Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אאודי איי5 שלוחיות הרישוי שלה כוסו בלוגו מודפס של מגזין טורבו..

של איזה מגזין? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
של איזה מגזין? :shock:

לא מגזין טורבו המיתולוגי.

אלא, טורבו מגזין, שבו הכתב הראשי הוא אילן פייביש.

ולמה אני יכול לערוך את ההודעות שלי רק בכמה דקות אחרי כתיבת ההודעה?

פורסם
זכור לי רק רכב אספנות אחד מהתערוכה, אותו אחד שיוצר ב-1930 ועמד במרחק מה מה-R8 של סאן-טק.

זו הייתה השברולט 31' של בני בייקר. בדוכן של MG הוצגה MG TD, אבל חוץ מזה נראה לי שזהו. מועדון החמש, בניגוד לאוטומוטור שבעבר, לא הציגו רכבים.

הייתי מוסיף עוד משהו לגבי השאר אבל אני חושב שהנושא נטחן עד דק ואין טעם שאוסיף שכן אני בדעה אחת עם הרוב כאן. רק אציין שאם לא הייתי מקבל את הכרטיס מתנה, בספק אם הייתי משלם והולך.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ידוע מתי יהיה שיווק של הפיגו החשמלית שהוצגה שם? אני זוכר לפני שנתיים אפשר היה לנסוע על מיצובישי החשמלית אך לא נשמע דבר מאז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדוכן של לובינסקי מציגים את מתיחת פנים ל-107 וגם סיטרואן C1.

בנוסף מוצגים כל דגמי ה-DS של סיטרואן - DS3 (עם גג ורוד), DS4 ו-DS5. במתחם האופנועים יציגו כל מיני דגמים של KTM (שאנחנו לא מבינים בהם יותר מידי). מחוץ לאולם יוצגו המסחריות, באולם אחר (אליו נגיע בהמשך) תוצג ה-MG350.

הצגת רכב עם טסות ב"תצוגת רכבים" מראה הכול על התרבות המוטורית שלנו, אישית אני שמח שלא הלכתי השנה (בתור אחד שמתמיד ללכת כל פעם) אני לא יודע איך ולמה פשוט הכול רקוב כאן, הכול דחוס לחוץ מיוזע ומכוער (והכי יקר כמובן) אחרי שביקרתי בכמה מפגשי רכבים בווגאס (לא משהו רשמי) אני יכול לומר שמספיק לעמוד שם באיזה שהיא צומת מרכזית חצי שעה ולראות פי 3 רכבים יפים יותר מהתצוגה הזאת.

מקווה שהתרבות המוטורית כאן תשתפר

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

^^ לא פספסת שום דבר, חצי מהתערוכה נראתה כמו מגרש סוחרי רכב, בזיון כזה לא נראה הרבה זמן.

בשביל לראות 2 רכבי פרארי ממרחק 10 מטר בעמדה שאפילו לא מסתובבת לא היה שווה להוציא אפילו 60 ש"ח דרך הנחת חבר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
גבניטרול הערסים המעצבנים, אני לא רואה שום רע בלאפשר לילדים לגעת ולהתרשם מהמכוניות. הם הרי דור העתיד - לא צריך לדכא בהם את האהבה למכוניות.

רוני, למרות שאני מסכים עם רוב מה שכתבת, זה דווקא קטע בעייתי.

אני כותב כמי שהציג 5 מכוניות - שעלו לבעליהן בין כמה מאות אלפים למעל מליון ש"ח כל אחת.

המטרה היחידה היתה להראות מכוניות מירוץ בבניה עצמית תוצרת ישראל, תרבות מוטורית, ולהראות שלמרות כל הקשיים יש מירוצי מכוניות בישראל (אני יודע, את רוב קוראי קארספורום זה לא מעניין שיש מירוצים במדבר, כי אלו לא מכוניות ראלי, אבל יש עוד קהלי יעד).

החלטנו לאפשר לכל מי שרוצה גישה למכוניות, לגעת בחלום, למשש. הרי בשביל זה אנחנו כאן, לא? אבל לא היינו מוכנים למה שקרה משם הלאה. על החלונות, כמקובל במכוניות מירוץ היו רשתות. זה לא הפריע לכמה הורים להשחיל את ילדיהם מה"אין חלון" הקדמי. זה לא הפריע לאחרים לקרוע (כן - לקרוע! ) את הרשתות כדי להצטלם בפנים. מהחורים של הרשתות, לא היה כפתור אחד בתוך הרכבים שלא הזיזו, כולל אלו שנמצאים די רחוק מהחלון. כל פעם לפני ה"קונצרט" שנתנו פעם בשעתיים היינו צריכים לעבוד על כל המתגים בכל המכוניות לפני ההתנעה, לראות שלא דולק שום דבר שלא צריך.

