Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני ישן 5 שעות אני אומר תודה,אני מגיע למיטה אחרי יום קשה ומטמטם ונופל כמו בול עץ-לוקח בערך 2 דקות להרדם.

אני לא טיפוס של בוקר והבעיה היא כשאני עובד משמרות וכשאני צריך לקום למשמרת בוקר זה עינוי בל יתואר כבר שנים

שאני פשוט לא מצליח להתרגל לזה .

מה שעוד מעניין הוא שלעולם לא חויתי שיתוק לפני משמרת בוקר ,תתארו לכם את השד עם מצנפת לילה "עזוב בחייך,

5 בבוקר ...לא מתאים ."

השרשור הזה זה אחלה חומר לכתבה באולפן שישי.

יאללה תפעילו קשרים.

הכי טוב במחתרת .

Gn'f'R

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברווז :

ההורים שלי גרים על הכביש הראשי (ואני מתכוון ממש ע-ל הכביש) אז לא חסרות פה מכוניות (עשרות) מסביב לשעון,כל שניה ביממה,ועדיין לא היה לי חלום שהתקשר למצב הזה :)

לגבי מחסור בפעילות גופנית - אל תדאג,אצלנו במפעל עובדים פיזית מסביב לשעון :) בין אם זה פריקת מכולות ידנית לחלוטין,או העמסת משאיות בסחורה,ובכלל התעסקות עם כל סוג של חו"ג,מבטיח לך שבשבוע עבודה אצלנו זה משתווה לחודש במכון כושר עם כל המכשירים הקיימים.

לגבי שעון מעורר - אבסורד אבל ב6שנים האחרונות (מאז שאני בעבודה הנוכחית) אני כל לילה מכוון שעון מעורר ל05:25,וכל לילה מתעורר לפניו :| - מוזר משהו.

גם אני מתעורר בשניה וקם באותו רגע שפקחתי עיניים.

הפיצוי מגיע בשבת - ישן משישי בערב (מוותר על היציאות לרוב) סביבות 10 בערב עד למחרת ב12 בצהריים,רצוף,בלי להתעורר פעם אחת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה,מקווה שזה בסדר,

קראתי את כל השרשור,בגירה,הרגת אותי עם הסיפור שלך

בבברררררר.......

רציתי לפתוח פוסט ולשאול אם משהו חווה פעם שיתוק שינה,

ומצאתי את השירשור המעניין הנ''ל.

אני סובל כבר שנים ארוכות מהסיפור הזה, לאחרונה הרבה פחות אבל רציתי לשאול,

לפני השיתוק שינה אני מרגיש תחושה מקדימה שזה עומד לבוא,מן זימזום כזה קצר

ומוזר,ואז אני יודע שהשיתוק שינה מגיע,

אני מפחד מהזמזום המקדים

כמו משופרו של המלאך גבריאל ביום תחית המתים.

מוכרת למישהו התחושה המקדימה?

במהלך השיתוק שינה שלי אני אזוק ללא יכולת לזוז,ואז,

אני מנסה להשתחרר מזה בכל הכח, לרב ללא הצלחה מיידית ,לוקח שניות עד דקות ארוכות של מאבק,

ברר אני עף ונופל במהירויות מטורפות, לפעמים אני עומד באויר או צולל

במעמקי הים,אף ניפגש עם יצורים (לא מזיקים)

היו לי פעמים בודדות שהרגשתי ביטחון לזרום עם זה הלאה וזה היה דיי נעים למען האמת,

אבל הרפלקס הראשוני הוא לנסות להזיז את עצמי ולצאת מהמצב המלחיץ.

מעט דיברתי על זה בחיי,אבל תמיד חשבו בטעות כולם שזה חלום למרות שהסברתי

שהייתי ער לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לי יש את הבעיה ההפוכה - אני מתעורר מכל דבר קטן, ולפעמים קשה לי להירדם אחר כך. זה בערך הסיבה שאני קורא את השירשור הזה מחמש וחצי בבוקר ביום שבת.

