Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שאני אוהב לרוב לשמוע בווליום גבוהה אך שיהיה גם באיכות.

הסט קומפוננט היחידי שהיה לי והוא גם היחידי ששמעתי (שמעתי הרבה אבל אני לא זוכר בדיוק מה שמעתי :|) זה היה MOREL DOTECH OVATION 6 שעל הדף הוא לא רע ביכלל וגם מה שרושמים עליו אבל אני אישית ממש לא אהבתי אותו ובהיזדמנות הראשונה גם מכרתי אותו. הטווטרים שלו חזקים מידיי לטעמי והוופר אין לו בס ולא עוצמה.

אז אני מחפש משהו שיענה לי על הדרישות הללו, בחנות שממנה אני קונה בדרך כלל המוכר המליץ לי על FOCAL PS 165 מהסדרה החדשה מישהו מקיר ? שמעה? יכול להביא לי חוות דעת עליהם או על סט טוב יותר ?

המחיר לFOCAL הוא 1300 ש"ח (איך המחיר אגב?) אני מוכן להשקיע עד 1500.

תודה.

פורסם

קומפוננט מאוד איכותי קניתי אותו לפני חצי שנה ואין תלונות עליו תביא לו הגברה טובה ותהנה ממנו חבל על הזמן . 1300 זה מחיר מצוין לסט הזה אני שילמתי טיפה יותר. אם יצא לך תבוא למפגש דרום הקרוב תשמע אותם .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
קומפוננט מאוד איכותי קניתי אותו לפני חצי שנה ואין תלונות עליו תביא לו הגברה טובה ותהנה ממנו חבל על הזמן . 1300 זה מחיר מצוין לסט הזה אני שילמתי טיפה יותר. אם יצא לך תבוא למפגש דרום הקרוב תשמע אותם .

הוא המליץ לי גם על המגבר הזה FX4.100 http://www.mbquart.com/Formula_FX_Amplifiers.html

איך המגבר הזה יספיק להם גם תוך כדי היתיחסות למחיר (800 ש"ח)? או שיש משהו מומלץ יותר בתווך מחירים האלה ?

ואת האמת חשבתי גם על ההרץ אבל הוא לא עובד איתם:? ככה שירדתי מהם. יש עוד מישהו שחושב שכדי לי ללכת על ההרץ ?

אגב אני מהצפון (עפולה) עם יש חנות טובה וזולה באזור שמישהו יכול להמליץ בכייף:smile:

פורסם

בעפולה יש לך את "אפי 4X4"

שאל את המתקין שלך עם איזה מותגים הוא עובד אז ניתן יהיה

להמליץ לך באופן יותר ענייני.

נב-המגבר הנ"ל בסדר גמור גם המחיר.

פורסם
בעפולה יש לך את "אפי 4X4"

שאל את המתקין שלך עם איזה מותגים הוא עובד אז ניתן יהיה

להמליץ לך באופן יותר ענייני.

נב-המגבר הנ"ל בסדר גמור גם המחיר.

אפי 4X4 אני לא מתקרב לשם אפילו, יחס מגעיל לאנשים זאת דעתי לפחות ומחירים גבוהים ממש. יצא לי לקנות שם כבל לרמקולים מחוסר ברירה בלבד !

והחברות שאיתם עובד החנות ממנה אני קונה (הוא לא יכול להיות המתקין שלי כי אני מתקין לבד:mm_tongue) הם: MOREL,JBL,infinity,focal,rockford,mb quart, cerwin vega, וכמובן כול החברות כמו קנווד פיוניר וכו".

-עזרה- היתה חוסך את ההודעה שלך עם האיתה קורא את מה שרשמתי ושהיה לי סט כזה וממש לא האיתי מרוצה ממנו שלא לדבר על המחיר שלפני 3 שנים קניתי אותו בפחות.

פורסם

זה לא סט זה מידבאס ,אתה תצתרך לעבוד אקטיבי

וזה אומר זוג ערוצים נוסף וקרוס אובר אקטיבי מתאים.

מדובר במידבאס של ה -KRX2 הוא המידבאס 2WAY הטוב ביותר מסידרת ה-POWER

המחיר טוב עבור המידבאס הנ"ל.

פורסם

השילוב הזה מידבס של פוקל + טויטר של מורל כבר מזמן ידוע כי שילוב מושלם, אין על מה לדבר כאן, הסט פשוט מנגן,

המידבס יכול לרדת מאוד נמוך ולתת בס פנצי שהרבה סטים יותר טובים לא מסוגלים לעשות. הטויטר רך ונשמע חד ומפורט, יחד עם זאת לא צעקני. המחיר לסט הזה מאוד טוב.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...