Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שאלתי אבל עכשיו יש לי נתונים חדשים ואני עדיין מתלבט בקשר הרכב הראשון שלי

הדרישות הן ככה: כ30א ק"מ בשנה, סחיר, שיהיה קטן כדי שאני אוכל למצוא חניה בת"א ושיהיה נוח לנסיעה

חשבתי על זה עוד ואני מעדיף אוטומט למרות שידני זה אופציה אם יש מבצע ממש משתלם.

עוד דברים חשובים זה עלות אחזקה נמוכה ושתהייה מאובזרת.

הסתבר לי שאני יכול לקבל החזרי דלק מהעבודה (אבל עדיין עדיף שיהיה קצת חסכוני אם אפשר) אז זה פחות שיקול

יש לי גם אפשרות להשתמש בהטבות של מועדון "חבר" אז פרט למה שאתם מכירים גם פיג'ו 206 נכנסת בתקציב (ידני)

בגדול אני לא יודע אם כדאי לי לקנות רכב חדש או יד שניה.. מה דעתכם?

הכי ישן שאני מסכים זה 2008 עדיף כמובן יותר חדש

המלצות/רעיונות/טיפים לרכבים שאתם חושבים שמתאימים לי?

תודה!

פורסם

לדעתי ב ק"מ כמו שלך עדיך חדש עקב אמינות גבוהה יותר מרכב משומש,וכמו כן ידני עקב מבצעי מחיר על רכבי הסופר מיני,בתקציב כמו שלך אתה יכול לבדוק את האיביזה,פאביה,לאחרונה הספלאש גם נמכרת,היא קטנה יותר מסופר מיני אך צריכה להיות זריזה וחסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...