Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לצאת מהתערוכה ולחזור אחרי כשעה על אותו כרטיס?

כן, אפשר להכנס - לצאת ולחזור כמה פעמים שאתה רוצה באותו יום, שמים לך מן חותמת כזו על היד.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

פורום של בכיינים!!

מתקמצן על 89 שקל? אל תבוא לתערוכה!

מתקמצן לאכול ב50 שקל? אל תוכל תביא מהבית!

מי שלא רווצה ללכת שלא ילך ויראה תתמונות באינטרנט.

ראיתי כל כך הרבה מכוניות ושמעתי כל כך הרבה מנועים שלא נשמע אותם עוד 30 שנה בארץ

ובכל זאת כל הכבוד על ההשקעה ותגידו תודה שבכלל קיים אירוע היחידי במינו בארץ!!!

אישית נהנתי מאוד כל הכבוד למארגנים!

פורסם

סליחה אבל לא כל משפחה יכולה לעמוד כיום בהוצעה של כמינימום 150 ש"ח לגולגולת עבור עלק 'תערוכה', עוד לפני ששכללנו דלק/רכבת הלוך וחזור.

אם למארגנים באמת היה אכפת מהציבור הפוקד את התערוכה, היו מורידים את המחיר ל50-60 ש"ח, אפילו מחיר זה גבוה לתמורה שמקבלים. להזכירך, מחיר כניסה לתערוכות פי כמה וכמה יותר גדולות בעולם עולה כחצי ממחיר המופקע שדורשים פה.

ובשביל מה? בשביל כמה רכבים אקזוטיים שאפשר לספור על יד אחת? הרי את כל השאר ניתן לראות כל יום בכל אולם תצוגה ואפילו לעשות בהם נסיעת מבחן.

אגב, בקשר למנועים שלא נשמע אפילו עוד 30 שנה, אנחנו בכפר הגלובלי, אפשר כיום לשמוע כל צליל של כל מנוע ואפילו באיכות HD ביוטוב.

עריכה: yulianx, חפש מקור HD ביוטוב עם צליל הרכב, תוריד את הקובץ השמע דרך תוסף לfirefox, חלץ עם כל תוכנת עריכה את קטע האודיו, שים במערכת סראונד איכותית בסלון, תקבל אותה חוויה כמו במציאות. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

נו באמת אתה יכול להשוות צליל של פרארי במציאות לבין YOUTUBE?:shock2:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה על הכנות והפירוט, נראה לי אתה היחידי שכתב דברים חיוביים על התערוכה (לצערי לא הייתי בתערוכות בחו"ל).

זה לא קשור לחיוב או שלילי, אני חושב שצריך לברך את כל היבואנים שמשתתפים כי זה עולה להם המון המון כסף ולא בטח שהם מחזירים את ההשקעה. היחידים שמרווחים שם זה הגנבים של האוכל, 20 שקל על לחמניה מתפוררת ו-15 שקל על גלידה ממכונה. לי יצא דווקא כן להיות בחו"ל לא פעם וכמובן שאין מה להשוות אבל לרוב האנשים זאת הזדמנות יחידה לפגוש ולראות מקרוב פנים אל פנים כלכך הרבה מכונית חדשות ובסך הכל אוויה נחמדה יש שם, למרות הרעש המטורף של כל הדוכנים בשדרה הראשית של הגאדג'טים. חבל רק שהרבה יבואנים לא משתתפים ודווקא הכי גדולים כמו כלמוביל ודלק מוטורס שיש להם מכוניות חדשות בשוק. בגדול, לא חושב שמי שקנה כרטיס התאכזב כל כך ואם כן אז תמיד יש את הלונה פארק צמוד...

אומרים שהתערוכה הבאה כבר לא תהיה יותר בפסח אלא בחופש הגדול. זה בכלל יהרוג אותה לצערי

פורסם

עריכה: yulianx, חפש מקור HD ביוטוב עם צליל הרכב, תוריד את הקובץ השמע דרך תוסף לfirefox, חלץ עם כל תוכנת עריכה את קטע האודיו, שים במערכת סראונד איכותית בסלון, תקבל אותה חוויה כמו במציאות. :wink:

אף פעם לא היית במסלול במרנלו, נכון?