כשאני אומר "מכל דבר" - הכוונה גם מדברים דמיוניים - ממש לפני כמה ימים התעוררתי מזה שאבא שלי קורא לי בשם. לאחר בדיקה קצרה - לא היה ולא נברא, הוא ממשיך לישון כמו שהוא ישן.

הבנתי שזה סוג של הפרעת שינה - כשאתה מתעורר מקולות חזקים דמיוניים - שהם בין ירייה לצעקה.

לגבי סיוטים - לא זכור לי שאי פעם חלמתי על חייזרים, שדים או מכשפות, אבל יצא לי הרבה פעמים לחלום על זה שרודף אחריי רוצח פסיכופאט, או על המצב ההפוך - הרגתי מישהו, ואני מובל לכלא. או על זה שאני עם נשק בידיים מגן על הבית שלי מאויב כלשהו (משום מה אף פעם לא מצליח לפגוע).

עוד סיוט - שסבתא שלי, שחלתה באלצהיימר במשך כעשר שנים, ונפטרה ב2009, חוזרת לחיים, ואני מרגיש שאת הסיוט שעברנו איתה, הולכים לעבור שוב (מי שחי בבית עם חולה אלצהיימר, יבין).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היו לי פעמים בודדות שהרגשתי ביטחון לזרום עם זה הלאה וזה היה דיי נעים למען האמת,

אבל הרפלקס הראשוני הוא לנסות להזיז את עצמי ולצאת מהמצב המלחיץ.

כשלמדתי להרגע ולהרפות, ברגע שמגיעה התחושה המקדימה, התופעה נעלמה (אולי זה עוד קורה, אבל אני לא זוכר...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כשלמדתי להרגע ולהרפות, ברגע שמגיעה התחושה המקדימה, התופעה נעלמה (אולי זה עוד קורה, אבל אני לא זוכר...).

נשמע כמו שלט שמקדם את פניך בבר-נוער... או לחילופין, אחת העובדות במכון "אולגה" מסבירה לחדשה איך להפתר מרפלקס הקאה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
falou,

לא כ''כ הבנתי איך למדת להתמודד עם הבעיה.

פשוט הפסקתי לנסות לזוז ולהתעורר ובמקום זה עשיתי הפוך, הרפיתי וניסיתי לחזור לישון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, כשאתה לא מצליח לזוז, תזיז את הלשון בפה. היא תמיד זזה. תתחיל להרגיש עירני יותר ולאט לאט זה מתפשט לשאר האיברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
פשוט הפסקתי לנסות לזוז ולהתעורר ובמקום זה עשיתי הפוך, הרפיתי וניסיתי לחזור לישון.

כן אבל צריך המון אומץ לכך,אם אני מרפה אז מייד אני עולה למעלה כמו טיל ומתחיל לראות

כל מיני חזיונות מופלאים,לעיתים מפחידים,לא תמיד אני ניתקל בטיפוסים (יצורים) נחמדים,

לדבריך,אתה חווה שיתוק שינה ללא הזיות,או משהו לייט?

או שיש הזיות ולמדת לחיות איתם?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
יוסי, כשאתה לא מצליח לזוז, תזיז את הלשון בפה. היא תמיד זזה. תתחיל להרגיש עירני יותר ולאט לאט זה מתפשט לשאר האיברים.

לא עובד,לשון,עפעפיים,מה שאני מצליח זה לשחרר את הידיים,ואז אני צועק.

פורסם

עכשיו זאת אמא פולניה שמסבירה לבת שלה מה עושים בליל החתונה! :wink:

פורסם

לאנשים שלא עושים מספיק סקס יש נטייה לראות בכל דבר רמיזה מינית.

תפתח שרשור, נעזור...

פורסם

איך תעזור? נשוי לחצי גרמניה חצי פולניה...:p

• תוכן חדש...