Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW PASSAT או FORD KUGA בוחן פתע מנהיגת 24 שעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מי שמזמין ברגע האחרון צריך לקבל מחירים זולים יותר כי אם הוא לא יקנה כרטיס המושבים יהיו ריקים במקום שיורידו קצת במחיר כדי להרוויח עוד כמה גרושים.

יש לאבא שלי חבר שתמיד מגיע לשדה תעופה בלי להזמין כרטיס רק בשביל זה :D

פורסם

היי

לא אמרתי שהאיטלקים לא מנומסים. ההיפך, הם מאוד מנומסים וזה לא נכתב בציניות. במיוחד נהגי המוניות שלוקחים אותך לגרנד טוריסימו כשאתה צריך ליפט ל800 מטר. וזה עם חיוך מקסים על הפנים, וזה כן בציניות. כשאני רושם בהזמנה וגם טורח להתקשר שאני רוצה דיזל ידני חסכוני ומקבל ג'יפ אז זה לא ממש מקובל. הייתי מסתפק גם ברנו סניק וב25 יורו עודף שביזבזתי על אקסטרה דלק הייתי קונה עוד מתנות לילדות שלי. לא היה מפריע לי שפקיד הקבלה היה צועק ומקלל העיקר שהייתי מקבל מה שהזמנתי. אך לא זה היה המקרה.

ולא, אני ממש לא חושב שמגיע לי הכל. הייתי במלון נפלא שנקרא nh president וקיבלתי שרות מעל ומעבר, פשוט דוגמא ומופת.

לצערי חלק קטן שמורכב מנהגי מוניות (לפחות בחלקם) ובעלי מסעדות קטנות למיניהם פשוט מוציאים לאיטלקים שם רע למרחוק.

צר לי על ביש המזל שבו אני נתקל כל פעם מחדש בנהגי מוניות תחמנים ובעלי מסעדות שרושמים בחוץ מחיר א' ובפנים גובים מחיר ב' ואל תכתבו בבקשה שככה מקובל ברומא כי ככה מקובל להונות אנשים בדרך יפה עם חיוך על הפנים.

מסקנה:

אם אומרים שברומא תהיה רומני, אז במילנו תהיה תימני

שבוע טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נהניתי לקרוא, תודה.להבא, קצת יותר פרוט המסלול ובייחוד מקומות שהפתיעו לטובה.

אם הבנתי נכון, נהנית מהקוגה אז הכל בסדר. עלה ביותר דלק? לא סכום מהותי- קנה בכל זאת מתנות לילדים.

באשר לעלויות השכרה, בדרך כלל אופרן מהזולים , שלמה סיקס יקר, השאר באמצע, כך מנסיון מוגבל שלי.

רכב גבוה ומרווח לעיתים מתאים יותר מרכב גדול שמחפש חנייה.

תחמנים- יש בכל מקום, אם כבר מתחמנים אותי, אז שיהיה בחיוך.ככלל- הם בסדר.

להוא שהגיב וטען שהאיטלקים הם רמאים וקומבינטורים.

פורד אס מקס מכונית לא רצויה.

הפקידה בלונדינית, משמע פחות חכמה ממך, ודאי מאביך שיודע צרפתית.

ב2001 הזמנת רכב? או אביך? נסה לדייק.

אולי כדאי לדבוק בטיולים מאורגנים. אפשרות אחרת היא להצטרף למישרד החוץ של ליברמן. תראה להם לתחמנים, לקומבינטורים ולבלונדיניות. כבוד.

• תוכן חדש...