Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נאלץ להודות - מעולם לא חוויתי שיתוק שינה (וויי לאב יו, עלפע!!). אולי ה bios אצלי מעודכן, או שמא דווקא זקוק לעדכון.. על כל פנים, מדובר בתופעה מסקרנת שהייתי רוצה לחוות.

מה שכן, יש לי אחלה חלומות. מושקעים מהתחת, עם DTS-HD, רזולוציות של 8K, סנאים ולאחרונה גם כת של שומרים בחניונים שרודפים אחר סדרנים באולמות קולנוע.

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות אתם חולמים! אני נרדם תוך שניות לפעמים תוך כדי משפט לאישה ולא חולם כלום. גורנישט. נאדה. פעם בכמה חודשים אני "זוכה" לחלום.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

רואה לנכון להקפיץ. נדמה לי שחוויתי שיתוק שינה קצרצר לראשונה בחיי (סוף סוף?).. הייתי בעיצומו של חלום, בו אני ניגש לגינה דרך מעבר צר, מבעד לצמחיה אני מבחין בספסל שעליו נמצאת דמות (ככל הנראה הומלס, לא ברור אם הבחין בי או לא). מהרגע שהבחנתי בדמות חשתי לחץ עז במרכז החזה (עז ביותר, כאילו אדם התיישב עלי), פקחתי את העיניים והבנתי שאני במיטה, הלחץ דעך מס' שניות לאחר מכן.

מצד שני, יתכן שכלל לא מדובר בשיתוק שינה אלא סתם בהתחלה של אוטם לב. משער שאסגר על זה בבוקר. עד אז, ננסה לחזור לישון.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
רואה לנכון להקפיץ. נדמה לי שחוויתי שיתוק שינה קצרצר לראשונה בחיי (סוף סוף?).. הייתי בעיצומו של חלום, בו אני ניגש לגינה דרך מעבר צר, מבעד לצמחיה אני מבחין בספסל שעליו נמצאת דמות (ככל הנראה הומלס, לא ברור אם הבחין בי או לא). מהרגע שהבחנתי בדמות חשתי לחץ עז במרכז החזה (עז ביותר, כאילו אדם התיישב עלי), פקחתי את העיניים והבנתי שאני במיטה, הלחץ דעך מס' שניות לאחר מכן.

מצד שני, יתכן שכלל לא מדובר בשיתוק שינה אלא סתם בהתחלה של אוטם לב. משער שאסגר על זה בבוקר. עד אז, ננסה לחזור לישון.

שיתוק שינה זה לא.

אתה אמור ''להינעל'' בלי יכולת לזוז למעט העפעפיים,

(אצלי גם זה לא) ואז להילקח לסוג של מציאות דימיונית כאשר אתה חסר אונים,

וער,אבל ללא יכולת תזוזה או תגובה.

אגב חוויתי שבוע שעבר שיתוק שינה לפנות בוקר אבל לשם שינוי היה מאד נעים,

''נילקחתי'' למקום מאד כייפי וקצר ללא סיוט אחרי.

פורסם
מהרגע שהבחנתי בדמות חשתי לחץ עז במרכז החזה (עז ביותר, כאילו אדם התיישב עלי), פקחתי את העיניים והבנתי שאני במיטה, הלחץ דעך מס' שניות לאחר מכן..

סתם סיוט.

בשיתוק שינה אתה "מתעורר" לגלות שהלחץ בחזה זאת איזה דמות מפחידה שיושבת לך על החזה ומצמידה אותך למזרון :crazyeyes

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השיתוק האחרון היה חריג באורכו, זה נמשך נצח!

וזה מאוד רע בתור תירוץ כשאתה מאחר לעבודה,

מה אני אגיד להם?

"אהלן חבר'ה!, סליחה על האיחור

היה לי שיתוק קל. הכל בסדר, אפשר להמשיך! '

Gn'f'R

פורסם
זה מאוד רע בתור תירוץ כשאתה מאחר לעבודה,

מה אני אגיד להם?

"אהלן חבר'ה!, סליחה על האיחור

היה לי שיתוק קל. הכל בסדר, אפשר להמשיך! '

אילו היית מספר לי את זה בתור המעסיק שלך, אפילו היית מקודם.

ויוסי, nope. כבר עברתי על הויזואליזציות עוד בפעם הראשונה שנתקלתי בשרשור. בחלום היתה דמות ישובה על ספסל, לבשה טרנינג או מעיל עם כיסוי ראש וזהו. שום אינטרקציה.

פורסם
יוסי, כשאתה לא מצליח לזוז, תזיז את הלשון בפה. היא תמיד זזה. תתחיל להרגיש עירני יותר ולאט לאט זה מתפשט לשאר האיברים.

זה משהו שלא יצא לי לנסות. לצערי (או לשמחתי), כבר זמן רב לא חוויתי את זה. אולי בעתיד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול התעוררתי בסביבות 0300 בלילה ללא סיבה,

ניסיתי להרדם שנית ובאה לי חוויה של שתוק שינה לפני שנרדמתי,

ראיתי את עצמי עם חברים מאד ישנים עומדים בטקס אזכרה וקוראים

תפילה לזכר מישהו,אז טקסט התפילה הופיע על מקרן ואני התבלבלתי,

ולפתע פתאום ריחפתי למעלה במצב של שכיבה,ממש יצאתי מהגוף שלי,

כאשר אני מנסה בכל כוחי לחזור אליו אני כבר נמצא למעלה בשכיבה,

לא יכולתי לזוז רק התחננתי לחזור חזרה,אחרי שניות ירדתי למטה מאד בעדינות.

להרדם הצלחתי רק אחרי שעה בערך,מאד מבהיל.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז הקפצה אחרי שחבר שיתף אותי וגם הדריך אותי מעט

בעל פה,אחרי שיתוק השינה עוברים למימד אחר של ישויות וצבעים.

יש פורום מצויין עם מדריכים והסברים רבים ומעניינים,כדי להשתתף צריך

ומומלץ להירשם.

מסתבר שלתופעה שאני חווה יש שם שלא ניתקלתי בו פה ''הקרנה אסטרלית''

http://astraljourneys.co.il/default.aspx

• תוכן חדש...