Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אנחנו גיקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם באתי לדייט עם אופל אסטרה, והיא צחקה עליי שזה אוטומטי...:crazyeyes

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הכל שטויות. אני אוהב מכוניות ואין לי שום כוונה לנסות להיות הגבר המושלם מהבחינה הזאת.

לפני שבועיים אפילו היה לי ולחבר ויכוח עם שתי בנות בפאב, הן טענו שהאהבה שלנו למכוניות מוגזמת ואנחנו שיכנענו שהיא לגיטימית לגמרי. הנושא, אגב, עלה בעקבות זה שיום לפני זה הייתי שיכור ודיברתי עם אחת מהן על זה שאני הולך לשבת באוטו, והיא בתגובה אמרה לי לא לדבר איתה יותר בחיים (;

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
במילים אחרות - לא בטוח שארצה להיות בקשר עם בחורה שתתלהב יותר מדי מהאוטו שלי...

מפחד שהיא תנהג ברכב יותר ממך? :twisted::lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמו שאמרתם, ישנה תקופת הסתגלות אצל החברה לעניין הרכב...

בדרך כלל הקשר מתחיל ב-

היא: למה אנחנו מחכים ברכב?

אתה: הטורבו חם, שיתקרר, כדי שלא יהיה נזק.

וממשיך לאחר כמה חודשים ב-

היא: אתה לא מחכה שהטורבו יתקרר?

אתה: נסענו רגוע לקראת סוף הנסיעה, אין צורך.

ולאחר כמה שנים -

אתה: הטורבו חם!

היא: לא נורא, ייהרס, תשדרג כבר לK04 :twisted:

פורסם
מפחד שהיא תנהג ברכב יותר ממך? :twisted::lol:

בחורה שמתעניינת בך בזכות רכב שוות ערך לבחורה שמתעניינת בך בזכות כסף.

מסקנה- ככל הנראה לא תאהב אותך באמת, לא תוכל לסמוך עליה, תראה אותך כשוגר-דאדי, אולי יהיה טוב ונחמד אבל בסופו של דבר אם חס וחלילה יגיע משבר תראה את פרצופה האמיתי.

מצד שני, אם אתה רק מחפש סטוצים, או לשלוח את החברים שלך להתחיל עם בחורות בזמן שאתה נרגע על המבורגר וצ'יפס אחרי יציאה וכשהן מבקשות טרמפ להיות זה שקוצר את המספר טלפון אחרי כל העבודה הקשה של החברים- לא יזיקו רכב ובחורה מנצנצים...:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
בגדול, כן. אנחנו גיקים עם פטיש למכוניות, אין מה לעשות.

הבעיה היא לא בזה, כי כשנופל לאנשים האסימון הם באמת מבינים את זה ומצליחים לכבד את זה (או לפחות מנסים)

אבל הבעיה היא שכל הגברים "אוהבים מכוניות", זאת מין מוסכמה כללית כזאת.

תאר לך את עצמך בדייט ראשון, הבחורה מתעניינת בך ואתה אומר לה "אני עובד פה, לומד שם, תחביב שלי זה מכוניות..."

היא לא מבינה את זה, וכל מה שעובר לה בראש זה "יופי, עוד אינפנטיל ויותר מזה גם אין לו מושג מה תחומי עניין שלו. ישר מכוניות, כמו כל הגברים.. בקיצור, אין מצב לקיים איתו שיחה!"

ואתה מנסה להבהיר לה "לא, לא כמו שכל הגברים אוהבים מכוניות. אני באמת. זאת ממש שריטה..."

בזמן שאתה מבין כמה רע זה נשמע מה שעובר לה בראש זה "יופי, לא רק אינפנטיל אלא גם סוטה. מה זה אוהב מכוניות אבל לא כמו כל הגברים? בטח אגזוזן......"

בסוף שאתה כן מצליח להבהיר לה את המצב, היא בורחת ישר. אני למדתי לא להזכיר את הנושא, בהתחלה להיות אדיש ולתת להן לעוף על זה בעצמן "איזה אוטו יפה" וכאלה, עד שהקשר נהיה רציני יותר ואז להזמין אותה לטיול עם החברים. ככה אתה לא מבריח אותן, בסוף הן מבינות את העניין וזה גם נקודות זכות שאתה מזמין אותן להסתובב עם החבר'ה

עכשיו לך תסביר לחברה שלך למה אתה מתעצבן כשהיא רואה מיטו מדגם בסיס חונה ליד שלך והיא אומרת "מאמי, זאת הרבה יותר שווה!"