מהבאגי, מחופה באלומיניום דקיק, הורדנו יותר ילדים מאשר מורידים זבובים מהחלון אחרי שעוברים ליד בריכות הדגים של מעגן מיכאל. והשיא היה ילד שמטפס על הגג של הבאגי. כשאבא שלו לא הבין מה לא בסדר בזה, שלחתי אותו לנסות לטפס על הגג של הפרארי, "ואם שם יתנו לך, אז זה בסדר גם כאן".

מרכב העבירות האדום, גובה של יותר משלושה מטר, היינו צריכים להוריד כל שתי דקות מישהו שהחליט לטפס, ותאמינו לי - זה לא רק גבוה, זה גם מסוכן. ואם מישהו נפצע - זה בעיה שלי. ולמה נראה לכם בסדר לטפס על בית של סופרצ'רג'ר?

אז אפשר או אי אפשר לתת לילדים להתקרב ולגעת במכוניות...???

(ולא, עדיין אין לי תשובה טובה לשאלה הזו, וכן, כנראה גם בפעם הבאה ניתן לגעת, אבל הרשתות יהיו יותר חזקות)

אסף.

פורסם
כן, אותו טורבו מגזין שהיה לו דוכן בתערוכה ובו הוא מכר... מה בעצם?

אני לא הייתי בתערוכה אבל ממה שאני יודע טורבו מגזין לא מוכרים אביזרים לרכב או בכלל חפצים (תקנו אותי אם אני טועה לא הייתי שם)

מאמין שהדוכן נועד להצטרפות לטורבו מגזין לאלה שלא מכירים. יש לך מכונית ספורט ויוקרה? תוכל להצטרף בכיף ואולי לבוא לטיולים,בקיצור ראה בסרטון,נשמע משכנע, אילו היה רכב ספורט יקר להשתתפות במועדון.

מאמין שזה חוויה לתפוס שם מקום,מי יודע אולי בעתיד,מאחל לכל אחד ואחד בפורום,אחלה מועדון אילן :-)

פורסם

בסרטון של הטורבו מגזין - לא חשבו להשתמש במצלמה נורמלית או לפחות בחצובה? או שמינימום אם יוצרים סרטון תדמית כזה שהצלם ידע להשתמש בזום כמו שצריך!

ובקשר לאוטומוטור - זה רק אני או שהשנה הכמות של הצ'ופרים שהיבואנים מחלקים קטנה השנה בצורה משמעותית?

קקטוסולר ידנית

פורסם

טוב, אז עשרה ימים אחרי סוף התערוכה, מצאתי זמן לפרסם קצת תמונות גם על גבי דפי הפורום (כפי שאני נוהג לעשות בפורום האספנות - והפעם אפרסם גם כאן).

מה כבר לא נאמר על התערוכה הזו, שהיא דלה, ולא מייצגת, ולא מעניינת, והמחירים מופקעים והבנות לא משהו, ואיך העיזו לשים דוכני ליסניג וכו'.

אז מה אני אגיד לכם - אני כל שנתיים שומע את אותה המנגינה, וכל שנתיים נשבר והולך למרות הכל.

לי ולאבא שלי יש מסורת אי שם משנת 97' - אנחנו לא פיספסנו אף תערוכה!

השנה גם ניצלתי כל מיני מועדונים כדי לקבל כרטיסים בחצי מחיר - מה שבהחלט שיפר את ההרגשה הכללית מהתערוכה!

ב2005 ביקרתי בז'נבה - ומיותר לציין את גודל האכזבה שנה לאחר מכן ב2006 בישראל.

2008 הייתה סבירה יחסית - אבל גם לא משהו מרגש במיוחד.

2010 - הייתה אכזבה מבחינתי. פשוט ככה. מזל שמועדון החמש הצילו קצת את המצב - וברגע האחרון קיבלו ביתן מושקע ויפה להציג בו את הענתיקות!

והשנה - ובכן, אני חייב לציין שבאתי בלי ציפיות כלל! החלטתי שאני לא מצפה לניסים ונפלאות, ושככל הנראה התערוכה תהיה דיי מאכזבת - אבל מסורת לא שוברים, נכון? אז הלכתי.

ומה אני אגיד לכם - לשם שינוי אני ואבא שלי ממש נהנינו השנה!

נכון - התערוכה באופן כללי הייתה קטנה מאוד,

אבל אם תספרו רגע את כמות הרכבים המיוחדים השנה, לעומת שנים קודמות - תגלו שהמצב היה ממש בסדר ואפילו יפה!

סדנת SUNTEC - שהציגה מספר רכבים פסיכיים משופרים, R8 סדרתית (שאומנם קיימת גם בכביש אבל היא עדיין יפייפיה דיי נדירה), פרארי ומזראטי (כמובן), ניסן LFS, למבורגיני, ואפילו הסקודה קונספט!

אני זוכר לא מעט תערוכות קודמות - שהתלהבו שהייתה מכונית מיוחדת אחת! א-ח-ת! בכל התערוכה.

בנוסף - ביחס לשנים קודמות - הדוגמניות השנה היו פשוט יפייפיות וגם מאוד נחמדות וחברותיות ברובן!

