Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה כשתקציב הבטחון חסוי לחלוטין.

לא סתם הם מתנגדים לפיקוח של גוף חיצוני.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק מה שמוציאים בצבא על נייר...

אם היו עוברים למערכות ממוחשבות בהכל, היו מונעים בזבוז של מאות מליונים.

זה דווקא טוב. צה"ל מכור לפאואר פוינט ברמה כזו שתדריך שאמור לקחת 3 דקות גג הופך לפארסה של 3 שעות. כשצריך לכתוב אז אנשים כותבים פחות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מדבר על מצגות אלא על ניירת מיותרת בשוטף.

במשרד שלי היינו מוציאים יותר מטון לחודש, בין 8 אנשים, רק בזה שהיינו צריכים למלא הכל בשלושה עותקים ולשלוח כל אחד מהם למקום אחר ואחר כך עוד לקבל אישור על קבלה בעוד נייר ושלוח אישור על קבלה של הקבלה בעוד עותק.

מה רע בלשלוח במייל בתוך הצה"לנט?

פורסם

רע מאוד - כי קצינים יכולים לטעון ש"לא קיבלנו" (למרות שכן) כדי לברוח מאחריות. עכשיו, אתה בטח תגיד שזה לא יכול להיות כי קצינים הם ערכיים נורא, ואני בתשובה אגיד לך שלא רק שזה נכון, אלא שזה גם מגיע לתחומים הזויים. ברגע שאתה מעביר משהו פיזי אז אין להם אפשרות להתחמק. ברוך הבא לצה"ל במאה ה21.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני אפילו לא רוצה להיכנס לנושא של שחיתויות. אם הייתי קצת יותר חכם, הייתי שומר הוכחות לכמה דברים נורא מעניינים, שחד משמעית נופלים בתחום של "זכות הציבור לדעת ולהיות מזועזע", ושולח למייל אדום של כל כלי התקשורת.

אבל... את כל זה אני יכול לומר רק בדיעבד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מהו תקציב הביטחון של המדינה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תקציב משרד הביטחון + משרד לבטחון פנים עומד על משהו כמו 65 מיליארד שקל (שנת 2012).

סך תקציב המדינה (2012) היה 380 מיליארד שקל.

זה (בערך, בלי חישוב) 20%

במסמך הזה יש המון נתונים מעניינים: http://www.mof.gov.il/BudgetSite/StateBudget/Budget2011_2012/Lists/List3/Attachments/2/hatsaa_2011_12.pdf

מסתבר שהרוב הולך על תמיכה במועצות עירוניות וכד' - 100 מיליארד שקל!

כנראה שדיברנו מוקדם מדי על משרד הביטחון.

מעניין אם אוכל למצוא מסמך יותר מפורט על הוצאות תמיכה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר שכחת להוסיף עוד כ-12 מליארד ש"ח חריגה מתקציב משרד הבטחון מדי שנה.

ולפי המסמך שהבאת 120 מליארד שקל הלכו להחזר חובות ב-2012 לעומת 90 מליארד ב-2009

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

במשרד שלי היינו מוציאים יותר מטון לחודש, בין 8 אנשים, רק בזה שהיינו צריכים למלא הכל בשלושה עותקים ולשלוח כל אחד מהם למקום אחר ואחר כך עוד לקבל אישור על קבלה בעוד נייר ושלוח אישור על קבלה של הקבלה בעוד עותק.

אי שם בשלהיי שנות ה80, עבדך הנאמן, לאחר פציעה בסדיר מעביר את חצי השנה האחרונה שלו במשרד שלישות שמטעמים שתיכף יובנו, נשמור על שמו חסוי.

תיפקדתי תחת קצין שלישות שמידי יום היה לוקח את כל הדואר שהוא מקבל באותו יום ומיד משליך אותו במלואו לזבל בתואנה שזה עודף קשקשת צבאית ומה שבאמת חשוב "תוך יום יומיים, יסגרו את זה מולו בטלפון".

באופן הזוי לחלוטיון (או אולי צפוי לחלוטין), זה עבד מצוין במשך ששת החודשים ששרתתי שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באופן הזוי לחלוטיון (או אולי צפוי לחלוטין), זה עבד מצוין במשך ששת החודשים ששרתתי שם.

עבד מצוין והאיש הצטיין בתפקידו, למה? כי במקום לשרוף זמן על שטויות ואין ספור מכתבים לא רלוונטיים, הוא טיפל רק בהארד-קור של התפקיד.

אצלו הכל תיקתק!

פורסם

כמו שכתבתי, באופן הזוי, אתה 100% צודק!

הוא היה חובב נלהב של מלכוד 22 ועליזה בארץ המראה ותמיד אמר שבכדי לתת לדואר טיפול מקסימלי, צריך לזרוק את כולו לזבל.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אי שם בשלהיי שנות ה80, עבדך הנאמן, לאחר פציעה בסדיר מעביר את חצי השנה האחרונה שלו במשרד שלישות שמטעמים שתיכף יובנו, נשמור על שמו חסוי.

תיפקדתי תחת קצין שלישות שמידי יום היה לוקח את כל הדואר שהוא מקבל באותו יום ומיד משליך אותו במלואו לזבל בתואנה שזה עודף קשקשת צבאית ומה שבאמת חשוב "תוך יום יומיים, יסגרו את זה מולו בטלפון".

משה דיין, המנהיג הכי כריזמטי שהיה לנו, היה ידוע בחוסר הסבלנות לניירת.

כשהיה רמטכ"ל, ישב כל יום כשעתיים על הניירת. כשהתחיל, היתה לו ערימה ענקית של ניירת דור נכנס. כשגמר הערימה היתה עדיין גדולה. הוא לקח את כולה וזרק לאשפה. בתחילה הרל"ש הזדעזע ואמר לו שהוא זרק מסמכים חשובים כולל סודי ביותר. דיין ענה : "לא נורא, אם זה חשוב הם ישלחו שוב" !

יהודה

• תוכן חדש...