Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אנחנו גיקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם אני קצת פלצפני: אני לא אוהב כמוכם בכנייני מכוניות, כלומר אני לא רואה את עצמי במכונית ספורט או מכונית בעל מנוע V8. אבל אני הנדסאי מכטרוניקה ומתעניין במקצוע. אני רוצה להיות מהנדס רכב, זה לא אומר שאני גיק, אלא חנון.

אז אין לי מקום כאן? :p

פורסם
אם אתה פה, כנראה שאתה אחד מ-86,605 גיקים ששייכים לכאן :-o

לאור המצב בזמן האחרון תפחית מהמספר הזה כ4% בתור אחוז מיצג לטרולים:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

טבעו של עולם לא להבין את הקיצוניים. במקרה שלנו אנחנו הקיצוניים של תרבות הנהיגה והרכב.

ההבדלים בתגובות בין הרכב הנוכחי (לאון טורבו 07 ידנית) לקודם (סיוויק 5ד' 07 רובוטית) הם שמיים וארץ.

באותה תקופה הסיוויק לא היתה נפוצה והמון התלהבו מהרכב, בעוד אני רק פנטזתי על טורבו ותיבה ידנית. נסיון באותה תקופה להסביר על התיבה הרובוטית היתה כמו לדבר לקיר בערך.

כיום כמעט כל בנאדם שנוסע איתי חושב שזה סתם עוד רכב רגיל, כמו שאר עדרי הליסינג.

גם כשאני מסביר שזה לא רכב רגיל בדרך כלל התגובה די אנמית, וביחס לסיוויק היא נראית לאנשים כרכב סתמי למדי.

כמו כל דבר קיצוני, יש להפגין אותו במתינות. אפילו רוב האנשים ששירתו איתי לא יודעים שאני פנאט של מכוניות (אם כי היו רמזים לכך כשגלשתי חצי מהיום בautoblog).

דוגמא קלאסית מהזמן האחרון-אני נוסע עם חברים ברכב (שלי כמובן, כי בכבישים הריקים של סופי השבוע אני נוהג) וברמזור עומדות להן יונדאי וולוסטר ואימפרזה GT. לא קשה לנחש שאני היחיד שהסתכל על אימפרזה תוך כדי הסברים על המנוע החזק-אבל-חלש של הולוסטר.

TFSI Power

פורסם
אני מאמין דווקא שלא. זה תחביב. האמת גם, תחביב די מגניב. כשגבר באמת מתעניין ברכבים וכו'(ולומד את הרינג לילה שלם) לרוב ינהג בצורה הרבה יותר טובה משאר הגברים. לדעתי, זה מגניב יותר(מנסיון).

בכל מקרה, כל עוד זה לא לחזור כל ערב שבת עם גריז ולכלוך על הידיים כי שיפצת את ה-"בייבי" שלך(בלי להעליב את מי שכן עושה זאת) לדעתי זה לא גיקי.

ז"א לשבת כל הלילה מול המחשב ולהסתכל על גברים אחרים נהנים ברינג זה מגניב, אבל לעבוד פיזית ולהתלכלך בגריז זה גיקי?

משהו ממש שגוי בדור הזה שלכם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מה זה גיקים, ועוד איך גיקים. באנגלית יש לזה ביטוי מוצלח יותר- אנורק:

In

British slang an anorak is a person who has a very strong interest, perhaps obsessive, in niche subjects. This interest may be unacknowledged or not understood by the general public. Although the term is often used synonymously with geek or nerd, the Japanese term otaku or the American term "fanboy/fangirl" are probably closer synonyms

פורסם

אני מזמן זכיתי לכינוי ערס בקרב האנשים שעובדים איתי (עולם התכנות והמחשבים). לאנשים ממש קשה לקבל ששילמתי יותר בשביל "מכונית לא פרקטית, חסרת דלתות, לא נוחה בפקקים של איילון ובלי מקום בבגאז'"

שלא לדבר על השינאה התהומית מצד החברה שלי.

סה"כ יש לי פיג'ו 206 XS.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ז"א לשבת כל הלילה מול המחשב ולהסתכל על גברים אחרים נהנים ברינג זה מגניב, אבל לעבוד פיזית ולהתלכלך בגריז זה גיקי?

משהו ממש שגוי בדור הזה שלכם.

דבר ראשון להסתכל על גברים אחרים נהנים זה לא גיקי זה משהו אחר :p

דבר שני - לומדים את הרינג על מנת, בסופו של דבר, להקיף אותו הכי מהר שאפשר.

העניין פה הוא להכיר את המסלול ולא ההנאה של גברים אחרים.

העניין בלשפץ רכב ואח״כ לנסוע ברכב ישן ולהנות מכל הקטע הזה של האספנות לדעתי גיקי.

בכייני מכוניות

אתה מוכן להסביר את המושג הזה?

אחד הדברים המצחיקים שיצא לי לקרוא פה D:

פורסם
דבר ראשון להסתכל על גברים אחרים נהנים זה לא גיקי זה משהו אחר :p

דבר שני - לומדים את הרינג על מנת, בסופו של דבר, להקיף אותו הכי מהר שאפשר.

העניין פה הוא להכיר את המסלול ולא ההנאה של גברים אחרים.

העניין בלשפץ רכב ואח״כ לנסוע ברכב ישן ולהנות מכל הקטע הזה של האספנות לדעתי גיקי.

אתה מוכן להסביר את המושג הזה?

אחד הדברים המצחיקים שיצא לי לקרוא פה D:

בענייני רכב, זה המושג המתוקן

• תוכן חדש...