Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב אנשים יקרים.

עשיתי היום לאוטו (דייהו סופר רייסר 1.5 שנת 95 אוטומט) טסט בקומפיוטסט נס ציונה.

הרכב עבר בשלום את בדיקת האורות ואת בדיקת הבור ככה שרוב המכלול החשוב ברכב תקין וגם חדש .

אבל...הרכב נשכל בבדיקת זיהום אויר :

-------------------------------------

! CO!- מקס' 0.5- מדוד-0.77 לקוי

!------------------------------------

! למבדה!- מקס' 1.03 -מדוד- 1.025 תקין

! CO!- מקס' 0.3 -מדוד- 0.92 לקוי

! חום מנוע!- מינ'- 80 -מדוד- 97.7 תקין

אלו התוצאות של הבדיקה טיפה חורג מהנורמה,יש לציין שיום לפני הטסט קניתי חומר לניקוי מערכת הדלק STP(בקבוק אדום)

ורוקנתי לתוך מיכל הדלק האם יכול להיות קשר בין זה לבין התוצאה?

במידה ואם הממיר קטליטי לא עובד בתיקנות הרצויה מה המחיר להחליפו (לא חייב מקורי העיקר שיחזיק שנה-טווח של 10,000-15,000 ק"מ)?

שמתי לב שמדיי פעם יוצא עשן לבן מהאגזוז בדרך כלל זה קורה שהרכב עומד כמו כן הרכב כנראה שורף שמן מנוע בדרך כלל פעם בחודשיים אני צריך למלא בין ליטר לחצי ליטר (בזמנו אמרו לי במוסך שצריך להחליף רינגים"מישהו יכול להסביר מזה ומה העלות של ?והאם יש מצב שזו הבעיה ?

עוד משהו קטן בנוסף לשמן שאני צריך למלא גם מיים משום מה נעלמים לי או מתאדים מהחום יש מצב לראש מנוע?

תודה.

פורסם

יש למעלה בסרגל כלים כפתור "חיפוש".

כנס לשם ורשום בשדה החיפוש:

נכשלתי בבדיקת זיהום אוויר לרכב ממודל 95 ומעלה.

תקבל שירשור עם מאות תשובות לשאלות דומות לשלך.

פורסם

ניסיתי לא מצאתי תשובה לשאלות שלי בכל אופן כל רכב והבעיות שלו ככה שלא תמיד תקבל תשובה

אם מישהו פה יכול לעזור בלתת לי תשובות לשאלות אני אשמח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...