Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אייכות הסאונד של הרמקול נפגעת עם הזמן לא משתנה או משתפרת

אני שואל את זה בשביל לדעת אם לקנות רמקולים משומשים

פורסם

אם אני לא טועה, לרמקול יש בלאי, הבלאי מתבטא בעמידות שלו במשך הזמן

אני לא בדיוק יודע איזו השפעה יש לזה על הצליל, וגם אם ישנה השפעה אני לא מאמין שזה יהיה משמעותי מידי,

בכל אופן זה לא ממש מומלץ לרכוש רמקולים משומשים מהסיבה הפשוטה שלא תוכל לדעת כמה זמן הם יחיו, אלה אם כן נותנים לך מחיר באמת מצחיק שמחוסר תקציב אתה מעדיף לקחת את הסיכון הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי אין שום בעיה לקנות רמקולים משומשים. לכל מוצר יש בלאי, אבל סה"כ עם הרמקול הותקן כמו שצריך לא צריכה להיות שום בעיה.

אני מכרתי לפני שנה או יותר סט הייבריד שהיה אצלי ברכב שנה, הוצאתי אותו מהדלת והוא היה ממש כמו חדש. יש אנשים שמחזיקים רמקולים ביתיים בני 30 שנה, אז נכון שברכב הסביבה שונה אבל עדיין יש מספיק רמקולים שיכולים להחזיק הרבה זמן (מספר שנים) וללא בעיה.

פורסם

איל, מה ההשלכה של ההגברה לגבי הסליל ?

ככול שיתנו לסליל יותר הספק. (כזה שהוא יכול לעמוד בו).

זה עדיין לא גורם לו לבלאי מואץ ?- כזה שגורם לו לא להחזיק גם 3 שנים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תלוי מה בדיוק עשו. יכולים גם לתת ביום הראשון הספק מוגזם שיגרום לסליל להידפק במגנט ולשנות מהערך שלו (סתם דוגמא).

אם אתה רוצה להיות בטוח שהרמקול בסדר אתה יכול למדוד התנגדות DC שלו ולהשוות אותה להתנגדות של רמקול אחר מאותו הסוג.

בכל מקרה המצב שציינת יכול לקרות גם בבית ואציין שוב, יש המון אנשים שיש להם רמקולים בבית בני שנים רבות שעובדים כמו נימר :)

פורסם

אוקי הבנתי אז כנראה אני יקנה סאב משומש יש משהו שאפשר לבדוק לראות שיעיד על כמה זמן נשאר לסאב לחיות???

או שסאבים עדיף לקנות חדשים

פורסם

ואלה אחי, זה רולטה רוסית היתי אומר......

אבל המראה של הסאב בדרך כלל אומר הכל, מעבר לזה אין לי רעיון קסמים...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שכחתם להזכיר את הממברנה, עם הזמן היא גם נשחקת, מתעקמת ולא מגיבה בעליצות כמו בימים הראשונים.

יכול להיות...

אבל מנסיון שלי, יש לי את ה 10" של ORION דגם xtr הראשון, יש לי אותו כבר 10 שנים,

והזרמתי לו קבוע כ- 400 וואט RMS...

מיום ליום הוא נשמע יותר טוב... :)

כבר אין לי מושג במה זה תלוי, כי הסאב שלי עבר המון תלאות... כמו שנתיים מזג אוויר חורפי

של קנדה, ועוד 8 שנים בארצנו היפה, עם הרבה, הרבה לחות בבגאז'...

אחחחחחחח... הנוסטלגיה.... (חולם... נרדם... לילה טוב... :) )

פורסם

אני חייב לציין, שמתוך שני הסאבים שהיו לי, אחד מהם הלך לעולמו, וזאת כי היה במגע

ישיר עם לחות. (המים התעבו ממש ישירות עליו ועל העץ מסביבו)

הממברנה נרטבה ונתלשה בגלל התזוזה שלה תוך כדי שהיא רטובה לחלוטין, והסליל החליד.

לעומת זאת, הסאב השני שישב באותה תיבה, עם אותה לחות בתיבה ובבגאז', לא ניזוק.

• תוכן חדש...