Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה נחמד...

קצת פחות רכבי על אבל באתי בלי ציפיות אז לא התאכזבתי.

אחרי שראיתי את הסרטון של תערוכת ז'נבה 2012 (26 דקות של דפדוף מהיר) אז הבנתי שאין בכלל מה להשוות.

ממש אין מה להשוות! אחרי ביקורים בתערוכות ז'נבה פרנקפורט ופריס אנחנו ללא ספק רחוקים שנות אור.

לצערי לא הייתי השנה באוטומוטור, אין לי את ההתרגשות ללכת לתערוכה בארץ אחרי שביקרתי בתעורכת הרכב הגדולה בעולם.

אבל, מאוד מעודד אותי לראות שמסורת התערוכה נמשכת, חבל השמחיר לא הגיוני!!

לשם השוואה תערוכת פרנקפורט שגדולה מאוטו מוטור פי 10 בערך ב2007 שילמתי 8 יורו כניסה. לקח לי שלושה ימים לכסות את כל התערוכה.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה נחמד...

קצת פחות רכבי על אבל באתי בלי ציפיות אז לא התאכזבתי.

אחרי שראיתי את הסרטון של תערוכת ז'נבה 2012 (26 דקות של דפדוף מהיר) אז הבנתי שאין בכלל מה להשוות.

ממש אין מה להשוות! אחרי ביקורים בתערוכות ז'נבה פרנקפורט ופריס אנחנו ללא ספק רחוקים שנות אור.

לצערי לא הייתי השנה באוטומוטור, אין לי את ההתרגשות ללכת לתערוכה בארץ אחרי שביקרתי בתעורכת הרכב הגדולה בעולם.

אבל, מאוד מעודד אותי לראות שמסורת התערוכה נמשכת, חבל השמחיר לא הגיוני!!

לשם השוואה תערוכת פרנקפורט שגדולה מאוטו מוטור פי 10 בערך ב2007 שילמתי 8 יורו כניסה. לקח לי שלושה ימים לכסות את כל התערוכה.

אתה הראשון שכותב את המילה לצערי.

לא מבין על מה הצטערת פה.חלק נכבד מהמבקרים קיללו את הרגע שהיו :shock:

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים...

באתי לתערוכה בסביבות השעה 12:30 ויצאתי מימנה בשעה 9 בלילה!

באתי עם שני חברים חובבי רכב ופשוט התענגנו מהרכבים ופשוט יום חוויה.

מהתצוגות, מזה ששברנו את שיא התערוכה בנהיגה בסימולטור נהיגה של ארגון IRDA, ובהחלט מהתצוגות השונות והמעניינות.

כמובן, שהפנינה שלי בתערוכה הייתה ה-Fabia Monte Carlo המהממת שלא האמנתי שמתחילים את ההשקה שלה בקיץ. פשוט כיף.

כבר הרבה זמן שתיכננתי להזמין את הפנסים שלה על מנת להלביש אותם על הפאביה שלי, ועכשיו זה יהיה הרבה יותר קל :wink:

20120411131201.jpg

בבקשה קצת תמונות שצילמתי, תהנו :)

http://imageshack.us/g/836/20120411123523.jpg/

פורסם

רונקה, ההבדל הוא בתרבות של האנשים. שני עולמות שונים.

PSDD, אני רואה שבוואריאן מוטורס שינו תצוגות באמצע התערוכה. הפנמרה השחורה לא הייתה שם ביום הראשון. מישהו שם לב לעוד החלפות?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כבר הרבה זמן שתיכננתי להזמין את הפנסים שלה על מנת להלביש אותם על הפאביה שלי, ועכשיו זה יהיה הרבה יותר קל :wink:

המחסנאי לא יבקש ממך הוכחה שאתה בעלים של דגם המונטה קרלו? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את האאודי הכתומה של "סנטק" יצא לי לראות בכמה תמונות, אבל אף פעם לא ראיתי את הפורשה. :roll:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
את האאודי הכתומה של "סנטק" יצא לי לראות בכמה תמונות, אבל אף פעם לא ראיתי את הפורשה. :roll:

זאת במקרה אותה אאודי שעברה תאונה באיילון (כשהייתה בצבע כסוף) ואז צבעו אותה לשחור כתום מזעזע?

