Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה זה האטיליז הקבוע שלך?.

בכפר קרע.

לא איטליז מי יודע מה, כולה אני קונה שם פרגיות ותערובת קבב שהוא עושה כל פעם שמגיע לקוח.

רוצה תערובת? הוא חותך נתח בקר, מוסיף 20% כבש, 10% שומן, בצל, כוסברה וטוחן את הכל גס, מוסיף תיבלון וצנוברים ויאללה בלגן!

כשאבא שלו עוד עבד שם הוא היה קוצץ את התערובת עם איזה סכין לשחיטת פילים.

אחלה תערובת שבעולם אבל מעבר לקבב ופרגיות הוא לא כזה איטליז מצטיין.

מה שכן, הוא גם מוכר כל מה שקשור למנגל וגם את הפחמים המדוברים.

הערה לסיום, מה זה הם מביאים "רק" לפני יום העצמאות? יום העצמאות זה עוד שבועיים לא עוד 8 חודשים.:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שאנחנו מתכוונים לשני דברים שונים.

אין קשר בין פיקוס לעץ תות, והעצה בכלל לא ספוגית אלא קשה להחריד.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%91%D7%9F

בוטנית, תות הוא הוא האח של פיקוס.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D

יצא לי בעבר להוריד תות. העץ הלך לפח...

כללית, עצים עם צימוח מהיר לא יצלחו למלאכה. העצה שלהם פריכה מדי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני עומד מתוקן.:oops:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בכפר קרע.

לא איטליז מי יודע מה, כולה אני קונה שם פרגיות ותערובת קבב שהוא עושה כל פעם שמגיע לקוח.

רוצה תערובת? הוא חותך נתח בקר, מוסיף 20% כבש, 10% שומן, בצל, כוסברה וטוחן את הכל גס, מוסיף תיבלון וצנוברים ויאללה בלגן!

הערה לסיום, מה זה הם מביאים "רק" לפני יום העצמאות? יום העצמאות זה עוד שבועיים לא עוד 8 חודשים.:?

אני רוצה את זה ליום ראשון הקרוב חול המועד...פסח

פורסם
בכפר קרע.

יש חדש?

פורסם

אני קונה את הגחלים שלי אצל גיתי זמיר (הכניסה המזרחית לטירה)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

השבוע הייתי בצומת כנות וקניתי שק של 20 ק"ג פחמים ב70 ש"ח.

הכפפה לקנה מידה.

09042012068.jpg

09042012070.jpg

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רק מלראות אני מניח שמדובר על גחלי הדרים. עקב קח שלא מוכרים גחלי אלונים/לבנה/עצים דחוסים נורמליים אחרים, אני הולך לנסות להכין גחלי אקליפטוס מגדמים שיש אצלנו באיזור, גחלי אלון משאריות חביות עץ אלון שמסתובבות אצלנו בסדנה עקב פרוייקט עם כרמל מזרחי וגחלי דובדבן משאריות נגרים (אם ימצאו), עדכונים בהמשך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נראה לי שאלו לא הדרים.

אני לא יודע להגיד איזה סוג עץ אבל אני כמעט בטוח שאלו פחמים מיובאים. בחלק מהפחמים ניתן לראות את החלק החיצוני של העץ (הקליפה) ואני לא מזה את סוג העץ. פיזית, אלו פחמים ממש גדולים ונראה שבמקור יוצרו מעצים גדולים.

פורסם

כמעט בטוח? רשום על זה "ארגנטינה" :-)

לא שזה עוזר במיוחד לזיהוי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא סתם כתוב ארגנטינה, יש גם כל מיני מילים בספרדית:lol:

לפני שלושה חודשים החלפתי מגבים ברכב של העבודה. אנו מחליפים במקום של השטיפה.

בקיצור, מביא לי המוכר את המגבים ואומר לי "מגבים מעולים. תוצרת גרמניה".

אני מבקש לראות את האריזה, שעליה כתוב בכל מקום, באותיות קידוש לבנה, "germany".

בקטן מאחורה בפינה בזוית של הבליסטר כתוב "made in china"...

פורסם

מוכר... אגב, איך עץ שסק למנגל?

קיבלתי איזה גזעון קטן, לא כבד אבל דחוס בטירוף.

כמו שאר עצי הפרי?

• תוכן חדש...