Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מרויח את כספי ביושר ומשלם עליו מיסים כחוק אבל כשאני משלם בכסף הזה ששולם עליו מס לאינסטצטור שמתקן לי את הברז הוא משלם עליו מס כי זה הכסף שהוא הרויח. אותו ההיגיון קיים גם בירושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם מרויח את כספי ביושר ומשלם עליו מיסים כחוק אבל כשאני משלם בכסף הזה ששולם עליו מס לאינסטצטור שמתקן לי את הברז הוא משלם עליו מס כי זה הכסף שהוא הרויח. אותו ההיגיון קיים גם בירושה.

מס ירושה ישים בחלון מאוד צר. אתה לא יכול למסות בסכומים נמוכים כי זה הכסף שמתדלק את הונאת הפונזי בשוק הנדל"ן. אתה לא יכול למסות בסכומים גבוהים כי אף אחד לא יתן לך לשים יד על הכסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3593041,00.html

העליה במחירי הנדל"ן מ2007 - ישראל במקום השני בעולם עם 54%...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
HERE WE GO AGAIN.

היה וויכוח סוער בעניין הזה כאשר אני פתחתי את השירשור על נושא הירושה. לא חושב שזה פייר. בן אדם עבד קשה עבור הכסף שלו, שילם מיסים כחוק. אין טעם לזמבר אותו גם לאחר מותו. לא משנה מה הסכום. כל עוד הוא הורווח כחוק אין טעם למצוץ את המיץ לבן אדם גם לאחר מותו.

על הכסף שהרווחת שילמת מס כחוק, ואז אתה קונה משהו ומשלם מע"מ, עוד מס כחוק, ומי שמקבל אותו גם משלם מס כחוק.

במס ירושה ממסים את היורשים ולא את הנפטר - אז הנה נפטרה הדילמה שלך ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
במס ירושה ממסים את היורשים ולא את הנפטר - אז הנה נפטרה הדילמה שלך ;)

נכון, אם כי יש לי הרגשה שכתבת מהפוזיציה - אתה לא רואה ירושה בדרך ובגיל שעדיין רחוק מלהוריש.

אני צודק? :wink:

פורסם

דורקי, אני מאחל להורים שלי בריאות ואריכות ימים. אני מאחל את אותו הדבר בדיוק גם לי.

בהנחה ויהיה מס על ירושות, סביר להניח שאני אהיה כלול במס הזה.

באופן אישי ברור שאני מעדיף לא לשלם מיסים בכלל (אני משלם הרבה מס הכנסה, הרבה ביטוח לאומי, הרבה מס בריאות, הרבה רווחי הון, הרבה מע"מ, הרבה מכס, הרבה הרבה הרבה) ושכל השאר ישלמו.

מצד שני, אני מתחלחל מהמחשבה שאף אחד לא ישלם מיסים...

אז נכון, מיסים זה מרגיז ומעצבן וכואב קצת בכיס, אבל יכאב לכולנו הרבה יותר אם יבטלו אותם לגמרי.

השאלה היא איזה מיסים להשאיר ואיזה להוריד, ולדעתי עדיף (גם לי, בגלל שאם המצב הכללי במדינה ישתפר אז בהכרח השיפור יהיה גם אצלי) מס על ירושות ופחות מס על מע"מ למשל או על עבודה.

כמו גם שעדיף פחות קצבאות ילדים, ויותר חינוך חובה חינם עם יום לימודים ארוך ושרותי רפואה מלאה לילדים.

אבל לא שואלים אותי למעט ביום הבחירות ובזמני הפגנות.

אז כן, אני מדבר מפוזיציה (לך תדע מה יקרה כשההורים שלי ילכו לעולמם - אולי הם אפילו יבזבזו את כל הירושה:) ), אבל בשאלות כאלה אני תמיד מנסה לראות את התמונה הרחבה יותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בפעם ה- 1,301 - ברור שהיה צריך לטפל בהתנהלות של חברות הסלולר, ברור שהן גבו תעריפים מופרזים, ברור שהיה צריך לעשות.

השאלה היא איך, מה שכחלון עשה זו התנהגות אינפנטילית של ילד חסר הבנה וידע - ועל זה כתבתי.

לו אני שר התקשןרת הייתי מכניס מפעיל רביעי לשוק (הוט מוביל) נותן לו להתחרות, דורש חבילות ללא הגבלה וקובע להן מחיר רצפה (כדי למנוע סחרור מחירים), מכניס עוד 2 וירטואליים וממתין שנה לפחות.

רק כך אפשר לבחון את השפעת השנויים על השוק ואז אפשר היה להכניס התאמות נוספות כולל בחינת האפשרות למפעיל חמישי.

ההתנהגות של כחלון עוד תתברר כבכיה לדורות כי:

1. איזה משקיע יכנס למדינה שבה הרגולטורים משתוללים בצורה כזו? אם נדמה לך שלמעשיו של כחלון כמו גם של שישינסקי בסקטור הגז - אין השפעה על משקיעים שעל הגדר - תחשוב שוב.

