8)), מוצאים פטנטים טובים.

פורסם

למיטב ידעתי, קיים אמצעי אחר בשימוש.

מדובר במאין מזחלת שמשוגרת תחת הרכב הנרדף ומשתקת את מערכות החשמל של הרכב (״טיגון מחשב״).

הרכב הנרדף עוצר לבד....

פורסם

למה למשטרה אסור לבצע מרדפים??? למה המשטרה קיימת אם לא בכדי לתפוס פושעים?

חוץ מזה, על מרדפים שביצעתי בתקופת השירות שלי (ברכב וברגל) אף אחד לא פצה פיו, אז נראה לי שזה מותר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני רוצה לראות את הפרצוף של השוטר שיגרר כמה קילומטרים טובים אחרי איזה מיפלצת:mm_surpri וזה עוד בהנחה שהוא אכן הצליח להתחבר, לדעתי הסיכוי ששני הרכבים יסעו בקו ישר+ שהמשטרה תהיה מספיק מהירה להתנגש+ שהבלמים יהיו מספיק חזקים הוא קרוב ל 0%

פורסם
למה למשטרה אסור לבצע מרדפים??? למה המשטרה קיימת אם לא בכדי לתפוס פושעים?

חוץ מזה, על מרדפים שביצעתי בתקופת השירות שלי (ברכב וברגל) אף אחד לא פצה פיו, אז נראה לי שזה מותר,

אסור כי הנהג הבורח יכול לגרום נזק יותר גדול מאשר הרכוש שנגנב או כל מה שהוא עשה בעבר- מדינה קטנה את כולם אפשר לתפוס במוקדם או במאוחר.

לצערי הייתי עד למרדף כזה בלייב, למה לצערי? כי הרכב הבורח התנגש ברכב שלי חזיתית. הנזקים הם מעבר לנזקי רכוש. האם היה שווה לצאת למרדף אחר גנב רכב/שלול רישיון נהיגה, כאשר אלו יכולות להיות התוצאות? אני אענה לך שלא שווה, מה אתה אומר??

• תוכן חדש...