כשאתה מגיב "מה?? זאת מדגם הבסיס של 2009 שלי זה עולם אחר, שלי זאת תלתן ירוק!"

תאר לך את הוריד שיצא לי במצח כשהתגובה הייתה "כן מאמי, אבל זאת אדומה"

:roll:

כמה שאתה צודק עם "כל הגברים אוהבים מכוניות",בתכלס אותם גברים גם יעדיפו וולסטר על פני מגאן RS(בעלי וולסטר,זה לא אישי),או שR888 בשבילם זה בכלל קונדום,והרינג זה שר הטבעות,לך תסביר לבחורה את עומק השריטה,לך תסביר לה שהעברת עכשיו משמרת שלמה בצפייה בסירטונים מהרינג,בחייאת ראבאק.

אני כבר מזמן לא מנסה להציג את התחביב בהיכרות כזו או אחרת,אני נותן לזמן לעשות את שלו,בפעמים שהצגתי את זה עבר לי בראש "אני נשמע כזה גבר ממוצע ושטחי,אוהב נהיגה..נו באמת.."

אני בכלל נמשך הרבה יותר לנהיגה עצמה מאשר לרכב,רכבים מעניינים אותי,אבל הנהיגה הרבה הרבה יותר.

פורסם

אביאל, אבל לך יש בכלל אוונסיס, מה זה אומר עליך? :wink: (אגב, ולוסטר ו-RS לא באותה רמת מחיר אז קצת איבדת כיוון). אני מסכים איתך בשורה הלפני אחרונה - לתת לזמן לעשות את שלו. לא צריך להזכיר שיש לנו פ'טיש לרכבים, הרי עם הזמן היא כבר תבין.

ואני עדיין לא חושב שבחורה אשר כן מתעניינת ברכב, היא שטחית ורוצה רק כסף או כיוצא בזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמה שאתה צודק עם "כל הגברים אוהבים מכוניות",בתכלס אותם גברים גם יעדיפו וולסטר על פני מגאן RS(בעלי וולסטר,זה לא אישי)

מצטער, אם "הם" העדיפו וולוסטר ע"פ מגאן RS הם לא גברים, סוף סיפור.

פורסם

זה אומר שאני בבעיה כי אני מת לקליאו ולא מצליח למכור :-P

לא התווכנתי למחיר,נגיד שאתה הולך עם חבורת גברים בחניון,צד ימין וולסטר,צד שמאל מגאן RS,כל "אוהבי רכבים" יקפצו ויצעקו "וולסטר!וואו!בלה...בלה בלה בלה",בספק שהם בכלל ישימו לב מה עומד לידה.

עזוב,הגבר הממוצע לא באמת יודע מה זה מגאן RS,ולדעתי היא גם מכוערת פצצות,אבל למי אכפת...מכונת נהיגה משובחת.

פורסם

לא דיברנו על בחורות שמראות התעניינות ברכב, זה תמיד יהיה כשאתה נוסע ברכב מיוחד.

שים לב שרוני אומר "מתלהבת יותר מדי", אני מניח שאתה מצליח להבין מה הכוונה ומה ההבדל בין השתיים.

ושומאכר, לא צריך להעלב. בחיי, אנשים בפורום הזה עומדים על המשמר 24/7 שבטעות מישהו לא יכתוב משהו שאולי בעקיפין בהוצאה מההקשר המקורי ועם קשיי הבנת הנקרא בין השורות יעליב את הרכב שלהם חס וחלילה.

מה שהוא אמר לא כלל את המחיר או האבזור, הוא חותר למקדם פוזה אל מול הנאה מנהיגה שחובבי רכב אמיתיים יודעים להעריך, אלא שרוב הגברים שאוהבים מכוניות כי ככה זה מקובל חברתית יעדיפו את זאת עם מקדם הפוזה הגבוה יותר.

במילים אחרות- אף אחד לא ידע שהמגאן RS שלך עולה כמה עשרות אלפי שקלים מעל לוולוסטר שתהיה זולה יותר אבל תסובב יותר מבטים מנשים וכנראה שתראה לנשים יקרה יותר.

