Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לא שולם מכס בעבור רכב .

רכב זה אמור לעזוב את הארץ תוך חצי שנה ובזמן הזה מותר לנסוע רק לבעל הרכב ומשפחה מקרבה ראשונה

פורסם

מה קשור המכס? הרכב צריך לעזוב את הארץ תוך חצי שנה - בסדר.

אז אם חבר מגיע מחו"ל עם רכב אסור לי לעשות עליו אפילו סיבוב?

אפשר להבין אולי בעיות ביטוח שונות... אבל חוסר חוקיות נשמע לי מוגזם לחלוטין.

פורסם

אני יודע מניסיון. שזה הגבלת מכס ולא משטרה.אפילו רשום ברישיון רכב הזמני שמקבלים שנכנסים לארץ.בגלל שלא משלמים עליו מיסים.

יש מעקב של המכס הם רואים מספר זר הם עוצרים לבקורת.

דבר שני לפעמים שהמשטרה עוצרת אותך הם מזמינים מכס.

לגבי ביטוח שמעתי שזה תקף זה כמו נהג חדש שמסיע יותר משתיים או בזמן מלווה בלימלווה.

אם החבר בתוך הרכב אז מותר לך לנהוג.

פורסם

עבירה זו היא מסוג העבירות שכל עוד לא קרה כלום - הכל בסדר :-)

א-ב-ל אם עשית עבירת תנועה כלשהי ועצרו - העונש עלול להגיע עד כדי החרמת הרכב ע"י המכס.

כמו"כ תושב זר המכניס רכב לארץ צריך להשאיר ערבות כלשהי ע"מ להבטיח שיוציא את הרכב בתום התקופה - במקרה שמישהו שאסור נתפס נוהג ברכב - הערבות מחולטת.

מכוניות רבות העומדות כאבן שאין לה הופכין בממ"ן מספרות את הסיפור בצורה אילמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקום לדאוג ל"עונש על נהיגה", דאג מה חס וחלילה קורה אם אתה מעורב בתאונה עם נפגעי גוף ונזק רכוש, וחברת הביטוח מתנערת מאחריות כי הפרת כללי הביטוח / רשיון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...