Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC - כתבה מזעזעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרב אני משתדל שלא לקטול כתבות.

אבל אני לא מבין איך מגזין אוטו עושים מעצמם צחוק?

http://yoav.auto.co.il/?p=322

הכותב מתיימר להיות "בוחן" רכבים, להלן הציטוט הכי הזוי מכל הכתבה הזו: "אופל קורסה OPC היא הגירסה הלוהטת של אופל קורסה הסטנדרטית. מה זה אומר? שלקחו את הקורסה ה"משעממת", שמו לה מנוע 1.6 (מוגדש טורבו, אגב) המפיק 192 כוחות סוס מפלצתיים וכמובן – עטפו אותה במראה סופר-ספורטיבי הכולל ג'אנטים אימתניים (18 אינץ'), אגזוז בצורת משולש ועוד שלל עיטורים שלא משאירים מקום לספק: כן, מדובר בסך-הכל בקורסה שעברה מטהמורפוזה".

אכן קורסה שעברה מטהמורפוזה, שאפו לבחירת המילים :-D

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן סיפור מאוד עצוב הבלוג הזה.

הבחור אולי בחור נחמד, אבל כתב רכב הוא ממש לא.

ממש לא ברור לי למה אוטו החליטו לשים את הבלוג שלו במרכז האתר שלהם, ולהתייחס לכתבות שלו כסיקור רכבים שלהם.

די לא רציני מצידם ובזבוז זמן שלקוראים שלא שמים לב שכשהם קוראים את הכתבה הם יצאו מהאתר..

מגאן 265

פורסם

ככה זה כשאתה "סלב", כל מיני דלתות נפתחות בפניך, גם אם אתה לא מומחה בעניין(לא זלזול, יותר ביקורת).

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני רק רוצה לציין דבר אחד חשוב מאוד: הבחור ל-ח-ל-ו-ט-י-ן לא מתיימר להיות בוחן רכבים. וכמובן שהבלוג שלו לא מהווה תחליף למבחן דרכים אמיתי. אם תשאל אותי כל העסק הזה מיותר, אבל זו לא החלטה שלי. אעביר את הביקורת שלכם הלאה, בכל מקרה. ואם אתה רוצה כתבה על ה-OPC, אני כתבתי כזו במגזין לפני כמה חודשים (בהשוואה מול הפולו והקליאו).

רוני

נ.ב. אחרי שקראתי את הבלוג - נראה לי שצריך להיות טמבל בשביל לחשוב שזה באמת מבחן רציני. הוא עמוס בהתלהבויות ילדותיות שבוחן רכב רציני לא היה מעז להעלות על הכתב. מזכיר לי קצת את פייביש :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכונית ספורט/ספורטיבית נמדדת דבר ראשון בשלדה

ועל אחת כמה וכמה החיבור בין מנוע גיר שלדה מתלים והגה

לא קראתי בכתבה התייחסות רצינית אחת לאופי השלדה...מוזר....:shock:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

מה מוזר? זה כולה בלוג. לא "כתבה" של בוחן רכב מקצועי. תתייחס לזה בדיוק כמו מה שזה (אני, למשל, פשוט מתעלם לרוב)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דווקא לא נורא כפי שאתם מתארים.

הוא סתם חובבן והכתבה יצאה נחמדה מאוד.

ברור שחסרים לו כמה דברים וכמה נתונים, ביניהם הוא לא ציין כלום על התנהגות שזה פרט חשוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני רק רוצה לציין דבר אחד חשוב מאוד: הבחור ל-ח-ל-ו-ט-י-ן לא מתיימר להיות בוחן רכבים. וכמובן שהבלוג שלו לא מהווה תחליף למבחן דרכים אמיתי. אם תשאל אותי כל העסק הזה מיותר, אבל זו לא החלטה שלי. אעביר את הביקורת שלכם הלאה, בכל מקרה. ואם אתה רוצה כתבה על ה-OPC, אני כתבתי כזו במגזין לפני כמה חודשים (בהשוואה מול הפולו והקליאו).