פורסם
זאת במקרה אותה אאודי שעברה תאונה באיילון (כשהייתה בצבע כסוף) ואז צבעו אותה לשחור כתום מזעזע?

היה לה גם שלב קצר שבו הייתה בצבע לבן. כסוף עם קארבון > לבן עם קארבון > שחור עם כתום

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

כמובן, שהפנינה שלי בתערוכה הייתה ה-Fabia Monte Carlo המהממת שלא האמנתי שמתחילים את ההשקה שלה בקיץ. פשוט כיף.

http://imageshack.us/g/836/20120411123523.jpg/

אתה במקרה מתכוון לכאלה? - :wink:

48cedfc373b0ceaf-large.jpg

48cedfc47ab4317d-large.jpg

48cedfc4b65f9f43-large.jpg

48cedfc402a86ba9-large.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני הייתי שם ביום ראשון, משעה 11 בבוקר בערך עד 5 אחה"צ . שמעתי הנעה של הלקסוס בבוקר מרחוק ועד שהגעתי כבר כיבו אותו.

וזהו! זאת הייתה ההנעה היחידה והבודדה ששמעתי. יש לי קליפ באייפון שצילמתי את הטויוטה GT שמזל שהיא עמדה כמה מטרים מהלקסוס

ושם שומעים ל 2 שניות בדיוק את הגז האחרון שהוא נותן. מאז חיכיתי עד 5 ולא קרה שוב.

אגב, למי שטען בתגובות קודמות שבתערוכות אחרות לא נותנים לך לשמוע לייב.

כניראה התערוכות היחידות שראית הם בארץ. אפילו לא בטלויזיה. כי אפילו אם לא היית טס אלא רק צופה טלויזיוני לא היית כותב שטות כזאת.

התערוכה הייתה גועל נפש. ואני יהיה מאלה שיראו למארגנים שהם מאוכזבים כל פעם מחדש, שבחגים הבאים אני לא אגיע.

ולא על מנת להזיק להכנסות שלהם.

אלא פשוט אט אט האנשים האיכותיים של חובבי הרכב יעלמו מן השטח וכל מה שישאר להם אלה חבר'ה לא מבינים וילידים קטנים

שלא ידעו להעריך את מה שעומד מולם.

זה מה שמגיע להם!

נתראה במלבורן-אוסטרליה!

פורסם
סרטון גדול' date=' כמה צחקתי בסוף. אתה נהגת עליה?, האמת היא שבתערוכה הם הניעו אותה והמנוע לא נשמע מי יודע מה לעומת הצליל של הפרארי שהניעו אותה.[/quote']

גם אני צחקתי :lol:

לצערי לא אני נהגתי. המגיש הוא ניצן רז בכבודו ובעצמו.

אני לא יודע על מה אתם מדברים...

באתי לתערוכה בסביבות השעה 12:30 ויצאתי מימנה בשעה 9 בלילה!

באתי עם שני חברים חובבי רכב ופשוט התענגנו מהרכבים ופשוט יום חוויה.

מהתצוגות, מזה ששברנו את שיא התערוכה בנהיגה בסימולטור נהיגה של ארגון IRDA, ובהחלט מהתצוגות השונות והמעניינות.

אני אתעלם ברשותך מהעובדה שכוכבת התערוכה שלך הייתה סופרמיני מיושנת ולא יפה במיוחד, ואתייחס לעניין המהותי יותר - הסיבות לכך שנהנית.

