Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גחלים טובים, זה מה שאני מחפש.


urban.racer
שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מחזק את השלושה שמעליי, מדליק=אסון.

 

אני משתמש בשיטה קצת שונה ופרמטיבית שעוברת במשפחה.

גזע/קרש עץ + גרזן, מפרק אותו לרצועות ארוכות וקצת עבות וגם לדקות וארוכות.

מדליק רק את הדקות לאחר כדקה גם העבות מתחילות להדלק, עליהם אני מניח את הפחמים.

כעבור זמן מה, גחלים לתפארת.

 

 

השיטה עם הנייר טואלת והשמן גם טובה ומצויינת.

למכירה: AR.DRONE

 

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כאשר מתכננים לעשות על האש לזמן ארוך(פיקניק למשל),הפחם הוא החלק הפחות חשוב.

אחרי שאתה מדליק את הפחם(איזה סוג שזה לא יהיה ובאיזו שיטה שלא תעשה),תשבור אותו במכות(של צאק נוריס כמובן) ואז תדחוס אותו דחוס דחוס,מבטיח אש לצליה למשך כמה שעות, עוד אש אחידה,מרגיש שהחום נחלש,תעביר פס או שתיים בגחלים עם המלקחיים והחום האגור בפנים יצא החוצה לעוד זמן מה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אולי ישמע "מוזר".. אני מניח את הגחלים הגדולים יותר על הרשת עצמה .. לאחר מכן מרטיב נייר טואלט עם שמן. ושם אותו מתחת הרשת בתוך המנגל.. האש תמיד מטפסת למעלה וכך לאחר 5 דק' בערה. אני מוריד את הגחלים למנגל .מנקה את הרשת טוב עם בצל גדול ושמן.ויוצא מנגל לתפארת מדינת ישראל..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השדרוג שלי לשיטת הנייר טואלט והשמן - לוקחים נר ועוטפים אותו בנייר טואלט.

השעווה נמסה ומהווה את חומר הבערה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק, נייר טואלט ושמן זו כנראה השיטה הטובה ביותר (והנוחה ביותר כי היא קלה מאוד ליישום גם בשטח)...

ואני אומר את זה אחרי מחקר מעמיק של התחום 8):wink:

נסו, ותראו איך לא תצטרכו לרכוש מדליק פחמים נוסף בחייכם :lol::wink:

 

 

השיטה הכי טובה היא עם ברנר גז קטן.

 

מעולם לא השתמשתי בדלקים ומדליקים למיניהם ומאז שגיליתי את הברנר גם לא בניירות.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא משתמש בקופסת שימורים להדלקה? :shock:

 

משתמשים בנייר עם השמן כמו שאמרו, ממקמים אותו בתחתית של תל פחמים קטן שבראשו שמים קופסת שימורים שפתוחה משני הצדדים (מאחר ואנחנו עוסקים במינגול, בד"כ היא תהיה של מלפפונים חמוצים).

 

הפחית משמשת כארובה לניקוז החום ומדליקה את הגחלים בשליש זמן מכרגיל.

 

נסו ותהנו ובתיאבון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פטנט טוב יותר הינו בעזרת פחית שימורים

http://www.mako.co.il/men-leisure/going-out-grill/Article-68d516ac897e021006.htm

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משפחת לאטי בשכונת התקווה בתל אביב מס 1 בארץ בעל האש מי שרוצה שיפנה לבחור בשם אושרי ושיגיד לו שאביתר אח של שחר הפנה אותכם תקבלו בשרים ליגה א

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לאבא שלך שתי בעיות:

1) בן שהוא לא בן אדם ומראה לאנשים באינטרנט אוכל שמגרה את החיים

2) אין לו את החוויה של הגריל גז.

 

עכשיו אם נתמקד בסעיף 2, כל מה שאתה צריך לעשות בשביל לבשל נקי ובריא יותר, זה לקחת את אבא שלך ולהתחיל לשכנע אותו לעבור לגריל גז.

ככה היה אצלנו במשפחה, היה לי קשה להסביר לאימא שלי שצריך להשקיע סכום של 1300+- בשביל איכות חיים ורק אחרי השימוש היא הבינה את זה.

אז בשביל באמת לחסוך עלויות, נכנסו לחנות חומרי בניין בירושלים שמוכרת גם גריל גז, ראינו אחד מתצוגה יושב ומחכה רק לנו, העמסנו על המאזדה, קצת ויכוח עם המוכר והגענו למחיר של 1000 שקל לגריל עם שני מבערים. מאז אנחנו עושים על האש מתי שאנחנו רק רוצים, וזה הכי כיף בכל הדבר הזה.

לנו בבית יש מרפסת עם מלא מקום, אחרי מנגל וגחלים, היא הייתה ממש מלוכלכת ואפילו לכלכה את שאר הבית.

עם הגריל גז אין לך את זה.

 

שיהיה בהצלחה!

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תזרוק את הבשר לסיר עם מים רותחים יהיה עוד פחות לכלוך ופחות עבודה אבל הטעם בהתאם. עם כל הכבוד לגריל גז זה עדיין לא משתווה לגריל פחמים מבחינת הטעם.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Night Driver

זה התירוץ הקלאסי שאין בו שום קשר למציאות, אנחנו קנינו מנגל גז של WEBER והבשר שהוא מוציא הוא מצויין(טוב יותר מפחמים זה בטוח), יש נטו את הטעם של הבשר בלי כל הטעם של הנפט והזבל שמכניסים בפחמים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בכלל בסיס להשוואה בין פחמים וגז.

 

הפחמים נותנים המון טעם ואופי לאוכל וכל מי שמאמין לקשקשת של "כימיקלים, נפט, זבל" ושאר שטויות של מוכרי גרילים בפז-גז שיבושם לו אבל שלא יתחיל לשכנע ש"גז זה יותר טעים" כי הוא ישכנע מקסימום את עצמו.

 

בא נשאל אתכם שאלה כזאת, מה בעצם ייתרון המנגל המופעל על גז, על למשל סתם מחבת פסים יצוק ששמים על הגז הבייתי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור, מנסה להבין מה ההבדל בטעם באמת, בין גז לגחלים. מול חצילים שהכינו לי פעם בגריל גז,

 

אני שם חצילים על פלטת ברזל יצוק, על הגז בבית. זה יוצא ממש טעים. קצת תיבול ובעיקר שום טרי, החצילים הקלויים יוצאים מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...