Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר היום מיציאה מבר עם כמה חברים מכיוון הרצליה לרעננה.

בדרך מאותת לי גיפ חדש שחור של פורש ,חשבתי שזה איזה ערס שהוא רוצה שאני יפנה לו את הנתיב בקיצור אותתי ועברתי לנתיב הימני.

פתאום הוא שם צקלקה על הגג ואומר לי לעצור בצד הייתי בהלם גיפ של פורש עוצר אותי? איזה כבוד..

בקיצור סתם בדק את הרכב עם הפנס ולא מצא כלום ושיחרר אותי.

השאלה שלי מה זה? מי זה? יכול להיות שהוא לא שוטר "רגיל"?סמוי?אולי בעל דרגה מסויימת במשטרה?

מענין אותי לדעת אם ראיתם רכבי יוקרה עם צקלקה שאשכרה עוצרות אזרחים ועושות סיורים בערים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעודת שוטר ביקשת? נשמע לי סתם ערס עם ג'יפ וצ'קלקה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה רכב של מתנדבים.

איזה דפוק מורעל שכבר כמה שנים מסתובב עם הפורש שלו ברעננה ומציק לאזרחים.

לא חדש!

עודף כסף + שמעמום + תסביך גדלות = מתנדב משטרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אה כן,המתנדב בקאיין המפורסם,גר ממש ליד בית הורי.

מדובר בטיפוס אמריקאי מבוגר שכנראה יש לו הרבה זמן פנוי.

היה לי חבר בצעירותי,שהגיע מבית מבוסס מאוד,וגם הוא היה מתנדב עם רכבו הפרטי והלא שיגרתי (גולף GTI).

לך תבין רעננים :).

Porsche 944 turbo

פורסם
לך תבין רעננים :).

דווקא אנשים צנועים. זה האוטו של העוזרת... את האותו היקר הם משאירים בבית. לא רוצים להוציא עיניים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מציע לכולכם להרגע עם התרבות הטוקבקיסטית המגעילה שלכם. :mm_nah:

מכיר את הבן אדם (דרום אפריקאי, לא אמריקאי) והוא לא חולה נפש ולא דפוק.

זה בן אדם שבנוסף לשעות הרבות שהוא מקדיש למשטרה (ואגב את רוב הנסיעות שלו במסגרת המשטרה הוא נוסע בפוקוס משטרתית סטנדרטית ולא בפורש) הוא מתנדב בבתי חולים, בתי ספר ועוד כל מיני ארגונים למינהן.

מגיע לו כל הכבוד, וודאי לא קללות.

פורסם
לא דימיינת, באיזור הרצליה יש ניידות סמויות לא שגרתיות...מה לעשות יש כסף לשכור רכבים "טיפה" יותר יקרים מאוקטביה.

אותי גם עצרה שם ניידת סמויה-טויוטה לנדקרוזר שחורה !

יחי ההבדל הקטן, לנדקרוזר / קאיין...

מתנדב זה בהחלט הגיוני.

בצהלה מסתובבים מתנדבים (של המשמר האזרחי, לא המשטרה) בג'יפים, סדרה 5 וראיתי גם יגואר אקס קיי אר אס...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אתמול נעצרתי ע"י צוות כזה או אחר, בלא פחות מוולבו חדשה.

שמחתי מאוד לראות שהמיסים שלי הולכים למקומות הנכונים.

פורסם

aino -לא הבנת.

הכסף של המיסים שלך הולך לכל מיני מקומות (נכונים או לא - תלוי בהשקפתך הפוליטית ),הוולוו לא שייכת למשטרה ,זהו רכב פרטי של מתנדב במשטרה.

יש "פטנט " במשטרה שמאפשר למתנדבים לבוא עם רכב פרטי ולשים עליו צ'קלקה.

יש הרבה הגבלות ,אבל הרעיון הוא להראות נוכחות משטרתית.

למיטב זיכרוני ,אסור לרכב כזה להיות עם מערכת כריזה/סירנה - פשוט לא חוקי .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

חשבתי על כך שמדובר ברכב של מתנדב, אבל אמרתי לעצמי: "איזה מתנדב יגיע עם וולבו חדשה למשמרת סיור במשטרה".

תיארתי לעצמי שאולי מדובר ברכב שהושכר ע"י המשטרה על מנת שלא יימשוך חשד - ועובדה שזה עבד, אפילו על בחור חדשניסט מאוד בכביש שכמוני (שלא כמו סקודה\מזדה 6 ושות').

השרשור כאן הבוקר, עם הפורשה מכניס את כל העסק קצת לפרופורציה. :roll:

פורסם
מציע לכולכם להרגע עם התרבות הטוקבקיסטית המגעילה שלכם. :mm_nah:

מכיר את הבן אדם (דרום אפריקאי, לא אמריקאי) והוא לא חולה נפש ולא דפוק.

זה בן אדם שבנוסף לשעות הרבות שהוא מקדיש למשטרה (ואגב את רוב הנסיעות שלו במסגרת המשטרה הוא נוסע בפוקוס משטרתית סטנדרטית ולא בפורש) הוא מתנדב בבתי חולים, בתי ספר ועוד כל מיני ארגונים למינהן.

מגיע לו כל הכבוד, וודאי לא קללות.

באמת מגיע לו כל הכבוד!

הלוואי וכל אזרחי ישראל היו כמוהו והיו תורמים מזמנם למען הציבור.

פורסם

אדם מוכר ויקר שאם היה אכפת לו מלעשות רוח היה בא עם המטוס שלו, לא עם גלגלי ילדים.

מביא הרבה משתוללים לעשיית חשבון כדאיות.

פורסם

בתור תושב רעננה,אני מכיר את התופעה ,מדובר בקבוצה של מתנדבים בעלי רכבי יוקרה (SUV בעיקר),הרבה פוזה רעש וצלצולים,אני במקרה מכיר גם את מי שעמד בראשם ,בעבר הם ביצעו פעולות למניעת גניבת רכבים ואף כניסה לשטחים למען החזרת רכבים ותפיסת הגנבים.

מאז שפורקה יחידת הג'יפים ברעננה החבר'ה נשארו עם זמן פנוי והם די מציקים ולא יודעים היכן הגבולות.

יצא לי להתיקל בהם סתם ככה באיזה לילה בו הם דרשו ממני בליווי שוטר רישיונות הביטוח התקף לא היה ברכבי (חודש באותו החודש,היה בידי את הקודם כמובן),השוטר החליט כי אין זה מתפקידו לוודא האם אני מבוטח או לא וברך אותי לשלום ,אך ה"חבר'ה הטובים" סרבו לשחרר אותי והפצירו בשוטר לעקב אותי סתם כך,למזלי הוא נתן את הטון האחרון.

מלבד זאת רבים המקרים בהם אני נוכח לראות אותם מפעילים אמצעיים ומבצעים עבירות סתם כך מכיוון שיש להם "סמכות".

אני סולד מהם למרות הכוונות הטובות.

• תוכן חדש...