2. כשחברות הסלולר ידרשו לשדרוג תשתיות לדור 4, אתה באמת מאמין שהן יכנסו לתחום הזה על השקעות הענק שהוא דורש? זו רק שאלה של זמן עד שבתנאים הנוכחיים הרשתות יהפכו למיושנות ורעועות.

3. כחלון בכלל חשב על הפסדי המס לאוצר?

4. גם המפוטרים יכלו ללכת הביתה בצורה אחרת ולא כגרזן שיורד להם על הראש, אני מניח שאותך זה לא מעניין אבל אותי דווקא כן.

יעול וצמצום מצבת כ"א יכל להעשות אחרת.

5. כשגולן יפשוט רגל ויברח מכאן, זו תהיה סופה של התחרות והאופוריה הצרכנית, כשזה יקרה שוק הסלולר ישאר עם 4 שחקנים מתואמים וללא תחרות נוספת ואז נראה גם זחילת מחירים כלפי מעלה בלי שתהיה אפשרות לגייס מתחרה חדש שיוריד את המחירים.

שבת שלום!

כשכתבתי את זה ספגתי גל של התנגדויות.

הינה דעה מהיום שדנה בדיוק בנקודות האלה

פורסם

דעה של מישהו שמדבר עמוק מהפוזיציה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון, אבל מי לא מדבר מהפוזיציה? אני - בוודאי שכן (יש לי לפחות את היושר להודות בכך), ואתה? :wink:

אגב, עניינית הוא טועה במשהו? כי זה שהוא מדבר מהפוזיציה עדיין לא אומר שהוא משקר...

פורסם

הדברים של הנטר הם קשקוש, בגלל זה:

בהנחה שלקוחות חוסכים 50 שקל בחודש בממוצע בחודש

החסכון הממוצע במשפחה אצלנו הוא מעל 700 שקל (6 טלפונים, רק שניים מתוכם דברנים "כבדים" יחסית), או 8500 שקל בשנה.

בתים בהם מדברים הרבה יחסכו הרבה יותר.

אפשר לקנות בזה הרבה מאוד פנסיה ב-20 שנה, ואף מילה על כך שכל השערורייה שבעטיה כספי הפנסיה של כולם מונחים על קרן הצבי (או - גופים גדולים ממונפים כמעט במלוא שוויים) הם תוצאה של המדיניות של שר האוצר דאז.

פורסם

שמר, לא מבין איך שילמת סכומים כאלה כי על 800+850+1G - חבילה שבעבורי היא לא מוגבלת שילמתי לפני שגולן עלה לאוויר 130 ש"ח.

אלא כמובן אם נשות המשפחה מרבות דיבורים במיוחד... :lol:

פורסם

מתי? חודש לפני שהוא עלה?

לך שנה-שנתיים אחורה.

אני כבר לא מדבר על כל ההגבלות שהוסרו מלבד הוספת מפעילים: ניוד מספרים, ביטול התחייבות ל-3 שנים, ביטול זיקה וכו'.

הכי חשוב - בחברות האפ"ס הייתי מבזבז כל חודש כמה שעות על בדיקות של החשבונית: פעם חיבור לשירותים שלא ביקשתי, פעם שיחות שלא בוצעו, פעם חיובים "שגויים" ופעם ציוד שלא קניתי.

אצל גולן יש לי שורה בחיוב, בדיוק על מה שביקשתי, בחשבון החבילה הבלתי מוגבלת.

בחשבונות של 10 ש"ח בחודש (שווה במיוחד למדברים לא כבדים, גם במחיר חריגה מהתכנית) יש הודעות PUSH שנותנות התראה על חריגה מהחבילה וגם המחירים בחריגה הם לא של 170 שקל ל-100KB גלישה, כפי שעשו חברות האפ"ס.

כמו כן - בנסיעה לחו"ל אני כבר לא רץ תמיד לחפש סים מקומי, למרות שעקב עבודתי יש לי קישור VOIP לכל מדינה בחינם (כלומר העלות שלי היא שיחה מקומית בלבד והקישור הבינלאומי לא עולה כלום בעוד אני נשאר עם מספר הטלפון הישראלי שלי זמין). מחירי גולן סבירים לגמרי.

עולם התקשורת השתנה ללא הכר בשנתיים-שלוש האחרונות, עקב התפתחות טכנולוגית (בעיקר קישורי IP) ועלויות הרשת והשיחות היום זולות לאין ערוך (למפעילים) מאשר היה לפני 5 ובוודאי 10 שנים.

חברות האפ"ס הגרידיות לא גלגלו את המחיר המוזל ללקוח אלא העלו את מתח הרווחים שלהן לרמות מטורפות, עד שבאו מפעילים נוספים (בעיקר גולן) וגרמו להן להתקפל מעט, אם כי לא מספיק. אני מרגיש חובה מוסרית לחזק אחד כזה כי בלעדיו החברות הללו יעלו שוב את המחירים. כאשר החובה הזו משתלבת עם חסכון ניכר עבורי, אדרבא ואדרבא.

• תוכן חדש...