Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הבעיה היא שהם לא מבצעים אכיפה לשם אכיפה. כשהם נופלים עליך הם א: ישגעו לך את השכל ב: יתנו לך דו״ח טיפשי כמו ״גומי יבש במגב קדמי״ ויעכבו אותך עד שתצא לך הנשמה. אם לאנשים האלו אין סמכות של שוטר, למה לעצור בכלל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שידוע לי הוא אין לו סמכות, יתרה מזאת, הוא אמור להיות בעמידה והמכשיר ללא תזוזה כדי שלא יראה זיופים במהירות,

לעניין אותם צדיקים, דעתי היא שיתנדבו בלעזור לחולים ולקשישים- כאלה שאין הם יכולים לשטוף את עצמם או את הבית וביטוח לאומי מסרב להכיר בהם, ניצולי שואה שנרקבים בבית ולא מקבלים מה שמגיע להם, ועוד ועוד ועוד.

שילמדו ויעזרו לילדים בשכונות מצוקה, ולא חסרים עוד מגוון מקומות שלדעתי הם יכולים לתרום הרבה יותר, בכביש זה עבודה של שוטר.

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

אני בדעה שיש ויש , ואני הראשון לפרגן למשטרה ולמתנדבים בכלל ובמשטרה בפרט , אבל כן גם אני חייב לומר שיש ברעננה מתנדב כלשהו מאותה קבוצת המתנדבים שמצבם הכלכלי לא רע שעושה שמות רעים למשטרה , גם אם שאר המתנדבים כשרים ואולי גם הוא , לא פעם נתקלתי בהתנהגות מאוד לא כשרה (הייתה לי חברה שגרה ברעננה , יותר מפעם אחת עשו איתי "פתיחות" בלי שבכלל התייחסתי , תמיד הייתי בטוח שמדובר בערסים\מפגרים עם כסף שרואים מכונית ספורטיבית וחושבים שאני משועמם כמוהם) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

חבר שלי עוקב ע"י גאנגסטר על תקן מתנדב, בH2 שחורה.

טרם יצא לי לשמוע על אדם שזכה לקבל יחס הוגן ממתנדב של משטרת התנועה.

פורסם
המתנדבים שחלק גדול מהם (לא כולם) הם חסרי חיים שמוצאים הנאה בלשחק בכאילו ועושים יותר נזק מתועלת גם בגלל חוסר מקצועיות וגם בגלל עודף מוטיבציה (ראו מקרה לדוגמא המתנדב הטרחן מחוץ לבסיס המילואים וכמוהו יש עוד רבים).

כל עוד יהיו מתנדבים כאלו בתוספת לחיילות החובה שעונות לטלפונים במוקדי המשטרה עם מבטא ערסי מופגן וטיפשות מופגנת לא פחות, המדינה לא תקצה עוד משאבים להגדלת המצבה של שוטרים אמיתיים. שוב - יותר נזק מתועלת גם מקצועית וגם תדמיתית.

הערה בהקשר לשתי התגובות שמעלי - במשך שלוש השנים האחרונות אימנתי קבוצת כדורגל של ילדים עם מגבלות ברמות שונות. יש הבדל תהומי בין התנדבות לשם שיפור ההרגשה או השיקום של אדם לבין התנדבות שבאה לכסות על אוזלת היד של הממסד ומחליפה אנשי מקצוע אמיתיים. זה כמו שמחר אתנדב להחליף רופא מנתח כי עברתי חודשיים של קורס.

נאה דרשת. ולא מכיר את האיש הנחמד הזה עם הפורש, מכיר אחרים מאותו זן וחלקם הלא זניח, להערכתי, פשוט בוחר ב"קטע" הזה שמפיג שיעמום באופן כזה שגם נותן תחושת כוח וסמכות. ואת אלו לא תראה בבתי חולים, או עם קבוצות נחשלות בחברה, שם אמנם גם מופג השיעמום, אבל זו גם עבודה קשה, סיזיפית ואין פיצוי של אגו מורחב בצידה. ואלו האחרונים באמת ראויים למלוא ההערכה והכרת התודה של כולנו, ה"שוטרים" האלו קצת פחות.

פורסם
שאלה, האם מתנדב יכול לעצור נהג על מהירות מופרזת? האם יש לו בכלל אמצעים למדידת מהירות שמותקנים ברכב?

לא. אמצעי אכיפת מהירות מותקנים רק בניידות (רשמיות או סמויות). עבודה בלייזר מצריכה קורס אותו עוברים שוטרים. מתנדבים לא מבצעים אכיפת מהירות.

• תוכן חדש...