Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מופע מוטוקרוס ויש סרט באולם של בטר פלייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה עם הBRZ? לא הביאו?

עזוב שסובארו לא נראה לי הציגו בכלל, סובארו BRZ = טיוטה GT-86. הטיוטה כן הוצגה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אתה יודע מה? אני הייתי נהנה יותר אם כל הרכבים היו נעולים.

אולי לך זה לא הפריע כל הילדים בני 14 שישבו ברכבים ושברו כל כפתור וידית אפשרית (או לפחות ניסו לשבור) וכל הצופרים שהופעלו "סתם בשביל לנסות".

מה עם הלקסוס קבריולט שהייתה שם? למה לשחק עם הכיסאות שזזים קדימה\אחורה בלחיצת כפתור רק כי אפשר להגיע אליו?

זה פשוט מרתיח.

למה לגעת? למה לשבור? 89שח באמת נותן את הזכות להתעלל ברכב?

(לא מדבר על אנשים שבאמת ובתמים התעניינו ברכב ורק רצו לשבת להתרשם, אלא על אלו שהגיעו עם ילדים חסרי שליטה שרק התרוצצו והרסו את החוויה לכל שאר הקהל)

אהלן,

נתת דוגמא צורמת מאד. אני בן 17 שהלך עם אבא כדי להנות מרכבים מהתערוכה, ולמרות הונדליזם שהלך שם אני הייתי מתאכזב מאד אם כל הרכבים היו נעולים. נהניתי מהחוויה של אפילו לשבת ברכב עממי, מאחר שהרכב היחיד שזכיתי לשבת בו הוא סוזוקי באלנו 98' שמשרתת אותנו נאמנה כבר 7 שנים.

לגבי הלקסוס הקבריולט, כן שיחקתי לכמה שניות עם הכפתור של הזזת הכיסא- רק כדי להרגיש, להבין איך הדבר עובד. האם הרסתי? האם עקרתי דברים ממקומם? האם שברתי את הכפתור? לא עשיתי אף אחד מאלה. אני מצטער אם צרם לך לראות אותי משחק עם הכפתור של הכיסא, אבל בדיוק כמו ששיחקתי עם דאבל דינים שישבו ברכבים כדי לראות איך מע' ההפעלה, איך הכל עובד ורץ אז אני חושב שגם היה מותר לי לשנייה להרגיש את הכיסא זז... זה לא חטא. לי למשל, צרם לראות משפחה של בבונים שקופצת ומשחיתה כיסאות של איזשהי מכונית. לי למשל צרם לראות ילדים בני 10 משחקים עם ידיות ההילוכים ברכבים ידניים, ליד ההורים ובמטרה להרגיש "נהגי מירוצים", מבלי שהם אפילו יודעים על קיומו של הקלאץ' או מה תפקידו... אלו צרמו לי.

בנושא התערוכה, מחיר הכרטיס בשמיים, אבל בתור חובב מוטורי ממוצע מינוס לא הייתי מרשה לעצמי לפספס את התערוכה היחידה בישראל שקשורה בתחום. התרבות המוטורית, כמו תרבות הנהיגה היא בשפל ועד שיש הזדמנות להרגיש רכבים מקרוב אני ואבא קפצנו על המציאה. היינו שם 4 שעות, ונהנינו מכל שנייה. גם מבקבוק המים שעלה עשרה שקלים באופן מפתיע ביותר...

דבר הזוי ביותר קרה לנו אצל טויוטה- כשהתיישבנו בפריוס (מכונית החלומות של אבא....) נוכחנו לדעת שאנחנו יכולים פשוט לשלב הילוך ו....לנסוע. כשהפנינו את תשומת הלב לנציג טויוטה על המנוע הדולק, הוא התייחס אלינו בזלזול ולא הקשיב לנו אפילו.

ובנימה זו, שלום לכולם :-) הגיע הזמן להיות חלק מהמשפחה.

פורסם
חבר'ה יש איזה מופעים או משהו שצריך לצפות להם?

מופע די עלוב של אופנועי גאס גאס. אפילו את הדריפטים של סובארו או איבו שהיו עושים כל שנה כבר אין או הטרקטורונים של סוזוקי בקפיצות גם אין השנה.

פורסם

זה שהתאכזבתי מאוד למרות שבאתי בלי ציפיות כמעט ,רק מעצים את הביזיון הזה שנערך היום בגני התערוכה . לגלות שכמעט מחצית מהתערוכה נראתה כמו מגרש סוחרי רכב! פשוט בושה.

