Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדוב

אני נותן קרדיט לכולם מגדול ועד קטן אבל לא את הכסף שלי.

חבל רק שאחרים נכווים מרצונם או שלא מרצונם בשימם את מבטחם בגופים המוסדיים ואלה משקיעים כאילו הכסף לא שלהם.

האא הוא באמת לא שלהם.

וכפי שכתבת בחלק האחרון בהודעה שלך. כיד הדמיון .

השיטה היא פשוטה הרווחים שלי ההפסדים שלכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.themarker.com/markets/1.1815265

תשובה בדיוק מושך 80 מליון ש"ח מקבוצת דלק, זאת בנוסף ל-120 מליון שהוא משך באפריל, ומאלעד קנדה הוא עומד למשוך 200 - 280 מליון ש"ח.

ובזמן הזה חברה אחרת שלו, דלק נדלן עסוקה בהסדרי חוב.

האג"ח בחברות שהוא מושך מהן כבר מעל ל-9%, כנראה שהשווקים לא מאוד מרוצים מההתנהלות שלו בחברות האחיות לקבוצה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

רגע, העיתון רומז שאדם מוציא כסף מחברה ציבורית , לחזקתו האישית, כאשר לא ברור כלל שיוכל להחזיר? כאן בישראל? לא יכול להיות. הרי זה יקטין הסכוי והאמון בהחזר החוב. לא, בטח התקשורת משקרת.

ישה, הבנתי שאינך נותן כסף למוסדיים. אני מניח שאינך מחביא מתחת לבלטות. אז מה נותר חוץ מהשקעה בבלטות וקירות במקום אחר? אשמח לשמוע מה פיספסתי .

פורסם

הנה כתבה שקצת יותר מפרטת למה אי.די.בי בקשיים (הפתעה, הפתעה, לסלקום השפעה זניחה ביחס לקרדיט סוויס, לפיאסקו הקאזינו בלאס וגאס ולהוצאות התפעול המופרכות של אי.די.בי.)

שימו לב לסעיף ""אי.די.בי. אחזקות- מימין וניהול!

B.jpg

מוזר אבל מבט בטבלה מביא למסקנות הפוכות ממה שכתוב.

אם מסכמים את רווחי \ הפסדי קרדיט סוויס משנת 2008 הרי שיש רווח , ולא הפסד.

סלקום היא עדיין מכונת כסף, אם כי הרווחים הם כחצי ממה שהיה בשנים הטובות.

רווחי שופרסל מוזרים. שופרסל הרוויחה בשנת 2010 כמעט 1000 מיליון ש"ח, בעוד שבשאר השנים הרוויחה \ הפסידה קרוב ל 100 מיליון ש"ח. איך זה יכול להיות? משהו פה לא הגיוני. יאשה, מה אתה אומר?

שאר האחזקות תרמו הפסדי ענק , שלפי הכתבה הם בעיקר הפסדים של חיפושי נפט.

בחכמה שלאחר מעשה, הבעיה היא לא קרדיט סוויס אלא הפרויקט בלאס ווגאס, חיפושי הנפט והדיווידנדים האדירים.

דנקנר הוא כנראה טיפוס של מהמר עם עיסקאות ענק (קרדיט סוויס, לאס ווגאס, חיפושי נפט) לא מוצלחות עד גרועות, אבל בלי המזל של תשובה, שלאחר שמצבו נראה ללא תקווה פתאום התגלה אצלו הרבה גז.

מצד שני , שמו הטוב חשוב לו והוא לא מדבר על תספורת. יפה.

יהודה

פורסם

יפה יהודה, גם אני שמתי לב לאנומלייה בשופרסל. בדרך כלל היא מכונה עם מחזור גדול אך שולי רווח לא מאוד גבוהים.

אולי שיערוכים? אך אז היינו רואים נפילות בהמשך כמדומני. אולי מימשו נדלן? לא זוכר. אולי אולצו על ידי הממונה על ההגבלים למכור סניפים? עדיין לא מסביר לי. עוד אפשרות- רווחים מהשקעות בתחומים אחרים, שונים מתחומי הליבה. רק ניחוש.

פורסם
מוזר אבל מבט בטבלה מביא למסקנות הפוכות ממה שכתוב.

אם מסכמים את רווחי \ הפסדי קרדיט סוויס משנת 2008 הרי שיש רווח , ולא הפסד.

אתה מפספס את הנקודה שבזמן שקרדיט סוויס היה רווחי, חולקו הרווחים בדיבידנדים אדירים וכך כאשר הפך ללא ריווחי, ההפסד הוא כפול, גם הבנק לא ריווחי וגם אין את רשת ההצלה של רווחי השנים הקודמות.

