Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גחלים טובים, זה מה שאני מחפש.


urban.racer
שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון
לדעתי בצלייה על גריל אתה מקבל את אותו הטעם כמו מנגל רק נקי יותר ועם פחות כימיקלים שמגיעים מהגחלים הדחוסות שרובנו קונים.

זאת דעתי.

אז למה צריך גריל גז? יש מנגל חשמלי, אתה עושה מול החלון בבית שכל העשן יצא, לא צריך אפילו לצאת מהבית.

עזוב את זה, קח רשת, שים עליה את הבשר, מתחת שים תבנית עם מים לאיסוף השמן שיטפטף ותכניס לתנור :lol:

 

אין על הטעם של גריל הפחמים, כל דבר אחר זה כמו ההבדל בין צ'יפס ביתי מטוגן בשמן עמוק לצ'יפס מיקרו בשקיות/ תנור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אוכל זה הרבה ״פסיכולוגיה״. אני אישית מעדיף את אסכולת הגחלים .

יש משהו מאוד קסום ומגרה בתהליך של ההדדלקת אש , מין חיבור עם הטבע ולתקופה של ״פעם״.

כמו קפה בפינג׳אן על מדורה קטנה, כמו תפוחי אדמה במדורה.

יכול להיות שבטעימה עיוורת אני לא יבדיל בטעם , אבל ברגע שאני מריח את הבשר על הגחלים זה פשוט מרגיש הדבר האמיתי וזהו. 

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא יכול להיות אציל עד מחר. בדיוק כמו שאני לא אוכל אצילים ולורדים ככה אני לא סובל חציל. אני חושב שאני העירקי היחיד שלא אוהב חצילים.

 

 

אני איתך, אבל רק רבע עיראקי. זה נחשב?

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבשר (...) short loin (...) פילה על עצם.(...) t-bone. (...) ביצי שליו עלומות, (...) פורטרהאוס וריבאיי (...)

:shock::oops::evil::-o:onfire::bigcry:

 

הרגת אותי עם הרשימה הזאת...

 

אגב, עוד שיטה להדלקה - הודות לתחביב ששמו נגרות,

יש לי נסורת ו"תלתלים" שנוצרים בעת שימוש במקצוע -

שילוב של אלה עם שעווה הוא פשוט אדיר. אפשר גם לצקת

לתוך קרטון של ביצים ולחלק ל"מנות".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סתם הם הכי טובים - זה לא קשור לאלכוהול, אלא לעץ אלון,

שהוא אחד העצים הכי דחוסים שיש שאיננו רעיל.

 

אם תצליח להניח את ידך על איזה גזם של עץ תות, נצל את ההזדמנות -

עוד עץ קשה ודחוס שבוער שעות על גבי שעות.

 

סוף סוף מצאתי שימוש לעץ תות שמשתלט לי על הגינה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני איתך. בכל מקרה, גם עם גחלים מעפנות, אחת הטעויות הפוצות היא גובה בגחלים. ככלל אצבע, אני צולה בגובה של לא פחות מ10 ס"מ מהגחלים, וגם, לשים לב להזיז את הסטייקים בין היפוך להיפוך כדי למזער חריכה מלהבות גלויות. עוד טיפ קטן שהרבה פעמים לא שמים לב הוא לחמם כמה שיותר את הרשת עצמה, למרות שלעומת גריל גז (טוב) משתמשים בחום הגחלים. כמו כן ללבן כמה שיותר את הגחלים לפני תחילת עבודה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לריב אם אפשר להנות מהיתרונות של 2 השיטות?

יש לי בבית גריל גז ענקי, קניתי גחלים לגריל גז(גחלים שמניחים מתחת ללהבות), ואני נהנה מהקלות והזמינות של גריל גז, אבל עדיין לא מוותר על הטעם המעושן בבשר.

כמעט בטוח שרכשתי אותם באייס, עלו בסביבות ה 80 שקלים לשק. שמספיק להרבה זמן, כי לא צריך להחליף את הגחלים לאחר כל שימוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קונה גחלים ב"פרה פרה" בא.ת. כנות. שק גדול עולה 70 ש"ח. גחלים שמחזיקים להרבה זמן. אין בשק שבבי גחלים ואבקה כמו בשקים הקטנים שקונים בתחנות דלק.

 

אני בדרך כלל מדליק עצים במנגל ואח"כ מוסיף גחלים אם צריך.

הכי טוב זה עץ זית, אקליפטוס, שיזף ובאופן כללי עצים קשים ודחוסים.

עצים כמו תות לא יצלחו למשימה כי העצה שלהם ספוגית כמו כל הפיקוסים.

בעץ אורן יש שרף שגורם לו להגמר מהר ולטעמי, עושה טעם לוואי.

 

ברשותכם, אתעלם מאופציית גריל הגז.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שאנחנו מתכוונים לשני דברים שונים.

אין קשר בין פיקוס לעץ תות, והעצה בכלל לא ספוגית אלא קשה להחריד.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%91%D7%9F

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בשוק גם גחלי פרמיום איכותיים ויקרים, אחד מהם שקופץ לי לראש הם הפחמים של ג'ק דניאלס,כן, היצרן של הוויסקי!

 

הפחמים עשויים כמובן מחביות היישון של הוויסקי לאחר שיוצאות מהמחזור.

 

888-4079-1.jpg

 

 

יש עוד פחמים של איזה יצרן וויסקי אבל לא זכור לי מי כרגע.

מהיכן ניתן לרכוש בארץ כאלו?או מי היבואן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחר אני באיטליז הקבוע שלי, יש אצלו כאלה, אני אבדוק מה כתוב על התוית מאחור.

 

יש גם פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחר אני באיטליז הקבוע שלי, יש אצלו כאלה, אני אבדוק מה כתוב על התוית מאחור.

 

יש גם פה.

איפה זה האטיליז הקבוע שלך? וסתם ככה כבר בדקתי לאן שהפנתה בקישור שלך...ואין להם כאלו רק לפני יום העצמאות הם מביאים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...