Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC - כתבה מזעזעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בסדר, לא צריך לקחת את הבלוג שלו ברצינות רבה מידי.

הבחור כותב להמונים, לא סתם הוא התפרסם (לפני הכניסה ל"אח הגדול") כבלוגר מוביל ופופולרי בישראבלוג לפני כמה שנים.

אגב, הוא נוהג ביום-יום במיאטה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
תודה אני כבר קראתי כתבות על הקורסה OPC ואגב אני אמור לקבל כזאת בימים הקרובים בצבע לבן :-)

תתחדש ידידי, הרכב הזה נראה מגניב והייתי שוקל לקנות כזה (כחול), אם לא הייתי תקוע עם הצרפתיה שלי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הגזמתם לגמרי, זה לא היה נורא בכלל. הוא אומנם קצת מתלהב. נכון אין פירוט על ההתנהגות וחבל או על המגרעות שהוא אמר שיש אבל לא ציין אף אחת מהן, חוץ מפלסטיקה זולה, אבל בגדול המאמר סביר.

חוץ מזה אתם לא יודעים שאסור לסמוך על גברים שלובשים מכנסים קצרים...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אם תשאל אותי כל העסק הזה מיותר, אבל זו לא החלטה שלי. אעביר את הביקורת שלכם הלאה, בכל מקרה

שים לב שגם דף הפייסבוק שלכם מזכיר לי בלוג של ילד מתלהב בן 15.

הרמה יורדת, לאט אבל בטוח.

נראה שיש העדפה של כמות על איכות ואתם מעדיפים כמה שיותר לייקים מילדים מתלהבים.

במקום לנהל את הדף כמו אתר רכב רציני הוא מתנהל כמו גן ילדים ואתם מבריחים את הקוראים הותיקים.

אני כבר מזמן הפסקתי לבקר באתר שלכם ולצערי גם האיכות של המגזין (שאני מנוי אליו 10 שנים) יורדת עם הזמן.

פורסם

מסכים איתך בנוגע לבמה שהבלוג הזה מקבל. שוב, לא החלטה שלי. אגב, נשגב מבינתי למה מתעקשים כיום לתת במה מורחבת לאנשים שכבר זכו ל-15 דקות התהילה שלהם, ואפילו אותן הם לא השכילו בכדי לעשות משהו משמעותי. כולה תוכנית ריאליטי ש-95% מהאנשים שמשתתפים בה הם אנשים שאף אדם נורמלי לא היה רוצה להכיר. סלב בתחת שלי (ולמען הסר ספק - אני לא מכיר את יואב ויכול להיות שהוא אדם מצוין, אני מדבר על התופעה באופן כללי).

תגובה לא מכובדת למישהו שעובד במערכת שנתנה לבחור במה. קצת לויאליות.

הכתבה דווקא בסדר גמור לדעתי.

פורסם
שים לב שגם דף הפייסבוק שלכם מזכיר לי בלוג של ילד מתלהב בן 15.

הרמה יורדת, לאט אבל בטוח.

נראה שיש העדפה של כמות על איכות ואתם מעדיפים כמה שיותר לייקים מילדים מתלהבים.

במקום לנהל את הדף כמו אתר רכב רציני הוא מתנהל כמו גן ילדים ואתם מבריחים את הקוראים הותיקים.

אני כבר מזמן הפסקתי לבקר באתר שלכם ולצערי גם האיכות של המגזין (שאני מנוי אליו 10 שנים) יורדת עם הזמן.

פייסבוק נועד בשביל לצאת קצת מהרצינות של המגזין המודפס או האינטרנטי, וליצור קשר משועשע ו"בגובה העיניים" עם הקוראים. לא הייתי משליך ממנו על רמת המגזין כולו, ובטח שלא הייתי מייחס את המרדף אחרי הלייקים של הצוות שאחראי על הפייסבוק, לרמת המקצועיות של הצוות שאחראי על הכתיבה במגזין.

