Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר משעשע ששמתי לב אליו בתערוכה זה האיביזה החדשה שהפכה למגנט משיכה ומוקד עלייה לרגל להרבה ארסים קטנים.

אתה רואה תור של 10 ארסים שמזילים ריר רק בשביל להכנס למושב הנהג של ה'יצירה' הזו.

תופעת טבע שצריך לחקור אותה ביסודיות. :lol:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דבר משעשע ששמתי לב אליו בתערוכה זה האיביזה החדשה שהפכה למגנט משיכה ומוקד עלייה לרגל להרבה ארסים קטנים.

האיביזה החדשה פשוט סקסית, כמו גם הקודמת... הערסים יכולים להמשיך לרצות אותה, הרכב הרישמי שלהם זה העונדה. עד שהם יתקדמו לאיביזות החדשות, הספרדייה הזאת פייבוריטית שלי...

פורסם

מסתבר שאינך מודע למצב בארץ. אז הם כבר התקדמו לספרדייה הנל, ממזמן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגדול התערוכה מאכזבת מאוד,

אני קיבלתי כרטיסים מתנה אז אני לא מתכיין, אבל ממש לא התלהבתי ...

ביחוד אחרי שכבר הייתי בהשקה של פרארי ומזארטי וראיתי את כל הרכבים האלה (ולא מאחורי סורגים),

וגם את הלמבו אז אפשר להגיד שבאתי כדי לראות את הלקסוס?

ואת הדוכן של 'באווארין מוטורס' שלדעתי היה הכי מעניין בתערוכה ותודה גם על האירוח.

בלטו מאוד בחסרונם כמובן מרצדס, ב.מ.וו, פורשה ועוד ...

דווקא 'דלק מוטורס' אחרי הקניה של קמור והורדת המחירים לא הציגו בתערוכה? מאכזב ...

זה שהרכבים נמצאים בכלובים אבל זה בעיה שלנו, אני בטוח שלא היה אפשר להעמיד את הפרארי פשוט על הרצפה ולתת לאנשים להסתובב סביבה כי זה היה נגמר רע מאוד!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

חדשה?

טיפה מתחו לה את הפנסים ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

הייתי מוכן לשלם כמה מאות בודדות בשביל לשבת ב-458 ולתת בגז... והכוונה בתצוגה, כן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תארו לכם אם היה כזה תור גדול לקופות איזה תור היה בשביל לשבת בפרארי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מוכן לשלם כמה מאות בודדות בשביל לשבת ב-458 ולתת בגז... והכוונה בתצוגה, כן?

באיטליה זה בידיוק המחיר! רק ששם אתה מקבל גם סיבוב נהיגה כבונוס... עכשיו תוסיף לזה מכס+משלוח+מע"ם+דמי שיחרור והרי 1000 שקל לפחות בשביל לגעת בדוושת הגז המיוחלת :|

:lol:

פורסם

במרנלו התענוג עולה 100 יורו לסיבוב של 10 דקות על F430 ו300 אירו לסיבוב של שעה בהרים הסובבים את המקום על אותו הרכב.

לאחד שלא נסע על מכונית על בעבר, 10 דקות היה בהחלט מספיק וגם מספק. :-)

גם הנהג המלווה לא מגביל אותך למהירות המותרת, אלא רק מדרבן אותך ללחוץ חזק יותר כשתנאי הדרך מאפשרים- "push, push its ok".

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה כסף ממש טוב לקנות פרארי ולעשות את הנסיעות האלה, תוך כמה חודשים הוא מחזיר את הערך של הפרארי הזאת ומשם רק מרוויח....

פורסם

השיגו אותך: http://www.youtube.com/watch?v=7NknUyFnugA :lol:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
אם היא מכונית העל היחידה בסביבה - מילא. אבל ליד פרארי? היא באמת נראית כמו GTR. העיצוב החיצוני הוא בפירוש לא ברמה של מרבית המתחרות.

הנה סרטון שעשינו עליה לפני כשנתיים באנגליה:

M8Coevx_nGc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין מה להיות מופתע. כמו שאמרתי - טסלה היא בעצם לוטוס אליז, וכל מה שכתבת, כולל תא הנוסעים, ההגה, הגובה והצורך להשתחל פנימה בצורה די מביכה - תקף לשתיהן.

סרטון גדול, כמה צחקתי בסוף. אתה נהגת עליה?, האמת היא שבתערוכה הם הניעו אותה והמנוע לא נשמע מי יודע מה לעומת הצליל של הפרארי שהניעו אותה.

• תוכן חדש...