Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא סרט דוקומנטרי על שיתוק שינה שנקרא The nightmare, אני כרגע מוריד אותו, נראה מעניין, אז... למי שמעוניין, חפשו את שם הסרט באתרי הטורנטים החביבים עליכם:

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חסרים סרטים דוקומנטרים ביוטיוב בנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קרה לי פעמיים או 3 בצבא בימים שהייתי ממש עייף, מאז לא קרה.

אני עדיין זוכר איך בפעם הראשונה זה קרה כשנסעתי באוטובוס וישנתי, פתאום התעוררתי אך לא יכלתי לזוז, אפילו לא למצמץ.

ניסיתי לצעוק או לבקש שיזיזו אותי אבל כלום, אולי איזה חצי נהמה קלה כזו מהגרון שלא שומעים בכלל.

הדופק שלי היה על 500 באותם רגעים לדעתי.

בפעם השניה זה קרה לי כשישנתי אצלנו בחדר הכוננות ופתאום התעוררתי ולא יכלתי לזוז, הפעם ניסיתי לנשום לאט ולהוריד את הדופק, פשוט לחכות שיעבור.

אני זוכר שזה נראה לי כמו נצח.

אנשים יושבים לידי, מדברים, אני שומע ומבין מה הם אומרים אבל לא יכול אפילו להזיז את העין.

לא זוכר כמה דקות הייתי במצב הזה אבל זה הרגיש כאילו זה לא נגמר.

בהחלט חוויה מיוחדת.

פורסם
קרה לי פעמיים או 3 בצבא בימים שהייתי ממש עייף, מאז לא קרה.

אני עדיין זוכר איך בפעם הראשונה זה קרה כשנסעתי באוטובוס וישנתי, פתאום התעוררתי אך לא יכלתי לזוז, אפילו לא למצמץ.

ניסיתי לצעוק או לבקש שיזיזו אותי אבל כלום, אולי איזה חצי נהמה קלה כזו מהגרון שלא שומעים בכלל.

הדופק שלי היה על 500 באותם רגעים לדעתי.

בפעם השניה זה קרה לי כשישנתי אצלנו בחדר הכוננות ופתאום התעוררתי ולא יכלתי לזוז, הפעם ניסיתי לנשום לאט ולהוריד את הדופק, פשוט לחכות שיעבור.

אני זוכר שזה נראה לי כמו נצח.

אנשים יושבים לידי, מדברים, אני שומע ומבין מה הם אומרים אבל לא יכול אפילו להזיז את העין.

לא זוכר כמה דקות הייתי במצב הזה אבל זה הרגיש כאילו זה לא נגמר.

בהחלט חוויה מיוחדת.

האם ''נילקחת'' למקום כל שהוא או רק נלחמת בשיתוק שינה?

אצלי מייד מגיע שלב ההזיה או חלום צלול,בלילה זה הרבה יותר מפחיד

תמיד.

פורסם

מהטריילר נראה שזה בדיוק מה שאני חווה. מין הזיות פסיכודליות שמגולמות בו דמויות וכל מה שאני בעצם מפחד ממנו אם זה עכבישים או נחשים או דמויות מפחידות מסרטים מפחדים, כשמנסה לחזור לישון מרגיש כאב שמוכן להישבע שהוא פיזי ומן מערבולת של הזיות שמכאיבות במוח.

כמו שציינתי בתגובות קודמות שלי כאן, שינה מסודרת הפחתת לחצים בחיי היום יום ותזונה מאוזנת מעלימה כמעט חלוטין את ההתקפים.

פורסם
האם ''נילקחת'' למקום כל שהוא או רק נלחמת בשיתוק שינה?

אצלי מייד מגיע שלב ההזיה או חלום צלול,בלילה זה הרבה יותר מפחיד

תמיד.

לא יצא לי לחוות את ההזיות.

הייתי ער לגמרי, מודע לכל מה שקורה מסביב (באמצעות מה ששמעתי, כי לא יכלתי לפתוח עיניים), רק ללא יכולת להזיז שום איבר.

פורסם

הנטיה הטבעית היא ''להילחם'' ולהכנס לפניקה,ככה גם אני הייתי עושה

בעת שיתוק שינה.

אחרי עשרות שנים הבנתי שזה לא נכון,צריך להשאר רגוע,

ולנסות להתגבר על הפחד ולהנות מהחוויה.

אם אתה מעוניין יש פורום מצויין בעברית עם המון תרגומים לעברית,

ממאמרים שנכתבו בחו''ל

http://astraljourneys.co.il/Forum/Lobby.aspx

פורסם (נערך)

הנושא מעניין, אך כפי שציינתי, זה לא חזר אצלי כבר שנים מאז השירות הצבאי.

האמת, אני לא כלכך בטוח שברצוני לשחזר את זה. :)

עריכה אחרונה על ידי mill3r
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בלילה זה יותר מפחיד כי אתה בחדר חשוך, לא רואה מה יש סביבך חוץ מצללים והדמיון עובד חופשי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אומנם הגבתי ב2015 על צפייה בסרט the nightmare אבל בפועל ראיתי אותו רק אתמול.

חשבתי שהמקרה שלי ממש קיצוני אחרי צפיה בסרט אני רואה שיש אנשים ממש שרוטים עם תופעות קשות בשיתוק שינה והם מקשרים את זה לדת/ ישויות חייזריות/ רוחות ,אני עדיין מאמין שזה פשוט מצב תת הכרתי שנובע מלחץ ומתורגם לפחד.

עדיין חווה שיתוק מדי פעם בעיקר כשאני תחת לחץ נפשי בחיי היום יום או שעות שינה לא סדירות.

ממליץ בחום על הסרט נדמה שיש קו מנחה כללי משותף לכל מי שחווה שיתוק,אפשר להזדהות עם כמה מאפיינים חוזרים.

מקווה שעוד 30-40 שנה כבר ידעו לומר מה זה ומי יודע אולי באמת נגלה שזו תופעה על טבעית או שאנחנו סתם משוגעים [=

פורסם

מי מעיר את המתים?

אצלי שיתוק השינה חזר ממש חזק בשנה+- האחרונה. הפעם הוא מלווה ברעשים מחרידים (כמו רעשים של רכבת העוברת על פסי רכבת שחודרים לאוזניים) + תחושה של רוח שנכנסת לגוף... משהו דפוק כזה. קרה לי מספר פעמים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...