ועם זאת - אני אולי לא אחראי לדף הפייסבוק של המגזין, אבל בתור סוג של נציג שלו בפורום - אשמח לשמוע ממך הצעות לשיפור, כדי שאוכל להעביר אותן הלאה.

תגובה לא מכובדת למישהו שעובד במערכת שנתנה לבחור במה. קצת לויאליות.

הכתבה דווקא בסדר גמור לדעתי.

סלח לי, אבל אני לא חושב שאפשר לפקפק בלויאליות שלי למגזין. הגנתי עליו בעשרות הזדמנויות (גם בפורום זה) ואני לא חושב שיש מישהו שעובד במגזין וחושב שאני לא רוצה בטובתו של המגזין וטובתם של הקוראים.

that being said, אני לא צריך להיות עיוור למה שקורה. אני לא צריך ללכת אחרי המגזין באש ובמים גם כשאני חושב שהחלטה מסוימת היא טעות. להפך - עדיף שאגיד את דעתי. זה רק יכול להועיל, בין אם יקשיבו לי או לא. את מה שכתבתי כאן - שאני לא אוהב את השיוך לבלוג הזה - אמרתי גם לבוסים שלי במערכת. לא נלחמתי על הורדה של הבלוג כי אני לא חושב שזו מלחמה שחשוב לקיים אותה, אבל אני אחטא לעצמי וגם למגזין אם פשוט אשתוק ולא אגיד דבר. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אם הוא רצה לנסות ולכתוב רשמים שלו כביכול בתור נסיעת מבחן ולא באמת בתור מבחן, זה עוד יותר בדיחה טוב שלא כתב "המנוע עושה רעשים חזקים כמו טרקטור אז זה מראה שלאוטו יש מנוע טורבו וזה בכלל קיה פיקנטו" :lol:. ולמי שתהה למה "אוטו" נתנו לבחור במה לכתוב את השטויות שלו זה, כי החברה שבה הוא עובד Purple מתפעלת את האתר והפייסבוק שלהם ולכן הוא מצא את הדרך לעשות גם לו טור על הדרך.

לגבי החובבנות של הבחור כבר שמעתי מפי סוכן מכירות שיצא לי לדבר איתו, שאמר לי במפורש "הוא רק חושב שהוא מבין במכוניות, ורמת הידע שלו בנהיגה היא בגדר המלצה בלבד וגם זה בערבון" וזה סוכן מסמל"ת אמר.

אני אישית לא מכיר אותו, ככה שיצא לי לקרוא את מה שהוא כותב וחושב בדיוק כמו שהרוב כתבו "חובבני מינוס"

אגב הבחור גם כותב פה בפורום במשתמש "ויוה איטליה" :wink:

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
פייסבוק נועד בשביל לצאת קצת מהרצינות של המגזין המודפס או האינטרנטי, וליצור קשר משועשע ו"בגובה העיניים" עם הקוראים. לא הייתי משליך ממנו על רמת המגזין כולו, ובטח שלא הייתי מייחס את המרדף אחרי הלייקים של הצוות שאחראי על הפייסבוק, לרמת המקצועיות של הצוות שאחראי על הכתיבה במגזין.

ועם זאת - אני אולי לא אחראי לדף הפייסבוק של המגזין, אבל בתור סוג של נציג שלו בפורום - אשמח לשמוע ממך הצעות לשיפור, כדי שאוכל להעביר אותן הלאה.

יש בגובה העיניים ויש תת רמה.

מה שקורה שם זה תת רמה, זה אפילו יותר נמוך מהטוקבקים ב-YNET.

התת רמה הזאת עדיין לא זלגה למגזין באופן מורגש אבל יש הרבה כתבות יבשות ומשעממות.

ולמי שתהה למה "אוטו" נתנו לבחור במה לכתוב את השטויות שלו זה, כי החברה שבה הוא עובד Purple מתפעלת את האתר והפייסבוק שלהם ולכן הוא מצא את הדרך לעשות גם לו טור על הדרך.