ובנינו, אם לא היה לך צורך ברכב אוטומטי, אלא רכב ידני ספורטיבי לצרכי הנאה בלבד (ונעזוב את הדלת הנוספת בצד כי אנחנו מדברים על הנאה מנהיגה נטו)

היו מציעים לך מגאן RS באותו מחיר של הוולוסטר על האגורה. מבחינת חובב רכב אמיתי, מה הייתה הבחירה שלך?

אני לא מצפה לתשובה כי השאלה הזאת רטורית וסוטה מהשרשור, אבל רק מנסה להבהיר את המשתמע מאביאל.

מצטער אבל חורה לי ההתנצחויות בין משתמשים פה לפי סוגי הרכבים, לא כל תגובה תמימה על רכב צריכה להתפרש בצורות כאלה (וגם אם לא תמימה) במיוחד שעם קצת הבנה אפשר להגיע לסוף דעתו של הכותב ורואים פה הרבה מצבים של עמודים שלמים של ריבים ועקיצות אישיות על רקע איזה רכב לי יש ואיזה רכב לך יש.

אנחנו פה סביב הרכבים ולא סביב רכב מסויים, כל אחד זכאי להשמיע דעתו, אתה לא חייב לקבל אותה אבל גם אם אתה נוהג בוולוסטר כמו בדוגמא שלנו (או מה שזה לא יהיה לצורך העניין) לא כל תגובה על הרכב צריכה לגרור עלבון והתנצחות אישית...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מאמין דווקא שלא. זה תחביב. האמת גם, תחביב די מגניב. כשגבר באמת מתעניין ברכבים וכו'(ולומד את הרינג לילה שלם) לרוב ינהג בצורה הרבה יותר טובה משאר הגברים. לדעתי, זה מגניב יותר(מנסיון).

בכל מקרה, כל עוד זה לא לחזור כל ערב שבת עם גריז ולכלוך על הידיים כי שיפצת את ה-"בייבי" שלך(בלי להעליב את מי שכן עושה זאת) לדעתי זה לא גיקי.

פורסם

ההסתכלות עלינו מהצד לפעמים מרגיזה אותי. למשל הרבה אנשים אצלי בעבודה הרימו גבה כשקניתי רכב שנת 2003 (קליאו ספורט) במחיר שקרוב לסופר מיני חדשה. הם לא מבינים את ההבדל, מבחינתם מכונית העל היא רנו פלואנס. אני לעומת זאת לא מבין איך אפשר לנהוג בליסינגים האלה. הם מתחילים להבין את השריטה כשהם נוסעים איתך, או רואים סרטונים מגניבים, וזה רק במקרה של גברים. עם נשים הבעיה עוד יותר גדולה. בדיוק כמו בנות שמבינות בכדורגל, ככה בנות שמבינות ברכבים זה זן נדיר.

172

פורסם
כמו שאמרתם, ישנה תקופת הסתגלות אצל החברה לעניין הרכב...

בדרך כלל הקשר מתחיל ב-

אתה: הטורבו חם, שיתקרר, כדי שלא יהיה נזק.

וממשיך לאחר כמה חודשים ב-

היא: אתה לא מחכה שהטורבו יתקרר?

אתה: נסענו רגוע לקראת סוף הנסיעה, אין צורך.

ולאחר כמה שנים -

אתה: הטורבו חם!

היא: לא נורא, ייהרס, תשדרג כבר לK04 :twisted:

LIKE! :wink:

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

עזוב,הגבר הממוצע לא באמת יודע מה זה מגאן RS,ולדעתי היא גם מכוערת פצצות,אבל למי אכפת...מכונת נהיגה משובחת.

הייתי מסתכל על שתיהן וחושק ב-RS בעמקי נשמתי :-( שאגב, לפי דעתי נראת מעולה!

מאור, אני יודע למה הוא התכוון, והוא הבין אותי גם :-)

ואני גם לא קונה רכב לפי "תראו! הוא נראה כמו מיליון דולר" ולפי מקדם פוזה, כך שנראה לי התשובה ברורה לשאלתך (ולא מזיז לי מה החברה\אישה\מי שזו לא תהיה תגיד).

בכל אופן, אם היו נותנים לי לבחור בין ולוסטר טורבו, מגאן RS, פורשה 911 טורבו, SLS ופרארי 458 הייתי בוחר ב...מממ... גולף GTI!!! :-D ואח"כ בפאביה 1.2TSI.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...