Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי טאבו, וגיליתי שהשטח שאנחנו וכל מי שבא לו מחנים בו, שייך ונמצא בגבול הבניין שלנו, זאת אומרת זה שטח שהוא חלק מהבניין והוא שייך רק לדיירי הבניין,

בחור די פלילי מהבלוק ליד בא והחנה את האוטו שלו במקביל, ולקח לנו 3 מקומות חניה.

אמרתי לו שזה בטאבו והוא לא יכול לחנות כאן , ואז קיבלתי מטר איומים שהוא ידקור אותי ,יפרק אותי , ואם אני קורא למשטרה הוא יחתוך לי את הצמיגים של האוטו.

לא התרגשתי ומולו התקשרתי למשטרה.

בא שוטר ושוטרת צעירים ממש במהירות,ופתאום הפלילי הזה מדבר כל כך יפה איתם ,שהוא מבין שאין לנו חניות ואם אני אוכיח שזה בטאבו אין לו שום בעיה לצאת.

הראיתי לשוטר את התוכנית , הוא הסתכל ואמר שהוא לא מבין בזה, ושלא רשום בתוכנית ספציפית שהשטח הזה מיועד לחניות,

ולמרות שזה בתוך גבול המגרש שלנו הוא מאשר לו לחנות שם כמה שהוא רוצה.

אז אמרתי לשוטר שהוא גם איים עלי , והשוטרת אמרה לי שאני עושה את זה דווקא ויש לנו המון חניות, אז אני לא צריך לריב איתו.

והפלילי הזה , הרגיש כמו טווס, השאיר את האוטו ככה והלך.

ואיזה ביטחון יש לי עכשיו במשטרה שתגן עלי אם הוא יבוא עם החברים שלו ,

ולא סתם אני אומר, כי לא פעם ראיתי אותו עם החברים שלו הולכים מכות עם חברה אחרים ברחוב,

וזה לא נרה ממש נעים

פורסם

ראשית כל-תיעוד והקלטה של כל שיחה שלך עם הבבון מעתה ואילך. יאיים או יגיע עם החברים שלו? אין בעיה חביבי, הכל מתועד ובפעם הבאה שתאיים אתה גם תשלם. זה שהחברים שלו הולכים מכות עם חבר'ה אחרים ברחוב לא אמור להרתיע אותך, עובדה שכשהמשטרה הגיעה הוא פתאום נהפך לבן אדם. אני הייתי לוקח גם את פרטי השוטרים שהיו בארוע הזה על מנת שבפעם הבאה המשטרה לא תוכל להתחמק בטענות של "אתה התחלת" אלא יהיה תיעוד לכך שהשוטרים לא ב*ין שלהם לעשות את תפקידם.

ההמשך? הצבת מחסום או דוקרנים בחנייה שצריכה להיות שלך על פי חוק בלבד(אני חייב לציין כי אינני יודע איך העניין הזה נקבע-אם היא רשומה בטאבו כשיש מקומות חנייה ממוספרים, לא להשתלט סתם ככה על חנייה שלא שלך), כך שבפעם הבאה שהבבון ינסה להחנות ולתפוס 3 חניות הוא יצטרך לשלם על 4 צמיגים.

פורסם

לך לעיריה עם הנסח טאבו והתשריט ובדוק מה מופיע אצלם במח' הנדסה. בהנחה שגם אצלם מופיע שהשטח שייך לבנין:

בדוק האם בתוכנית מופיע גידור כלשהו, יכול להיות שבמרוצת השנים הורידו את הגדר וזה כבר נשכח. אם מופיע גידור כלשהו, בדוק אם לא מצויין בתיק הבנין שהוא נהרס.

אם מופיע גידור כלשהו (ואין איזכור להריסה), אני הייתי מקים זאת מחדש מהיום לאתמול לפני שפקחי העיריה יקלטו שבונים במקום. גם לבנות משהו שנהרס דורש תוכניות ואישורים.

אם לא מופיע גידור כלשהו, הגש תוכניות ובקשה לגידור והמתן לאישורים.

זה לא פתרון למחר בבוקר, זה יכול לקחת חצי שנה, אבל לפחות יהיה פתרון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם הוא ממשיך להטריד או לאיים גש לתחנה הקרובה או למרכז השיטור הקהילתי הקרוב לביתך והגש תלונה. יזמנו אותו לחקירה על האיומים שלו, כמובן שאם תקליט זה יעזור.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

את הביטוי "משטרה בשקל" לא אני המצאתי ולפעמים זה גם נכון.

פעם הבאה תצלם וקח את פרטי השוטרים.

תגיש בקשה לעירייה שיצבעו את החניות בבניין בכחול-לבן ויתנו לכם תו חנייה לבניין.

לא חושב שדברים כאילו עוזרים אבל שווה לנסות...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים! תפסיקו להתעמט לשווא. כמה שהוא לא צודק.. אם זה לא מפריע לך ולטואו שלך למה לריב איתו? לפני יומיים בבאר שבע אבא שחגג יום הולדת לילדה שלו בת השנתיים נדקר למוות בגלל שהאיר לחברה צעירים לא להרעיש לו מול החלון! יש גם ככה הרבה בעיות בחיים.. למה ליצור עוד? חומר למחשבה.

פורסם
חברים יקרים! תפסיקו להתעמט לשווא. כמה שהוא לא צודק.. אם זה לא מפריע לך ולטואו שלך למה לריב איתו? לפני יומיים בבאר שבע אבא שחגג יום הולדת לילדה שלו בת השנתיים נדקר למוות בגלל שהאיר לחברה צעירים לא להרעיש לו מול החלון! יש גם ככה הרבה בעיות בחיים.. למה ליצור עוד? חומר למחשבה.

אתב צודק ולא צודק.

אם נמשיך לשתוק לכל אחד, תיהיה פה מדיניות שתיקה. זה מה שיתן את הליגיטמציה לאותם חברה ״פלילים״ להמשיך באותה הדרך.

כן צריכה להיות במקרים כאלה מדניות התראה.

מצד שני לא תמיד זה משתלם. הדוגמא שנתת משקפת את זה הכי טוב.

צריך לשקול כל מקרה, ועד כמה זה באמת מפריע לך(לא רק למקום החניה שלך)

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תוכן חדש...