Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות בסעיף אחד הוא טועה - לדבר שהוא קורא "מס רכוש" קוראים אצלנו "ארנונה", ומחשבים אותה לפי פרמטרים קשיחים (מיקום, שטח וחו' של הדירה) ולא לפי הערכות ערך נזילות ונתונות לדיון אינסופי.

יש הבדל גדול.

את הארנונה אתה משלם כל חודש כדי לקבל שירותים לנכס שיש בבעלותך.

את הProperty tax אתה משלם עם הצהרת המיסים שלך והכסף הולך לממשלה ולא לעירייה המקומית.

זה כסף שמפעיל את המדינה ולא רק את העיריה שלך.

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפחות בסעיף אחד הוא טועה - לדבר שהוא קורא "מס רכוש" קוראים אצלנו "ארנונה", ומחשבים אותה לפי פרמטרים קשיחים (מיקום, שטח וחו' של הדירה) ולא לפי הערכות ערך נזילות ונתונות לדיון אינסופי.

בנוסף לטענה הנכונה של יוסי פרנקוס, סכום הארנונה קטן מאוד יחסית למס הרכוש של 30000 דולר בשנה שכצמן מזכיר בראיון.

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאנשים נפל האסימון והם הפסיקו לקנות או שנגמר להם הכסף בגלל המיסים ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320337,00.html

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בנוסף לטענה הנכונה של יוסי פרנקוס, סכום הארנונה קטן מאוד יחסית למס הרכוש של 30000 דולר בשנה שכצמן מזכיר בראיון.

יהודה

הוא לא ציין באיזה רכוש מדובר, ואם מדובר באחזוה בשווי כמה מיליוני דולרים לא מדובר בסכום גדול.

הצד השני הוא שמיסי הקניה בארה"ב, למשל, הרבה יותר נמוכים מאשר אצלנו.

כמוכן - אותו כצמן מסביר שהוא משלם בניו יורק מס שנתי בשווי 1-2% מערך דירתו. מה שלא מצויין הוא כיצד נערכת השמומה - האם שמי בודק את הדירה מדי שנה? האם ניתן לערער על שומה כזו? מערכת מסוג זה נראית לי מסורבלת ורגישה מאוד למניפולציות ורמאות. השיטה שלנו - שבה המס על הדירה נקבע לפי מדדים ברורים (מיקום, שטח, מאייני גימור כו') פחות נתונה לזיופים. כמובן שאפשר להעלות את הארנונה על מנת לקבל ערכים כפי שאותו כצמן מציין, אבל מדובר בגזירה שהציבור אינו יכול לעמוד בה אלא אם מיסים אחרים יופחתו משמעותית, ואז מה הרויחה המדינה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי מה להגיד חוץ מאשר את הברור מכל, "עבדו עלינו בעינים"!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בגלל שביבי לא רצה להפוך אותנו ליוון / ספרד. ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

המע"מ יעלה ל 18 אחוזים, הדלק מן הסתם יעלה כי המדינה תמסה אותו עוד יותר, אם יש לך דירה אחת וקנית עוד דירה להשקעה בשביל הילדים תשלם מס גם על זה אבל מה שהכי חשוב, הקיצבאות יעלו ב 50 אחוז. ככה לפחות הפרזיטים ואוכלי החינם שמקבלים כספים חינם (אומנם לפי החוק) יוכלו לנהל חיים רגועים יותר. עד מתי הסוציאליזם החזירי ישרוד? עד מתי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האמת, מעבר לחנופה לעשירון העליון, אין שום סיבה בעולם לא למסות ירושות מעל סכום גבוהה כל שהוא, בא נגיד 5 מליון ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הנה התשובה לשאלה המקורית של בגירה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4331795,00.html

וואו. בדיוק עכשיו ראיתי את ההרצאה המפורסמת של דר' זליכה משנת 2009, ופשוט כול מה שהוא אמר זה נכון, וזה קורה מול העיניים.

ועדיין, גם היום כשיש מפלגות שרוצות לדאוג לכלכלה, עדיין מצביעים הרוב מצביעים לביבי. עם של מזוכיסטים כבר אמרנו?

פורסם

והנה עוד הרצאה (כל הרצאה שלו היא פשוט תענוג) שבהקדמתה, איך מפריטים נכון. מומלץ לצפות לפחות בחמש דקות הראשונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
האמת, מעבר לחנופה לעשירון העליון, אין שום סיבה בעולם לא למסות ירושות מעל סכום גבוהה כל שהוא, בא נגיד 5 מליון ש"ח.

HERE WE GO AGAIN.

היה וויכוח סוער בעניין הזה כאשר אני פתחתי את השירשור על נושא הירושה. לא חושב שזה פייר. בן אדם עבד קשה עבור הכסף שלו, שילם מיסים כחוק. אין טעם לזמבר אותו גם לאחר מותו. לא משנה מה הסכום. כל עוד הוא הורווח כחוק אין טעם למצוץ את המיץ לבן אדם גם לאחר מותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...