Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הבאלנו המצויינת של אשתי (שנת 98 מאוד אמינה אבל לאישה כבר מגיע יותר).

הרכב בעיקרון נוסע בסביבות 40-50 ק"מ כל יום, שאר הנסיעות הן ברכב מהעבודה שלי.

אני שוקל למזג את האהבה שלי למכוניות עם צרכי אשתי ומעוניין לשאול את דעתם של מנוסים:

גולף GTI מתחילת שנות ה2000 ,סיאט לאון טורבו, שנתון דומה, או אימפרזה טורבו 2001/2002 .

אני בעל נסיון בעברי עם צרפתיות ספורטיביות ומכיר את כל העובדות על ריבוי ידיים, אופי הנהיגה במכוניות אלו, תחזוקה בסיסית גבוהה יותר לעומת רכב סטנדרטי אך בכל זאת מעוניין לשמוע את דעתם של מנוסים עם רכבים אלה ובכלל מה דעתכם על רכבים אלו כרכב שני למשפחה עם שני ילדים. אם יש למישהו רעיון אחר נוסף אודה מאוד. (עלויות ביטוח, טיפולים צריכת דלק בסטנדרטי וכו'-אשמח).

תודה רבה לעונים

פורסם

יש כאן ביד 2 גולף V5 2.3 ליטר למכירה באזור ה40K אם אני זוכר נכון ונראה שבאמת זה מישהו שאוהב ודואג לרכב.

170 כוחות סוס ואני לא אתפלא אם צריכת דלק שם תהיה לא נעימה.

השאלה היא - גם אם יש לך כסף לרכב, אתה מודע להבדלים בצריכת הדלק בין הבאלנו שלך לבין רכבים מסוג זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מודע להבדלים בצריכת הדלק. אם הבאלנו עושה 12/1 אז גולף תעשה 8/1 בערך.

אימפרזה מן הסתם יותר מזה.

התקציב הוא סביב 40 אלף ש"ח.די מצמצם אפשרויות, אבל זה מה יש

תודה

פורסם

יש מצב שאולי תצליח למצוא איביזה 20VT שמורה.

אימפרזה במחיר הזה תהיה שבורה לחתיכות, לאון יש אחדות וכולן נדרשות מעל המחירון.

גולף דור 4 מאז ומתמיד לא התחברתי, אבל היא וה-A3 טורבו יכולה להיות אופציות מעניינות.

לי בתור רכב שני הייתה 20VT כ-3 שנים והעלות אחזקה שלה הייתה אפסית,

המחירון של לוי יצחק סביב ה-25 אז לא עושים מקיף רק צד ג',

מוסך היא לא ראתה חוץ מטיפולים שוטפים ודלק תלוי במצב רוח :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני עם לאון 4 שמשמשת אותי כרכב ספורטיבי ואת אישתי כרכב משפחתי (למרות שהיא לוחצת פה ושם :)), אני מאוד מרוצה מהרכב וממליץ בחום.

יש לה מספיק פלפל כדי להעיף אותה בכיף לתוך פניות עם בקרת יציבות מבוטלת ומספיק מקום כדי להכניס ילד + קניות לשבוע.

המחיר נוח יחסית וכמעט נכנס בתקציב, האחזקה לא יקרה והיא מושכת פחות צומת לב מהלאון 2X4 לטובה ולרעה.

הבעיה היא שהרכב מאוד נדיר וקשה למצוא אחת במצב טוב.

ביטוח מקיף + חובה לזוג מעל 25 כ4300.

דלק 1-10.

טיפולים ואחזקה סבירים לרכב ספורטיבי.

אם תמתין חצי שנה שנה אולי אמכור את שלי. ;)

הגולף V5 נשמעת לא רע על הנייר עם 170 כ"ס אבל חבר קרוב בכה כל פעם שהיה צריך לצאת עם האוטו, צריכת הדלק הייתה בשמיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כדאי שתדע את העובדות הבאות, אם יש לך במשפחה נהגים צעירים, ביטוח יהיה יקר עד קשה לבטח, חברות הביטוח הישירות לא מבטחות, רכב שיש בו חשד לסממן ספורטיבי. הרכבים בדרך כלל נוקשים, לא נעים להתנהל אתם ביום יום, טורבו, יכול להיות הימור כואב בתחזוקה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ציינת שהיו בעברך צרפתיות ספורטיביות.

מדוע לא להחזיר עטרה ליושנה? 8)

התקציב שלך מאפשר לך לקנות קליאוספורט דור ראשון עם עודף ליישור קו וחמוצים.

פורסם

הקליאו המעולה תהיי לא נוחה למשפחה בת 4 נפשות.

אנחנו זוג +1 והחלפתי את הmk1 בדיוק מהסיבה הזו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

אין נהגים צעירים, אני אבא לילדים קטנים.

רכב 3 דלתות לא רלוונטי, יש גבול כמה אפשר להקשות על האישה...

אם מישהו מכיר למכירה גולף/לאון/אימפרזה בגבול הנורמלי מבחינת מצב ומחיר אשמח לשמוע.

שוב תודה

פורסם

כמו אקסודוס גם אני ממליץ לך על הלאון 4 בחום רב,רכב מעולה אבל עוד הפעם,קשה למצוא כאלה שמורות היום בשוק.

אקסודוס אני שמח לראות שאתה נהנה.

תחפש לך רכבים כמו A3,GTI,לאון כמו שנאמר לך.

אל תתפשר על בדיקה מקיפה וטובה לרכב כי הרכבים בשנים האלה בלויים בצורה לא נורמלית.

מאוד קשה למצוא כאלה במצב סביר(גם סביר יהיה טוב),אבל יש כמה וכמה אנשים שעדיין שומרים על הרכבים האלה כמו שצריך.

בעיקרון אלה האפשרויות שלך.

מה שכן הייתי ממליץ לך בחום לנסות להתקדם כמה שנתונים קדימה בגלל סיבה אחת פשוטה.

יכול מאוד להיות שכן תמצא רכב שעל פניו יראה לך מאוד שמור, אבל אי אפשר לדעת מה הוא עבר ויכול להיות שתחסוך מצד אחד כמה אלפים לפה כמה אלפים לשם אבל על תיקונים תשלם כאילו קנית בסופו של דבר 2005-2007.

קח את זה בחשבון,95 אחוז מהאנשים שקונים את הרכבים האלה ככל הנראה לא ממש עדינים איתם.

בהצלחה!

• תוכן חדש...