Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שבכדי לפתוח חשבון בנק בחו"ל צריך מינימום של כמה עשרות אלפי דולרים :\ אם זה היה נגיש יותר הייתי מטיס את כל הכסף שלי מכאן.

עשרות אלפי דולרים? :shock:

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

כנס לכל בנק באירופה עם פספורט ישראלי, בקש לפתוח חשבון, תן לפקיד 100 אירו כיתרת פתיחה ויאללה בלגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עשרות אלפי דולרים? :shock:

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

כנס לכל בנק באירופה עם פספורט ישראלי, בקש לפתוח חשבון, תן לפקיד 100 אירו כיתרת פתיחה ויאללה בלגן.

זכור לי שקראתי שצריך סכום מינימום יותר גבוה מ-100 מאירו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בינתיים כל מקום שביררתי דרש סכומים מאוד גבוהים (דוגמא: 5000 ליש"ט לחשבון עו"ש באנגליה, + עמלות מטורפות)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמעתי הריביות על הפקדונות בבנקים באירופה, משהוא משהוא! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשורה טובה לנו ורעה לטייקוני הגז בישראל:

http://www.themarker.com/1.1923987

איום על "תמר"? בארה"ב החליטו לאשר יצוא 8 מיליון טונה גז טבעי בשנה

עד עתה נמנעה ארה"ב מלמכור גז בעולם באופן שוטף

החשש: גידול חד בהיצע וירידת מחירים גלובלית...

היא מלמדת שארה"ב עשויה בשנים הבאות לאשר פרויקטים נוספים של LNG, מה שיגדיל את ההיצע וידחוף את המחירים מטה

כידוע משרד האנרגיה המושחת (הנשלט ע"י מפלגתו של ליברמן) הקים ועדה שהציעה להתיר יצוא גדול היקף של גז מישראל. מכיון שהועדה הסתמכה על השערות באשר לכמות הגז הצפויה, יתכן שבסוף הכמות שהותרה ליצוא תהיה כל הגז שימצא בפועל. כלומר נמכור בקרוב ואח"כ אולי המאגרים יגמרו ונצטרך ליבא ביוקר.

אם ארה"ב תיצא כמויות משמעותיות, מחירי הגז ירדו ויתכן שכדאיות היצוא מישראל לא תהיה אטרקטיבית. כתוצאה ישאר לנו גז ליותר שנים. מה רע בכך?

יהודה

פורסם
בארה"ב אם תכניס 1000-1500 דולר לחשבון (חד פעמי) - אין עמלות ניהול ובכלל רוב הפעולות זה חינם

יש לך קישור לדבר כזה? חיפוש בגוגל הוביל אותי לבארקליס שממנו שלפתי את הנתונים לגבי סכום התחלתי. בכל אופן, אני לא רוצה לפתוח חשבון בארה״ב. מעדיף באירופה (או בקיימאן :lol: )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קייזר, ואם תפתח - אז מה?

ואז יצא אור חזק של עב״מים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תמיד אנחנו שומעים את כולם מזדעקים על הוצאות הביטחון הגבוהות.

אז הנה דוגמא לאן הולך הכסף במע' הבטחון, וכמה "חזק" הפיקוח שם.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000820487#fromelement=hp_firstarticle

ואם את זה עושה נגד פשוט, תחשבו קצת קדימה, כמה הזמנות מיותרות מבוצעות במע' הבטחון,

תמורת כסף, רכוש והטבות שמקבלים לא מעט אנשים שם בתמורה להזמנות האלה.

פורסם

מפתיע.

אני מפחד לחשוב בכלל כמה כסף נזרק בצבא - בין אם על אנשים שלא אמורים להיות שם מלכתחילה, בזבוזים שנובעים מטיפשות, בזבוזים שנובעים מקמצנות ומה לא.

כולנו בטח ראינו עובדי מטבח שזורקים לאחר כל ארוחה מוצרים לפח. אני מבין שזה דרישות בריאות, אז למה לא להוציא כמות קטנה יותר, ולדאוג שיהיה מישהו שיוציא עוד (במיוחד כשמדובר על סלטים וכד')?

למה יש נגדי שום-דבר וקצינים לענייני עציצים בצבא?

למה הצבא לא מבין שאם הוא יקנה תיקי פק"ל נורמלים ללוחמים, ויתן להם ציוד שעומד בסטנדרטים מינימליים של היום, הוא יחסוך מליונים על הוצאות רפואה לחיילים שנדפק להם הגב או הברכיים או מה לא במהלך השירות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...