Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אובר אקטינג DUDE :wink:

זה נשמע כמו סיפור שלקוח היישר מפרק של איש משפחה בזמן ההלוואין, אתה באמת מאמין בקללות וישועה מאנשי דת?

אם כן, אז מחילה מכבודו, אני לא אזלזל באמונתו של האחר.

בשנים ההם כן.

היום כבר לא כל כך כי הרציונל עובד שעות נוספות ומודע לכוחו של התת מודע.

אל תשכח שכמו שציינתי כאן בהודעות קודמות שזה היה לפני שידעתי שזו תופעה מוכרת עם אמא ואבא

ההזיות בשנים ההם היו חזקות ומפחידות עקב כך.

Gn'f'R

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
srack

הוא ביקש שהדליק נר ואסגור את כל חלונות הבית ואטייל עם הנר ברחבי הבית

אם הנר מוציא עשן שחור זהו סימן לנוכחות שלילית בבית ,אם הנר מוציא עשן לבן אז הבית נקי.

וכך עשיתי - סגרתי את כל החלונות והדלקתי נר והתחלתי לאט לאט לסייר בבית.

בסלון -לא יצא עשן כלל .

בחדר האמבטיה - לא יצא עשן כלל.

בחדר שינה השני-החל עשן שחור דליל.

וכשהגעתי לחדר שלי הנר החל להוציא עשן שחור וסמיך.נהייתי חיוור.

בבית המדובר יש הסטוריה מסויימת -קללה שהוטלה.

אותו איש דת הגיע לבית וביצע שם טיהור ,החלפת מזוזות ובנוסף הוא הוציא משם מס' דברים

שלטענתו מזמינים אורחים לא רצויים.

פסיכולוגית זה עזר.

לפעמים בפרץ רומטיקה אני ואישתי מדליקים נרות ריחניים בסלון.

בהתחלה לא יוצא עשן בכלל.

אחר כך עשן שחור דליל.

ולפעמים אפילו סמיך.

בדרך כלל העשן גם בא והולך.

בקיצור, תאשים את הנר.

איזה קללה בדיוק יש בבית ואיך שמעת עליה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפעמים בפרץ רומטיקה אני ואישתי מדליקים נרות ריחניים בסלון.

בהתחלה לא יוצא עשן בכלל.

אחר כך עשן שחור דליל.

ולפעמים אפילו סמיך.

בדרך כלל העשן גם בא והולך.

בקיצור, תאשים את הנר.

איזה קללה בדיוק יש בבית ואיך שמעת עליה?

אימא שלי קנתה את הדירה בשנת 1980 .

יום אחד אימא שלי הגיעה לבית והבחינה בדם שמרוח על הדלת,

היא פתחה את דלת הבית ושמה לב שישנו חוט תפירה שמשתלשל מהצילינדר של הדלת

(אני מדבר על הדלתות הישנות) היא ניסתה למשוך את החוט אך הרגישה שהוא תפוס במשהו.

אבא שלי בא למשוך את החוט חזק בכדי לקרוע אותו והרגיש שמשהו נמשך יחד עם החוט.

הוא הביא מברג והחל לפרק את הצילנדר ולהפתעתם גילו נייר קלף קטן מגולגל וקשור לאותו החוט.

כשפתחו את הקלף הבחינו ברשומות לא מובנות שהתבררו מאוחר יותר בבדיקה כדברי קללה.

אין להם מושג איך לעזאזל מישהו הצליח להחדיר זאת לשם.

בקשר לנר -אתה צודק,זה הרציונל שדיברתי עליו מאוחר יותר.

Gn'f'R

פורסם

אני חווה שיתוקי שינה כבר שנים רבות אבל אצלי זה מעט שונה.

מעט מן הפעמים שזה קורה זה קורה כחלום שבו אני שולט או סיוט או משהו בסגנון כמו שקורה לרבים מכם.

ב90 אחוז מהפעמים מה שקורה הוא שאני מתעורר אך אני משותק ואני לא יכול להזיז כלום חוץ מבוהן ברגל ימין

העיניים פתוחות כמובן, ואני יכול לנשום רק מהאף.

מרגע זה קצב הלב שלי מתגבר למהירות לא הגיונית אני מתחיל להזיע, עלי להילחם בזה פיזית ז"א להזיז את העיניים מצד לצד בכל הכח ולהזיז את הבוהן ברגל כמה שאני יכול ולאמץ את עצמי להזיז איבר בגוף הדבר שווה בהתאמצות לריצת 2 קילומטר ( אחרי שאני קם אני צריך 10 דקות כדי להסדיר את קצב הנשימות והלב אני תשוש לגמרי ולא יכול לדבר לפעמים גם מדמם מהאף)

אנשים כאן עוצמים עיניים וחוזרים לישון,

ברגע שאני עוצם עיניים מן מערבולת חושים מטורפת עוברת לי במוח אני מרגיש כאילו כל ה"רוע" אם זה סיוטים דברים שמהם אני מפחד ועוד דברים שאני לא יכול להסביר מנסים לנגוס לי במוח וזה מוחשי וכואב, ברגע שאני פותח את העיינים אני חוזר למצב לחימה כדי להתעורר.

למזלי למדתי כי תזונה נכונה שעות שינה נכונות ולהימנע מלחץ נפשי בחיי היום יום מפסיקים את שיתוקי השינה לגמרי.

