Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת סובארו השיקה בתערוכת הרכב היוקרתית

BEIT SHEMESH AUTO EXPO

את הדגם החדש לשנת 2015

הוותיקים מבינינו ודאי מזהים קווי רטרו המזכירים את הג'אסטי ויש כאלה שיטענו כי הדגם בנוי על אותה שילדה.

מה שבטוח, שצילומי הריגול מוכיחים עבודה רבה בתחום חיזוק השילדה - על ידי קלקר מוקצף , כמו גם קשת נגד התהפכות ההופכת חלק אינטגראלי מהשילדה, על ידי שימוש בריתוך מיוחד חלוד וליפוף חבל סביב הבסיס, על מנת לטשטש את הריקבון.

פרט מעניין נוסף: תופעה ידועה היא כי מכוניות פתוחות סובלות יותר מקרינת השמש, וכאן הדשבורד מגיע כבר סדוק, כך שאין צורך לדאוג למצבו.

IMG00834-20120504-0953.jpg

IMG00835-20120504-0953.jpg

IMG00836-20120504-0954.jpg

IMG00837-20120504-0954.jpg

IMG00838-20120504-0954.jpg

IMG00839-20120504-0954.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:lol:

אני חושב שזה סוזוקי, אבל הרעיון נחמד. נראה לי שכשהם ניסו להפוך אותה לקבריולט הגאון עם הדיסק חתך בטעות גם את השמשה הקדמית:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
:lol:

אני חושב שזה סוזוקי, אבל הרעיון נחמד. נראה לי שכשהם ניסו להפוך אותה לקבריולט הגאון עם הדיסק חתך בטעות גם את השמשה הקדמית:lol:

אתה צודק בהחלט בעינין הסוזוקי... אופס! :oops:

פורסם

זה האוטו החדש שקותי מהאח הגדול הזמין אחרי שזכה במיליון - מברוק !!:wink::wink::wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

זאת סוזוקי אלטו מודל 84-85, חבל על הרכב הזה כבר אין כאלה על הכביש!!

לא חסר יונדאי אקסנט ישנות או מזדה 323F ישנות שאפשר להרוס!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הגג פתוח כדי שיהיה נוח להריק פנימה.:lol:

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...