Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במוסך שלי אמרו לי שצריך להחליף בוקסות ואולי יהיה צורך להחליף את המשולש כולו. הייתי רוצה להבין איך מאבחנים מה בדיוק צריך להחליף. מדובר בסובארו אימפרזה סטיישן סטנדרטית מודל 97. אודה מאוד למפרטים

פורסם

אם מדובר בבוקסות חליפיות ולא מקוריות עדיף לך להחליף את המשולש קומפלט, המשולש קומפלט יכול לעלות הרבה פחות מהבוקסות (נשמע הזוי).

מקרה מהמוסך:

הגיע למוסך פאג'רו קינג עם בוקסות משולשים עליונים גמורים, חשבנו לחסוך בעלויות לבעל הרכב ולכן החלטנו להחליף רק את הבוקסות, הבוקסות הוזמנו והגיע למוסך, סט בוקסות למשולשים העליונים מחוזקים עלו למוסך 800ש"ח, אחרי פירוק המשולש מהרכב וחילוץ הבוקסה התברר כי הבוקסות אינן מתאימות ולכן הוחזרו לספק, ביררנו בחנות מה מחירו של משולש קומפלט והופתענו לגלות שהמחיר של כל משולש 200ש"ח (400ש"ח לשני משולשים) חצי ממחיר הבוקסות.

כמובן שמדובר במשולשים תוצרת סין.

פורסם

תודה על התשובה, אבל רציתי לדעת האם יש בעיות נוספות שיכולות להיות במשולש מלבד בוקסות גמורות או שזו הבעיה היחידה וברגע שמחליפים את הבוקסות המשולש יהיה תקין ?

פורסם

זה לא אומר אם הבוקסות תקינות אז המשולש יהיה תקין, במשולש יש גם בולג'ויינט שהוא מחבר בין הנאבה למשולש (מפרק כדורי), יש רכבים ורוב הרכבים ניתן להחליף את הבולג'ויינט מהמשולש, ויש רכבים שהבולג'ויינט יצוק במשולש ולא ניתן להחליפו.

אם תצטרך להשקיע בבוקסות משולשים וגם בבולג'ויינטים אז עדיף לך להחליף משולש קומפלט במחיר זול יותר (שהוא כבר מכיל את הכל).

פורסם

היי רן

יש כנראה חופש והבוקסות קרועות.

בעת החלפת החלק אתה רשאי לקחת את החלקים שהוחלפו , הרי אתה משלם עליהם.

פשוט שתבדוק האם אכן יש שם נזק.

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...