אכן כמו שהרבה אמרו היה מורגש העדרותם של הרבה יבואנים לעומת 2010. הרבה יבואנים הראו את אותו הדגם במספר וריאציות כדי למלא את האולם. כמו למשל הונדה שהראתה איזה 5 גרסאות של אותה הסיויק.

גם יותר רכבים היו סגורים לעומת שנים קודמות, השיא היה שאפילו הרכבים של יצרן סיני נחות כמו GREAT WALL היו סגורים! (שלדעתי היה צריך להיות כוכב התערוכה, וחבל שלא)

היו יותר מידיי דוכני חלפים ונותני שירות . מילא מיעוט ביבואנים , אך לא הייתה שום אמירה משמעותית לשוק הישראלי, ולא כוכבת אמיתית אחת.

היה אפשר לעבור על כל התערוכה בשעה וחצי ברגוע.

סך הכל בתור בילוי היה דווקא די נחמד, היו כמה אטרקציות ודברים מעניינים.

התערוכה בשום פנים ואופן לא שווה 90 ש"ח, 60 ש"ח דווקא כן.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הייתי בתערוכה ואני מצטער על זה ואני ממליץ לכולם לא ללכת. אני לא יודע אם אפשר לקרוא לדבר כזה תערוכה, פשוט שמו מכוניות פשוטות שרואים כל יום על הכביש ואולי כמה חדשות (שאי אפשר להכנס אליהן כי הן סגורות) ועוד לוקחים על זה כסף. אפילו הסיאט MII הייתה נעולה. אם הייתי רוצה לראות מכוניות שיש על הכביש הייתי הולך לכל חנות שאני רוצה והייתי יכול גם להכנס שם לאוטו ולא רק לראות מהצד.

כל ההתלהבות סביב הפרארי והמזראטי הייתי סתמית בגלל שהיה אפשר לראות אותה ממרחק של 20. בנוסף גם ההתארגנות הייתה נוראית. פתחו "כניסה מהירה" במיוחד למבקרים ובסוף סגרו גם אותה ביחד עם כל שאר הכניסות האפשריות ולכן נאלצנו להסתובב שעה וחצי מסביב ולחפש חניה ולבסוף חנינו כ 2 ק"מ מהתערוכה.

לדעתי כדאי להחרים את התערוכה הזאת כדי שהם סוף סוף ישפרו אותה או שלפחות ייקחו מחיר הולם על הכניסה. בשביל תערוכה כמו שהייתה השנה, הם צריכים לשלם למבקרים כדי שבכלל ייכנס לשם מישהו. כל שנה מבטיחים לנו שיהיה הרבה יותר טוב אבל התערוכה רק מתדרדרת משנה לשנה.

פורסם

הC10 של geart wall דווקא הייתה פתוחה,אבל אחרי זה סגרו אותה,לא מבין מה ההגיון,אותו דבר לגבי הסיטיגו.

נכון שאפשר לראות את כול הרכבים בסוכניות,אבל פה זה נוח,הכול במקום אחד,והאווירה שונה לגמרי,כמו ש Shayulmer בילה 4 שעות,אני ואבא שלי בילינו גם 5 וחצי שעות והזמן טס לנו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני שמח שקראתי כאן את הביקורות. ככה באתי בלי שום ציפייה. אין ספק שזה לא פאר היצירה אבל אני חייב לומר שבסה"כ נהנתי מהבילוי. מבחינתי לראות כמה מכוניות אקזוטיות, כמה רכבי 2013 והרבה בחורות מדהימות (אני ממש לא מדבר רק על הדוגמניות. אני חושב שבכלל בתערוכה הסתובבו לא מעט בחורות שנראות טוב מאוד. יותר מכך, הבחורה שנראתה הכי טוב לא היתה דוגמנית בתערוכה אלה חברה\אישה של בחור שהתעניין ברכישת מכונית בביתן של פרארי\מזראטי).

אין לי עבר של אוטומוטורים ככה שאין לי כל כך למה להשוות. הייתי בניו יורק בתערוכה שהיתה גדולה יותר אבל לא זכור לי שנפלתי מהרגלים גם שם. ברור שהיו שם יותר מכוניות יוקרתיות אבל המבחר לא היה עצום.

באוכל כמובן שלא נגעתי אך הגעתי כאורח של איתוראן שהקנה לי כרטיס חינם וכוס קולה + סושי בביתן שלהם.

