Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה מטרתו של הקרוסאובר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קינג זאת חיה אחת,

פראדו זאת חיה אחרת,

ואאוטלנדר זה בכלל חתול רחוב,

 

האאוטלנדר זה סוג של מיניוואן שבקושי עולה מדרכות,

 

הקינג עדין, ולפראדו יש הרבה יותר מה להציע בשטח מהקינג,

יש לו שלדת סולם וסרן אחורי חי, שהם הרבה יותר קשוחים ממה שיש לקינג להציע,

 

למרות שגם הפראדו עדין - ח** של פגושים, - חבר קרע פגוש בשטח, - חתיכת נזק!

אבל עדיין, איפה שפראדו יסע הקינג יתקע, כי מן הסתם הפראדו יותר בנוי לשטח מהקינג,

והוא מציע מעט יותר זוויות גישה/נטישה, וזווית בטן שלו יותר סימפטית,

 

בתור רכב שטח, הוא מתעלה על הקינג בכל פראמטר כמעט,

 

 

 

 

לTBI היה כ200 סוסים על מנוע V8 5.7, דגם הבא היה עם מערכת הזרקה מסוג VORTEC עם 255 סוסים. בלי קשר לכך שלמישהו עלול להראות שמנוע כזה חלש או מגיב לאט, לגבי הVORTEC אני יכול להגיד מניסיון אישי שהוא מטפס בטורים מהר מאוד ואיזה סאונד יש לו - אני מתגעגע (אבל היום עם אותה נסועה אני מתדלק פעם בחודשיים או פעם לחודש לכל היותר, עם יוקון זה היה 3 פעמים בחודש :shock:).

ידידי, אין תחליף לסאונד של V8 - זה גירוי רציני לעור התוף,

אישית, לא איכפת לי לשלם את המחיר של הדלק בתמורה להנאה שלי - יקר, נכון!

אתה מקלל את האוטו בכל כניסה לתחנת דלק, אבל אתה מתאהב בבהמה מחדש אחרי שיצאת משם,

 

 

Kenworth Man, דיסקו וריינג' ממש נפילה בשנים האחרונות. פעם היו להם יכולות אמיתיות ברמה של דיפנד ומה יש להם היום? גם דיפנדר בקרוב לא יהיה. עם מה נישאר לשטח אמיתי? רק רוביקון?

דיפנדר גם הוא הולך להיות בין הדינוזאורים בהכחדה,

 

רכבי השטח היחידים שישארו (ביבוא סדרתי) זה הרוביקון, FORD F350, ג'ימני, ודודג' ראם,

שלכולם שלדה נפרדת וסרנים חיים, מה שכן, תחליף די טוב לרכבי שטח שהולכים ומתברגנים,

זה הטנדרים תוצרת איסוזו, מיצובישי, ניסאן, וטויוטה, הם עדיין נשארים עם שלדה נפרדת וסרן חי,

מה שכן, תשמרו על הברזלים שלכם (באי הפורום) כי יש לי הרגשה שהשווי שלהם הולך לעלות בעקבות

ההתברגנות הקולקטיבית הזאת של רכבי השטח לכיוון הכביש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שייך לאסכולה הישנה שמקדשת שלדת סולם חסונה, מכלולים עמידים ומומנט בריא - לשמחתי כשאני צריך את מנת השטח שלי אני שואל מאבא את הלנד קרוזר 73 (או הולך למילואים...).

 

אבל, הדיסקו החדש (וגם ה-3) הוא מכונת שטח לא פראיירית בכלל. נכון שיש מה שיישבר, או יתקלקל חלילה, אבל נהיגה זהירה וניצול נכון של האלקטרוניקה (המדהימה!) מייצרים מכונת עבירות מפתיעה. מאוד. וזה עוד עם הצמיגים המקוריים הכבישיים יחסית. זו נהיגת שטח ניו אייג'ית שעובדת עם השכל, להבדיל מפיזיקה והרבה גז... תענוג מסוג אחר, ועדיין כמעט בכל יום נתון אעדיף ערימת ברזל קשוחה ומוכחת.