בשביל אנשים שלא ביקרו בתערוכות בחו"ל אוטומוטור היא עדיין המקום האולטימטיבי לקבלת מנה מרוכזת של מוטוריקה. נכון, כשמתבגרים ומפסיקים להתלהב זה כבר פחות מעניין, אבל כולנו זוכרים איך היינו בגילאי העשרה או אפילו בתחילת שנות ה-20, כשהתלהבנו מלשבת במכונית יפה, לשחק עם ידית ההילוכים ועם כפתורי המושב החשמלי. כשהתלהבנו לשמוע הנעה של מכונית על או אפילו איזו טויוטה. :wink: בניטרול הערסים המעצבנים, אני לא רואה שום רע בלאפשר לילדים לגעת ולהתרשם מהמכוניות. הם הרי דור העתיד - לא צריך לדכא בהם את האהבה למכוניות.

מבחינתי, התערוכה הייתה אכזבה גדולה. הסתובבתי שעה ורבע ויצאתי.

1. השטח שלה היה קטן מבשנים קודמות וחלק משמעותי בו כוסה על ידי תצוגה של כל מיני חברות ליסינג וסוחרי רכב (התצוגות היו ריקות מאנשים כשעברתי לידן. מעניין איך זה היה בשעות הבוקר).

2. התצוגה של פרארי הייתה מאכזבת בגלל הריחוק מהמכוניות והעובדה שהן לא עמדו על במות מסתובבות. מצחיק שהשטח שלהם הספיק בקלות לפי 2 מכמות המכוניות שהם הציגו. עוד יותר מצחיק הוא שגרייט וול הייתה שותפתם לביתן. אתם חושבים שבחו"ל זה היה עובד? :lol:

3. למה 90% מהמכוניות אצל קונצרן VAG היו לבנות?

4. הביתן של MG היה מגוחך - אם אני זוכר נכון היו שם שתי 350, אחת 550, MG TF מיושנת ועוד איזו מכונית אספנות חצי לא קשורה.

5. פעם ראשונה שאני רואה בעין את הבגאז' של הפלואנס החשמלית - לא יכלו לחשוב על סידור יותר חכם מבחינת ניצול מקום בשביל הסוללה?

6. האולם המרכזי היה שעטנז של תצוגות סתמיות עם מכוניות המפוזרות באופן רנדומלי ומבלבל. מצחיק שזה היה האולם הכי מרשים בכל התערוכה...

7. בחו"ל מקדמות את פניך בכניסה תצוגות של מכוניות מיוחדות. פה - דודג' ראם...

8. הביתן של המציגים הקטנים היה דחוס וקלסטרופובי. רציתי להסתובב שם יותר, אבל אי אפשר היה לזוז מטר.

9. היה אפשר לעשות תצוגות הרבה יותר מרשימות של רכבי מירוץ ושל רכבי אספנות. חבל.

10. לפחות טל שביט קיבל את הכבוד הראוי לו!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רק מציין כמה דברים כתוספת למה שכתבת.

גם אני צחקתי :lol:

לצערי לא אני נהגתי. המגיש הוא ניצן רז בכבודו ובעצמו.

אני אתעלם ברשותך מהעובדה שכוכבת התערוכה שלך הייתה סופרמיני מיושנת ולא יפה במיוחד, ואתייחס לעניין המהותי יותר - הסיבות לכך שנהנית.

בשביל אנשים שלא ביקרו בתערוכות בחו"ל אוטומוטור היא עדיין המקום האולטימטיבי לקבלת מנה מרוכזת של מוטוריקה. נכון, כשמתבגרים ומפסיקים להתלהב זה כבר פחות מעניין, אבל כולנו זוכרים איך היינו בגילאי העשרה או אפילו בתחילת שנות ה-20, כשהתלהבנו מלשבת במכונית יפה, לשחק עם ידית ההילוכים ועם כפתורי המושב החשמלי. כשהתלהבנו לשמוע הנעה של מכונית על או אפילו איזו טויוטה. :wink: בניטרול הערסים המעצבנים, אני לא רואה שום רע בלאפשר לילדים לגעת ולהתרשם מהמכוניות. הם הרי דור העתיד - לא צריך לדכא בהם את האהבה למכוניות.

