Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120K ליונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הגעתי ליונדאי לעשות טיפול 120K ונדהמתי מכמות החלפים שמחליפים. האם יש צידוק לכל החלקים הנ"ל בטיפול 120K?

שמן מנוע

אטם בורג ריקון שמן מנוע

רצועת וי למנוע

מסנן דלק

מסנן שמן מנוע

מסנן אוויר

מסנן אוויר למזגן

מרווח דלק

גורמט

חגורת וי למשאבת הגה

חגורת וי למזגן

נוזל בלמים

תודה

פורסם

חלקים רבים ממה שרשמת הם חלק מכל טיפול תקופתי. לא ברור לי ממה אתה מופתע. אולי מהמחיר שמבקש מוסך היבואן.

שמן מנוע מחליפים בכל טיפול תקופתי בכל רכב - 4 ליטר סינטטי מלא עולה באזור ה 100 ש"ח

אטם בורג ריקון שמן מנוע - עולה יחד עם הבורג פחות מ20 ש"ח

רצועת וי למנוע - מחליפים רק אם יש צורך בעיקרון {בלויה ולא הוחלפה זמן רב או 60K קודם לכן}

מסנן דלק - מחליפים כל 60K

מסנן שמן מנוע - מקורי עולה כ 40 ש"ח, מחליפים יחד עם השמן בכל טיפול תקופתי

מסנן אוויר - מקורי עולה כ40-50 ש"ח, גם חלק מהטיפול התקופתי

מסנן אוויר למזגן - לא תמיד הכרחי, יש כאלה שלא מחליפים או מחליפים לבד. תלוי בשימוש

נוזל בלמים - בהתאם להוראות יצרן

המחירים שרשמתי הם המחירים שאני מכיר, במוסך יבואן ודאי ירצו יותר.

אגב, מה לגבי פלאגים? לא כללו לך אותם בהצעה?

לגבי השאר, יענו לך האחרים

פורסם

תודה רבה,

המחירים אצל יונדאי באמת גבוהים יותר והטיפול מוערך בכ 2300 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

פלגים לא הוצע לי, אולי הוחלף בטיפול קודם (אני אברר, תודה).

פורסם
הטיפול מוערך בכ 2300 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

הזמנתי חלקים לגטס שלי לטיפול שצריך לעשות לה בסוף השבוע

פילטר אוויר ופילטר שמן מקוריים, שמן סינטטי מלא, פקק קרטר + שייבה, פלגים מקוריים, פילטר דלק {חליפי} - באזור ה 300 ש"ח. עבודה תעלה עוד כ 300 ש"ח אני מעריך.

גם אם נוסיף עלות רצועות והחלפתן, לא נתקרב ל1000 ש"ח משמעותית. שלא לדבר על 2300 ש"ח.

אני מציע לך לחפש מוסך שגובה מחירים שפויים, בטוח שלא חסר לך מה לעשות עם 1500 שקל ויותר.

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, אם אתה צריך אוכל להמליץ לך על מוסך באיזור השרון ו/או לחליפין, חנות חלפים איכותית באזור חיפה

• ספונסר פורום
פורסם

522 ש"ח לפני מע"מ זה מחיר מצוין לטיפול כזה, שווה לבדוק אם החלפים שמתקינים לך הם מקוריים או תחליפיים שווי ערך.

2300 ש"ח זה כמובן מחיר גבוה מידי.

• תוכן חדש...