 

והריינג'? אותו סיפור, הרבה יותר מפחיד כלכלית לאתגר אותו, אבל המעז יגלה הפתעות בשפע. מי שלא נהג, או לפחות ראה בעיניים שיירגע עם ההעלבות. לנד רובר עדיין איתנו בשטח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ראיתי בעיניים,

 

וגם יצא לי לחלצ ריינג' רובר ספורט מדיונה,

 

 

אבל אתה צודק לגבי הברזלים,

אך אישית אני לא אוהב שאלקטרויניקה מתערבת לי בנהיגה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם מדברים על יונדאי טוסון ואווטלאנדר שזה מה שנקראים היום " קרוסאוברים" אז אתה לא יכול להגיד שהפאג'רו קינג הוא קרוס אובר,

 

כי בוא ניקח יונדאי טוסון או אווטלנדר וניקח פאג'רו מהחדשים ונכניס אותם לשטח הכי קל, אז מה יקרה? הצעצועים האלה יסעו כמו הקינג?

לא פשוט הם יתקעו בהתחלה, אבל פאג'רו זה באמת רכב שטח, לא כמו של פעם ברזל, אבל עדיין נחשב לרכב טוב וחזק,

נכון שהלאנדקרוזר יותר גבוהה קצת ויותר שטח קצת אבל הם בסוף יעברו את אותו טיול שטח בהצלחה רק תמיד כל נהג צריך לדעת מראש מה מוגבלות הרכב שלו ולדעת לתמרן ולנהוג בזהירות במיוחד בשטח .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תשמעו חברים, תרשו לי להעניק לאכל אחד ואחד מכותבי השירשור הזה חסרי השכלה מוטורית ויש לכם מזל שאין חוק האוסר על הקלדת שטויות, אבל כמו שכבר אמרו רבים, "המקדלת סובלת הכל"

 

כמה נקודות למחשבה כי באמת שאני לא הולך להכנס לדיון הזה.

 

קרוס אובר הוא הקטגוריה הנמכרת ביותר כיום, אין חברה שלא מוציאה דגם המבוסס על פלטפורמה כזאת או אחרת.

לפני שנכנסים להשמצוץ המין האנושי שכולן קשורות לפוזה צריך להבין שקרוס אובר הוא רכב פרקטי מאוד אולי יותר פרקטי מרוב הפרייוטים .

רוצים רכב המסוגל לעלות על מדרכות במקרה הצורך, בעל יכולת ירידה לשבילים עם המשפחה כדי להגיע לתחילת המסלול הרגלי

כאשר יש בו יותר מקום מרכב פרייווט רגיל?

יכולת התמודדות עם דרכים עם אחיזה ירודה ?

למשהו מכם יצא להיות בחורף ארופאי בו רוב הכביש מכוסה שלג?

 

בקיצור עדיף לא להשמיץ ולהבין את הסיבה לגדילה במכירות, אנשים לא קונים תמיד רק מה שעושה פוזה, קרוס אובר הוא רכב פרקטי יותר מרכב פריווט רגיל בלי הרבה חסרונות לאומתו.

 

אגב לגבי הקינג, ממש לא קרוסאובר, אולי קרוסאובר מאסיבי, מה זה אומר?, זה אומר שהשלדה המערכות המכאניות, חיבורי המתלים וכו הם יותר מאסיביים מקרוס אובר רגיל, כל אלה מקנים לו יכולת שטח טובה מאוד, כך או אחרת פג'רו קינג עומד בקנה אחד מול לאנדקרוזר, לשני הרכבים יכולות לכן ולכן אבל הקטגוריה והיכולות פחות או יותר זהות.

פורסם

סרטון שמציג מה קרוסאובר הולך לעבור בחיים שלו. בהגזמה רבה למצולמים אין קשר לפרשה :-P

 

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
תשמעו חברים, תרשו לי להעניק לאכל אחד ואחד מכותבי השירשור הזה חסרי השכלה מוטורית ויש לכם מזל שאין חוק האוסר על הקלדת שטויות, אבל כמו שכבר אמרו רבים, "המקדלת סובלת הכל".

 

 

מאחר ובהחלט יש כזה חוק, השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...