אז הכל מסתיים בסופו של דבר דרך החור שבגרוש...

פורסם
אגב הבחור גם כותב פה בפורום במשתמש "ויוה איטליה" :wink:

אין לי מושג מהיכן הבאת את זה. אני מכיר אישית את האיש שמאחורי השם ויוה איטליה והוא לחלוטין אינו יואב הנודניק מהאח הגדול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התלבטתי רבות האם בכלל להיכנס לדיון הזה או לתת לו להתנהל שלא בנוכחותי, בסוף החלטתי שכן מכיוון וזו הפעם הראשונה השנה שפותחים שירשור שכל מטרתו היא לדבר עליי (דבר שלא קרה מאז האח הגדול למען האמת).

אז כמובן שלא היה לי נעים כלל ואפילו קצת מעליב לקרוא חלק מהתגובות כאן, אבל ביקורת היא ביקורת וזה דבר לגיטימי ואין לי שום טענה בנושא. רק רציתי להבהיר מספר דברים:

1. הציטוט על הקורסה ש"עברה מטהמורפוזה" צוטט והודבק בחציו ולא בשלמותו. אם כותב הנושא היה מגיע בגישה קצת פחות שלילית והיה טורח לקרוא את המשפט בשלמותו במקום לחפש משהו להגחיך, אולי שלא היה בוחר לשים ללעג דווקא את המשפט הזה (למרות שכשרוצים מספיק ובאים במטרה הזו, אפשר להגחיך כל דבר).

2. בבלוג שלי כתוב באופן ברור, ומדובר בקופי פייסט: "אינני כתב רכב, ומושגים כמו קג"מ או סל"ד הם סינית בשבילי. הדבר היחיד שאני מבין, זה את אותו חיוך ענק שצץ בכל פעם שאני לוחץ על הדוושה". דהיינו, מטרת הבלוג הזה היא אינה להיות כתב רכב ולדבר על שלדה, מומנט וקג"מ מכיוון ויש רבים וטובים כמוכם שעושים זאת טוב ממני. אני גם לא מתיימר להיות "מר מבין" כמוכם ומאמין בזה שהצלחה מתחילה קודם כל ביכולת לומר "אני לא יודע". אני כותב על רכבים מהמקום החווייתי, מקום מעט סיפורי אפילו. זו הסיבה שאני בלוגר, לא כתב. זו גם הסיבה שהמון אנשים מתחברים לכתיבה שלי, היא מעבירה חוויות, לא מספרים. חלק יאהבו את זה, חלק לא.

3. העובדה שקיבלתי בלוג במקום נפלא כמו "אוטו" לא קשורה בשום צורה לעובדה שהייתי בתוכנית טלויזיה. זהו בעיקר תוצר של המון עבודה קשה, המון השקעה ושם שצברתי במשך שנים כבלוגר בנושאים שונים, וכן, גם פרי של החיבור היפה ביני לבין מערכת "אוטו" במסגרת היותי ממנהלי עמוד הפייסבוק שלהם. ראיתי שהיו פה תלונות על ילדותיות - אשמח לשמוע הצעות ייעול, עם דבר אחד אי אפשר להתווכח: מדובר כיום בעמוד הפייסבוק החזק והפעיל ביותר בישראל למגזין רכב ורבים נושאים אליו עיניים. דרך אגב, את הבלוג אני כותב בהתנדבות מלאה מתוך אהבה ותשוקה לכתיבה וכמובן לרכבים.

4. עם כל זאת לא יכולתי שלא להיות מוחמא מהעיסוק הזה בי ובבלוג שלי כולל נבירה בנבכי ההיסטוריה שלי. אז כן, אני נוהג על מיאטה. לא, לא אוטומטית אלא גג קשיח 2008 ידנית, וכן - אני מוכר אותה אם מישהו מעוניין. האופל היא אגב, אחת האופציות למחליפה.

המשך יום נפלא, סעו בהנאה והתעסקו בחיובי שבחיים.

• תוכן חדש...