פורסם
לצערי התערוכה הכי רדודה שהיתה עד כה.

מילא הכסף, אבל למה לבזבז לנו את הזמן?

הזמן יקר לכל אחד. בזמן שלוקחים חופש מהעבודה לצאת לבילוי בחול המועד פסח צריך לחשוב לאיפה כדאי ללכת ואיפה משתלם,כבר נכתב בפורומים שהתערוכה מצומצמת ביצרנים,אין מה לעשות בתערוכה יותר מחצי שעה - שעה בשביל לעקיף את כל גני התערוכה.

לא חסר מקומות לבילוי,אנשים הולכים לתערוכה כאילו אין מקומות אחרים לבילוי,יש ים,יש פארקים לעשות על האש,יש לונה פארק לא חסר איפה לבלות בחול המועד בפחות כסף ועם יותר הנאה למשפחה.

אפשר להבין את כל אחד ואחד שחזר משם וטען שהוא התאכזב,

תנאי תאורה קשים לצילום,רכבים מרוחקים מהגדר,מכוניות נעולות וכו',כל זה רואים דרך התמונות פה.

פורסם

הרבה מהטענות שאני רואה פה הם נטו אשמתם של המבקרים, חניה 2 ק"מ מהתערוכה? אנחנו חנינו במרחק של 3 דק' הליכה, אוכל יקר, כמו שאמרתי אחי קנה מוקפץ שלטענתו היה סביר יחסית לכשר לפסח בכ10 ש"ח יותר מבחוץ, או לאכול בבית כמו שאני עשיתי, כרטיס יקר, היו המון המון אפשרויות הנחה שבאמת כל אחד יכל להשיג, תנאי תאורה לא טובים? עם מצלמה טובה ושתי סוגי עדשות הוצאנו תמונות שלא היו מביישות תמונות פרסומת של תערוכות בינלאומיות, אם ירצו אני אשמח לשתף כמה אבל אני חושב שפורסמו פה מספיק תמונות.

דבר אחד שבאמת הפריע ולא ניתן להיפתר עם קצת ראש פתוח זה הארגון בחלוקת הכרטיסים, היה תור נוראי והעובדים שם לא הצליחו למצוא אף כרטיס ופשוט שלחו את כל מי שחיכה שעה בתור לתור חדש בקופה ראשית שגם שם התעכבו במציאת הכרטיס, אצלנו לא מצאו בכלל את הכרטיסים שלנו אז בסוף הביאו לנו חדשים, אני לא מבין למה מההתחלה להכין מעטפה לכל בנאדם ולא פשוט לתלוש חדשים לפי הכמות המוזמנת, יכלו ליעל את זה עם מחשבים ולהדפיס כרטיסים במקום, זה היה קצת מיושן

פורסם
לצערי התערוכה הכי רדודה שהיתה עד כה.

מילא הכסף, אבל למה לבזבז לנו את הזמן?

אפשר לחשוב שאילצו אותך לבוא.

פורסם
באגירה

למען הסר ספק, אני חושב שהLFA נראית מדהים.

כן, עם הפלסטיקים של המזגן:wink:

אבל לאלו שלא אהבו, אולי זאת אופציה טובה יותר?

הLFA קונספט כפי שהוצגה ב2005

lexus_lf-a.jpg

יופי - במקום רשת אוורור של מזגן, שמו מאווררים של מחשב מחנות KSP הקרובה :roll:

ולעניין התערוכה - אני אישית מתכנן ללכת מחר עם אבא (מה לעשות מסורת שהתחילה ב1997 לא שוברים...).

השגתי גם כרטיסים של "בהצדעה" וגם כרטיסים של "חבר" - מי שיתאמץ לא בעיה למצוא חבר/אח/דוד שהשתחרר לא מזמן, או משרת בקבע.

ולגבי איכות התערוכה - ובכן, מאז '97, בהחלט הרמה ירדה פלאים, אבל עדיין זה יותר טוב מכלום.

כמובן אין מה להשוות לתערוכה כמו ז'נבה (יצא לי לטוס ב2005 במיוחד לתערוכה), אבל עדיין פעם בשנתיים לשלם 100 שקל כדי לראות קצת מכוניות ובחורות במקום אחד - נראה לי לא כזה נורא.

מגיע מחר בלי יותר מדי ציפיות - צפו לתמונות איכותיות בקרוב! :wink:

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...