היום אני חווה שיתוק שינה אחת לחודשיים בערך.

הלוואי והיה לי שיתוק כמו שלאחרים יש כאן.

פורסם

גם לי זה קורה. כשהייתי קטן חשבתי שחייזרים חודרים לי לראש או רוחות רפאים. היום זה כבר פחות ופחות קורה לי אבל כשזה קורה, אני נותן לזה לעבור בכיף. בהחלט אחד הדברים המוזרים שיש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא אתה סתם דפוק :p

קרה לי פעם אחת, לא יודע איך

אבל הייתה דמות שחורה מפחידה בפינה העליונה של התקרה.

ראיתי שאני לא מצליח לזוז, אז נרדמתי. [אני בנאדם שלא ממש אכפת לו מדברים מסביב]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתם מבלבלים בין תופעה שנקראת lucid dreams לבין תופעה של "מכשפה"

lucid dreams הוא בפשטות - היכולת לחלום ולדעת שאתה חולם ולהביא את עצמך "מהמציאות". יש כל מיני שיטות לעשות את זה ולהגיע לחלום כזה.

כשאבא שלי נפטר בחלומות איתו ניהלתי שיחות אמיתיות - ידעתי שהוא מת, ידעתי שאני חולם ובאתי עם שאלה מוכנה מראש.

המכשפה היא תופעה שאנשים מתארים מכשפה יושבת עליהם ולא נותנת להם לזוז מהמיטה. זה יכול לקרות גם ללא מכשפה. את ער במצב שינה - מודע- ולא יכול לזוז

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בערוצי המדע למיניהם יש לא מעט תוכניות על הנושא, חלקן מדעיות ומענינות, חלקן קשקושי גובלינים ומכשפות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז אצלי זה מצב שאני בטוח שאני ער, אבל הגוף לא מצליח לזוז בכלל ואני לא מסוגל לפתוח את העיניים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם שם כמו דוויליוזר, מה אתה מתפלא, אונו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם רק היה אפשר להחליף כינוי -_-' ׁ( הייתי ילד קטן / גיימר וזה הכינוי שהיה לי במשחקים)

מעניין איך הרפואה המודרנית לא מוצאת לשיתוק פיתרון או טיפול.

פורסם

מבלי לפגוע באף אחד,אין לי מושג על מה אתם מדברים :)

כשאני שם ראש לוקח לי בממוצע 15-25שניות (נמדד ע"י האקסית המתוסכלת,שהיה לוקח לה מינימום חצי שעה להרדם) עד שאני במצב "פלטה" ולא שומע כלום,ורדום עמוק.

נ.ב קשור או לא,כשאני ישן אני פשוט לא שומע שום דבר,יכולים לראות לידי טלוויזיה על FULL VOLUME,או אוטו על טורים בשמיים (לא מגזים) ואני פשוט לא שומע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני דיי בטוח שאתה שומע ומקשר לחלום. גם אני מאלה שישנים כמו בול עץ (כולל המשקל של הגזע), ולפעמים זה מתקשר. יש לידי סיבוב די גדול שהרבה פעמים פשוט יש ממנו חראקות משוגעות. אז זה נכנס לי כנראה לאחד החלומות לאחרונה (שוב- כנראה. לא יודע מה גרר את זה), שבו חלמתי שעליתי עם כל ה-4 צמיגים על מחסום דוקרנים, איבדתי שליטה (זה היה כיף...:twisted: ), והסתובבתי כמה פעמים במקום.

כנראה זו הייתה הדרך של המוח לעבד את המידע הזה.

יתרון אפשרי של שינת-בול-עץ:

באיזה טיול העיר אותי אחד החולרות מהכיתה, עם "איפה המפתחות של הצוללת". אמרתי לו, "השארתי אותם אצל אחותך אחרי האורגייה".

היתרון זה שלא יכלתי לשקול נכון באיזה כח הגנתי על עצמי...:twisted:

סתם. היתרון זה שלא היה קל לבלבל אותי עם השורה המעפנה הזו. אני תוהה אם זה קשור וזה אכן יתרון של השינה הכבדה הזו.

אגב, שינה כזו לחלוטין מעידה (מניסיוני לפחות) על מחסור בפעילות גופנית.

הייתה תקופה שהתאמנתי בקונג-פו.

וואו, הייתי ישן שינה קלה מאד, אבל טובה מאד.

הייתי פותח את העיניים, מביט על השעון, ואז הוא היה מתחיל לצלצל... וקם מייד, כמו פנתר.

השינה שלי עכשיו היא נוראית (מי שאמר שישן עד הערב, אני גם ככה), אני יכול לישון עד 19:00 בשבת... כבר עשיתי כמה פעמים 24 ואפילו 26 פעם אחת. ואין מצב שאני קם אחרי פעם אחת, אני אפילו לא מודע לכמה פעמים לחצתי לו על הסנוז. שם שעון לשמונה, קם בעשר. נורמה.

כבר מרוב ייאוש, כיוונתי את השעון ל-20 דקות קדימה, כדי שאחשוב שאני מאחר. וואלה, עובד, זה... התנייה מוחית קלה ולא "עליתי על זה" עדיין. אבל מה, אני פשוט לפעמים שם Z, ובודק כמה עוד אפשר להמשיך לפני שאני מוכרח לקום...:?:-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...