ומי שיגיד לי שהוא בא להסתכל רק על מנועים וגלגלים - שיבושם לו. גם אני הייתי כזה פעם - ואז התבגרתי קצת :wink:

מה שאני מנסה להגיד - זה שבסוף למרות כל הקיטורים והתלונות - הצלחתי ממש להנות השנה, ובגלל שהתערוכה הייתה קטנה - אז גם לא היה לחץ לסיים את הכל מהר, והרשתי לעצמי להתעכב ולדבר עם נציגים, ומוכרים, וגם להתעניין בכל מיני פרטים ובכלל להיות הרבה יותר אינטראקטיבי עם המציגים בתערוכה. מה שתרם לאווירה החברתית ולהרגשה כללית טובה יותר.

לא יודע מה איתכם - אני מתכוון להגיע גם לתערוכה הבאה.

ועכשיו אחרי כל זה - נעבור לחלק המעניין באמת, ואלו הן התמונות כמובן!

חלק מהתמונות הנ"ל (של הדוגמניות) ניתן לראות גם בשרשור ייעודי כאן

**אבקש לא לפרסם את התמונות באתרים אחרים, או לעשות בתמונות שימוש מסחרי/פרסומי/יח"צני כלשהו בתמונות ללא אישור מפורש ממני - כל הזכויות שמורות**

IMG_7715.jpg

IMG_7717.jpg

IMG_7718.jpg

IMG_7721.jpg

IMG_7710.jpg

IMG_7722.jpg

IMG_8191.jpg\

IMG_8194.jpg

IMG_8197.jpg

IMG_7727.jpg

IMG_7729.jpg

IMG_7730.jpg

IMG_7731.jpg

IMG_7733.jpg

IMG_7737.jpg

IMG_7742.jpg

IMG_7743.jpg

IMG_7746.jpg

IMG_7747.jpg

IMG_7749.jpg

IMG_7750.jpg

IMG_7755.jpg

IMG_7760.jpg

IMG_7762.jpg

IMG_7763.jpg

IMG_7770.jpg

IMG_7776.jpg

IMG_7777.jpg

IMG_7788.jpg

IMG_7791.jpg

IMG_7783.jpgIMG_7785.jpg

IMG_7787.jpg

IMG_7795.jpg

IMG_7792.jpg

IMG_7797.jpg

IMG_7799.jpg

IMG_7801.jpg

IMG_7803.jpg

**אבקש לא לפרסם את התמונות באתרים אחרים, או לעשות בתמונות שימוש מסחרי/פרסומי/יח"צני כלשהו בתמונות ללא אישור מפורש ממני - כל הזכויות שמורות**

המשך עוד רגע:

בברכה!

יונתן.

פורסם

חלק ב':

IMG_7804.jpg

IMG_7820.jpg

IMG_7806.jpg

IMG_7810.jpg

IMG_7812.jpg

IMG_7814.jpg

IMG_7818.jpg

IMG_7838.jpg

IMG_7839.jpg

IMG_7841.jpg

IMG_7821.jpg

IMG_7822.jpg

IMG_7823.jpg

IMG_7824.jpg

IMG_7826.jpg

IMG_7827.jpg

IMG_7833.jpg

IMG_7848.jpg

IMG_7869.jpg

IMG_7871.jpg

IMG_7874.jpg

IMG_7877.jpg

IMG_7882.jpg

IMG_7884.jpg

IMG_7887.jpg

IMG_7892.jpg

IMG_7895.jpg

IMG_7896.jpg

IMG_7900.jpg

IMG_7901.jpg

IMG_7907.jpg

IMG_7912.jpg

IMG_7916.jpg

IMG_7919.jpg

IMG_7921.jpg

IMG_7930.jpg

IMG_7931.jpg

IMG_7936.jpg

IMG_7982.jpg

המשך עוד רגע:

בברכה!

יונתן.

פורסם

חלק ג':

IMG_8211.jpg

IMG_8215.jpg

IMG_7985.jpg

IMG_8210.jpg

IMG_7935.jpg

IMG_7941.jpg

IMG_7971.jpg

IMG_7974.jpg

IMG_8203.jpg

IMG_8206.jpg

IMG_8207.jpg

IMG_8209.jpg

IMG_7950.jpg

IMG_7954.jpg

IMG_7958.jpg

IMG_7962.jpg

IMG_7963.jpg

IMG_7966.jpg

IMG_7969.jpg

IMG_7970.jpg

IMG_7938.jpg

IMG_7978.jpg

IMG_7979.jpg

IMG_7986.jpg

IMG_7988.jpg

IMG_7989.jpg

IMG_7996.jpg

IMG_7997.jpg

IMG_8001.jpg

IMG_8002.jpg

IMG_8005.jpg

IMG_8006.jpg

IMG_8011.jpg

IMG_8012.jpg

IMG_8014.jpg

IMG_8016.jpg

IMG_8017.jpg

IMG_8018.jpg

IMG_8019.jpg

המשך עוד רגע:

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...