מבחינתי, התערוכה הייתה אכזבה גדולה. הסתובבתי שעה ורבע ויצאתי.

1. השטח שלה היה קטן מבשנים קודמות וחלק משמעותי בו כוסה על ידי תצוגה של כל מיני חברות ליסינג וסוחרי רכב (התצוגות היו ריקות מאנשים כשעברתי לידן. מעניין איך זה היה בשעות הבוקר).

לא ביקרתי בתערוכה בשנים קודמות, אבל אני יכול להגיד שהחוסר במכוניות של יבואנים אחרים הורגש.

2. התצוגה של פרארי הייתה מאכזבת בגלל הריחוק מהמכוניות והעובדה שהן לא עמדו על במות מסתובבות. מצחיק שהשטח שלהם הספיק בקלות לפי 2 מכמות המכוניות שהם הציגו. עוד יותר מצחיק הוא שגרייט וול הייתה שותפתם לביתן. אתם חושבים שבחו"ל זה היה עובד? :lol:

מחזק. העובדה שרק בודדים הורשו להתקרב למכוניות (יותר נכון, ל-458 ) פשוט נראתה רע.

המאבטחים (?) שהיו במתחם של פרארי אמרו לכל מי ששם יד (לא נשען, אלא מניח את היד) על הגדר להוריד אותה.

3. למה 90% מהמכוניות אצל קונצרן VAG היו לבנות?

כל VW וחלק מסקודה היו לבנות. ונעולות.

4. הביתן של MG היה מגוחך - אם אני זוכר נכון היו שם שתי 350, אחת 550, MG TF מיושנת ועוד איזו מכונית אספנות חצי לא קשורה.

לפחות הייתה שם קבריולט פתוחה (אין לי מושג מה הדגם).

5. פעם ראשונה שאני רואה בעין את הבגאז' של הפלואנס החשמלית - לא יכלו לחשוב על סידור יותר חכם מבחינת ניצול מקום בשביל הסוללה?

הפלואנס שהוטענה, אני חושב שהיא שייכת לאחד העובדים.

ואם כבר מזכירים את האולם של בטרפלייס, כמדומני, מחיר הטסלה הוא למעלה ממיליון ש"ח, אבל היא ממש לא קיבלה "יחס" של מכונית עם תג מחיר כזה.

6. האולם המרכזי היה שעטנז של תצוגות סתמיות עם מכוניות המפוזרות באופן רנדומלי ומבלבל. מצחיק שזה היה האולם הכי מרשים בכל התערוכה...

נכון. זה היה נדמה שרצו להוסיף נפח לאולם.

לפחות המכוניות היו צבעוניות והתאורה החמיאה להן.

7. בחו"ל מקדמות את פניך בכניסה תצוגות של מכוניות מיוחדות. פה - דודג' ראם...

כשנכנסתי, המכונית הראשונה שראיתי הייתה אאודי איי5 שלוחיות הרישוי שלה כוסו בלוגו מודפס של מגזין טורבו.

אחרי שהתקדמתי עוד כ-20 מ', ראיתי חנייה של רכבי ליסינג (שחלקם מאובקים)למכירה בצד שמאל.

8. הביתן של המציגים הקטנים היה דחוס וקלסטרופובי. רציתי להסתובב שם יותר, אבל אי אפשר היה לזוז מטר.

9. היה אפשר לעשות תצוגות הרבה יותר מרשימות של רכבי מירוץ ושל רכבי אספנות. חבל.

חבל שדחסו את מכוניות הראלי, לשטח שנראה כמו פחות מ-100 מ"ר.

זכור לי רק רכב אספנות אחד מהתערוכה, אותו אחד שיוצר ב-1930 ועמד במרחק מה מה-R8 של סאן-טק.

10. לפחות טל שביט קיבל את הכבוד הראוי לו!

רוני

• תוכן חדש...