פורסם

ג'וני בוי, לצערי אתה צודק. הייתי ממש רוצה לראות נניח את הג'נסיס קופה לדוגמא בתערוכה, או איזו 3MPS או אפילו 6MPS מבית מאזדה. אבל לצערנו, לא קורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי עם הבנות ונהננו ממה שהיה

וחבל על אלה שלא היו פיספסו השתתפות בחגיגה , שהפרארי השמיעה את המנוע שלה בהד האולם הבת הקטנה נבהלה

ואמרה לי אבא אל תקנה כזה אוטו יש לו רעש חזק מדי ( פרארי 458 איטליה )

פורסם
כשמגרש החניה מעניין יותר מהתערוכה זה מעיד על תרבות מוטורית עניפה או על תערוכה צולעת.

אבל כפי שנאמר, ב"אין ביער ציפור שיר..."

לא יודע על איזה מגרש חניה אתה מדבר.

מסיבוב קצרצר מגרש החניה הגדול של כל גני יהושע היה מפוצץ ברכבים עממיים,וכן גם מגרשי החניה הקטנים ליד תחנת הרכבת ואוניברסיטה וכל מה שמסביב לגני התערוכה ולמעט גי'פים של רבע עד חצי מיליון.

כנראה שניסיון השיווק של אוטו איטליה באוטומוטור לא ממש משך איתו לקוחות פוטנציאליים מתעניינים שמסוגלים לשלם מיליון וחצי ויותר על מכונית.אחרי הכל כמעט רוב המבקרים הם ממעמד ביניים שבשביל לקנות רכב מהם הם יצטרכו למכור את הבית ולהשאר עם התחתונים. אז במקרה הזה דווקא מה שהוצג בתערוכה היה מעניין לא פחות ממה שאפשר לראות מחוץ לתערוכה אז אולי זה היה שווה למי שהגיע לתערוכה כי את הרכבים האלה לא היה רואה בחופשת חול המועד.

נ.ב.

אומנם אני מאלה שמחרימים את התערוכה לכן לא באתי בכוונה השנה הזאת אחרי רציפות של כל שנתיים במשך 10 שנים. אני בכל אופן מסופק יותר מדיי לראות את התמונות שלכם מהתערוכה כאילו הייתי בה,מה שטוב יצא שסבלתי בבית מאחורי המסך ולא סבלתי פיזית שם,אז תודה לכל אחד ואחד שהעלה תמונות משם בלעדי התמונות שלכם לא יכולתי לדעת אם כדאי לבוא או לא עד שקיבלתי החלטה.

פורסם

הסיבה שאני תמיד נלהב לראות את הרכבים הנ"ל ב- "LIVE" וגם מוכן להשקיע "ג'ובות"

כי לא בתמונות ואפילו לא בוידאו HD אתה יכול להבחין במימד העומק והרוכב שלפיו רכב 'איטלקי' מעוצב

מי שעמד מאוחרי המרצ'יאלגו יבין אותי, התחת הזה יותר סקסי מהדוגמניות של ויקטוריה סיקרטס (פה הגזמתי..)

אם תמונה אחת שווה 1000 מילים אז לראות בלייב שווה לפחות 1,000,000 ..

כמובן שלא הייתי מוכן לשלם 90 ש"ח, הייתה לי הנחה כי אני מילאומניק מכובד (כמו כל אחד שעשה צבא) ולכן הלכתי..

מבין שאנשים מחרימים את התערוכה, אנשים שמסוגלים להישאר בבית ולא מרגישים מחוייבות כמוני להגיע כשיש כל כך הרבה מכוניות על, זה עושה אותי מאושר ביותר, היה לי לפחות מקום לזוז בתערוכה הזאת. ועושה לי טוב לדעת שגני התערוכה מפסידים לקוחות. אני מרוויח מפה ומשם [=

בכללי חושב שזה מקום למכורים בלבד, לא כל עם ישראל צריך להגיע לשם. לרוב האנשים זה לא שווה את הכסף סיפוק מהחוויה

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
פורום של בכיינים!!

מתקמצן על 89 שקל? אל תבוא לתערוכה!

לא באתי.

מתקמצן לאכול ב50 שקל? אל תוכל תביא מהבית!

נשארתי בבית. אכלתי שם.

מי שלא רווצה ללכת שלא ילך ויראה תתמונות באינטרנט.

לא הלכתי. את התמונות ראיתי פה.

ראיתי כל כך הרבה מכוניות ושמעתי כל כך הרבה מנועים שלא נשמע אותם עוד 30 שנה בארץ

ובכל זאת כל הכבוד על ההשקעה ותגידו תודה שבכלל קיים אירוע היחידי במינו בארץ!!!

אישית נהנתי מאוד כל הכבוד למארגנים!

אז שמעת מנוע או שניים... זה לא אומר שצריך להגיד תודה על כל מה שמאכילים אותך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...