Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשארה לי בעיה אחת קטנה בפרוייקט ברכב , יש לי על הדאשבורד פלסטיק שרועד קצת בגלל הבאס

CITROEN C5

עכשיו גיליתי את מקור הרעש מה שצריך לעשות זה למצוא איך לקבע אותו , אני צריך רעיון למשהו שאפשר

לדחוס בין שמשת הרכב לבין הפלסטיק בשביל שיווצר לחץ עליו ולא יזוז.

יש שם מרווח של פחות מסנטימטר 1 , אולי איזה חומר מסוים , לבד , או ספוג משהו שאפשר לדחוס לכל האורך.

תודה לעוזרים.

פורסם

לפי דעתי אם המרווח שאתה מדבר עליו לא מיועד למשהו אז כל חומר אטימה כמו סיליקון יפתור את הבעיה...

פורסם

חתיכה של חומר כמו דיינאליינר עובי 3 מ"מ או סטינגר אוברקיל או STP SPL או הביטופלסט שלהם - כנראה תעשה שם את העבודה הדרושה.

מעבר לכך - תנסה סתם למצוא חתיכת ספוג או גומי אוויר - תחתוך חתיכה ותדחוף אותה שם.

למשל, תקפוץ לריקושט ותקנה מדבקה לכת של גליל - עשרה שקלים בערך וזה גם מגיע עם מדבקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני חושב שהוא התאהב בך כרגע

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

חתיכה של חומר כמו דיינאליינר עובי 3 מ"מ או סטינגר אוברקיל או STP SPL או הביטופלסט שלהם - כנראה תעשה שם את העבודה הדרושה.

מעבר לכך - תנסה סתם למצוא חתיכת ספוג או גומי אוויר - תחתוך חתיכה ותדחוף אותה שם.

למשל, תקפוץ לריקושט ותקנה מדבקה לכת של גליל - עשרה שקלים בערך וזה גם מגיע עם מדבקה.

אהבתי את ההשקעה אחי ... עד עכשיו הייתי משתמש במעצור דלת שהייתי שם ברווח הזה , אבל צריך להתקדם אסטטית :).

תודה רבה אני אחפש את אחד הפתרונות האלו ואעדכן לגבי השיפור.

• תוכן חדש...