סלקום היא עדיין מכונת כסף, אם כי הרווחים הם כחצי ממה שהיה בשנים הטובות.

סלקום בהחלט ריווחית רק הרווחים המצומצמים שלה (ושל רשת הסופרים) כבר לא מספיקים לכסות את ערוות ההפסדים בשאר התאגיד.

רווחי שופרסל מוזרים. שופרסל הרוויחה בשנת 2010 כמעט 1000 מיליון ש"ח, בעוד שבשאר השנים הרוויחה \ הפסידה קרוב ל 100 מיליון ש"ח. איך זה יכול להיות? משהו פה לא הגיוני. יאשה, מה אתה אומר?

אם אני זוכר נכון, הם מכרו כמה סניפים.

שאר האחזקות תרמו הפסדי ענק , שלפי הכתבה הם בעיקר הפסדים של חיפושי נפט.

בחכמה שלאחר מעשה, הבעיה היא לא קרדיט סוויס אלא הפרויקט בלאס ווגאס, חיפושי הנפט והדיווידנדים האדירים.

דנקנר הוא כנראה טיפוס של מהמר עם עיסקאות ענק (קרדיט סוויס, לאס ווגאס, חיפושי נפט) לא מוצלחות עד גרועות, אבל בלי המזל של תשובה...

אם אני זוכר נכון, הם שניהם מקבלים הדרכה רוחנית ועיסקית מאותו שרלטן עם גלביה על הראש, מקובל קוראים לבדיחה הזאת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשובה ודנקנר.

רק שהתבלבלתי, השרלטן לא עם גלביה אוריינטלית אלא עם כובע ספרדי.

1158057104.jpg

פורסם

לא יודע מה התשובה לגבי תשובה. דנקנר כן.

יש גם את בן דוב המאמין בטאו, בלי קשר לספר החביב "הטאו של פו"

בכל אופן אולי טיקונים מתחלפים

אך מקובל שמקובלים נשארים

בכוחם לא הייתי מזלזל- ניתן להמירו לכסף ולעוצמה ציבורית ופוליטית. בעת משבר- ביתר שאת.

אגח שלו נראים לי טובים לא פחות משל השניים.

הערכותיו-בטח לא פחות טובות ממעלות ומידרוג- הגופים המעריכם את האגחים.

על החתול המייעץ, אני מאמין ששמעת.

נ.ב כעת צירפת תמונה. יש יד שנשענת על כיסאו של הרב. מה מחזיק? למי מכוון? מדוע יד כה ארוכה ומה משמעות הדבר?

פורסם

שכחת את זאת מבה"פ שמדברת עם רוחות מעולם אחר! :shock:

פורסם
רגע, העיתון רומז שאדם מוציא כסף מחברה ציבורית , לחזקתו האישית, כאשר לא ברור כלל שיוכל להחזיר? כאן בישראל? לא יכול להיות. הרי זה יקטין הסכוי והאמון בהחזר החוב. לא, בטח התקשורת משקרת.

ישה, הבנתי שאינך נותן כסף למוסדיים. אני מניח שאינך מחביא מתחת לבלטות. אז מה נותר חוץ מהשקעה בבלטות וקירות במקום אחר? אשמח לשמוע מה פיספסתי .

אני ובגירה לא מאמינים אפילו לא במקובלים.

הוא משקיע מתחת לבלטות אני בבלטות. וכאן בארץ הקודש.

לפחות אני יודע מי האחראי להפסדים במידה ויש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האללו, תרגיעו אתם עם הבלטות, בגללכם עוד יבואו לי שלושה על למברטה באמצע הלילה.

הכסף בבנק!!!

פורסם

נוחי דנקנר שכר את שירותיו של אחד הכשרונות הגדולים ביותר מתוך רשות ניירות הערך , ואותו בחור ייצר לו רווחי נייר שאפילו חבריו לשעבר ברשות לא יכלו לבלוע , ובסוף קיבלו את דעתו.

ונוחי משך את הרווח כדיבידנד

גם בקרדיט סוויס גם בשופרסל וכך הלאה.

אח"כ באים ההפסדים .

אז לחבר את המספרים זה יפה וכאילו מראה משהו אבל זה לא מספיק. כי הרווחים אינם וההפסדים קיימים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האללו, תרגיעו אתם עם הבלטות, בגללכם עוד יבואו לי שלושה על למברטה באמצע הלילה.

הכסף בבנק!!!

גם שם זה מתחת לבלטות בקומת המרתף

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...