רוני

נ.ב. אחרי שקראתי את הבלוג - נראה לי שצריך להיות טמבל בשביל לחשוב שזה באמת מבחן רציני. הוא עמוס בהתלהבויות ילדותיות שבוחן רכב רציני לא היה מעז להעלות על הכתב. מזכיר לי קצת את פייביש :-P

תודה אני כבר קראתי כתבות על הקורסה OPC ואגב אני אמור לקבל כזאת בימים הקרובים בצבע לבן :-)

גם קראתי את הסיכום שלך על הקורסה OPC, הקליאו עדיפה אבל יקרה ב 30K, בתמורה למחיר הקורסה OPC משתלמת.

אין לי שום בעיה עם הבלוג, רק הציק לי העניין שמגזין כמו אוטו, נתן במה לכתיבה כזו חובבנית, אפילו שהוא סלב והיה באח הגדול.

זאת אכן כתיבה ילדותית ומזכירה לי את הילדים שהוציאו רישיון נהיגה ודבר ראשון שואלים כמה מ 0 ל 100?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
תודה אני כבר קראתי כתבות על הקורסה OPC ואגב אני אמור לקבל כזאת בימים הקרובים בצבע לבן :-)

גם קראתי את הסיכום שלך על הקורסה OPC, הקליאו עדיפה אבל יקרה ב 30K, בתמורה למחיר הקורסה OPC משתלמת.

אין לי שום בעיה עם הבלוג, רק הציק לי העניין שמגזין כמו אוטו, נתן במה לכתיבה כזו חובבנית, אפילו שהוא סלב והיה באח הגדול.

זאת אכן כתיבה ילדותית ומזכירה לי את הילדים שהוציאו רישיון נהיגה ודבר ראשון שואלים כמה מ 0 ל 100?

קודם כל - תתחדש (בקרוב :wink: ). בחירה טובה מאוד.

מסכים איתך בנוגע לבמה שהבלוג הזה מקבל. שוב, לא החלטה שלי. אגב, נשגב מבינתי למה מתעקשים כיום לתת במה מורחבת לאנשים שכבר זכו ל-15 דקות התהילה שלהם, ואפילו אותן הם לא השכילו בכדי לעשות משהו משמעותי. כולה תוכנית ריאליטי ש-95% מהאנשים שמשתתפים בה הם אנשים שאף אדם נורמלי לא היה רוצה להכיר. סלב בתחת שלי (ולמען הסר ספק - אני לא מכיר את יואב ויכול להיות שהוא אדם מצוין, אני מדבר על התופעה באופן כללי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הכותב מתיימר להיות "בוחן" רכבים, להלן הציטוט הכי הזוי מכל הכתבה הזו: "אופל קורסה OPC היא הגירסה הלוהטת של אופל קורסה הסטנדרטית. מה זה אומר? שלקחו את הקורסה ה"משעממת", שמו לה מנוע 1.6 (מוגדש טורבו, אגב) המפיק 192 כוחות סוס מפלצתיים וכמובן – עטפו אותה במראה סופר-ספורטיבי הכולל ג'אנטים אימתניים (18 אינץ'), אגזוז בצורת משולש ועוד שלל עיטורים שלא משאירים מקום לספק: כן, מדובר בסך-הכל בקורסה שעברה מטהמורפוזה".

אכן קורסה שעברה מטהמורפוזה, שאפו לבחירת המילים :-D

זה דווקא נכון מה שהוא כתב. היא אכן עברה מטהמורפוזה. חתיכת מטהמורפוזה.

וגם, תתחדש, למרות שכבר איחלנו לך :)

!AWDSOME

פורסם

כשהוא רק התחיל, יצא לקרוא איזה שתי כתבות שלו וההתלהבות שלו הייתה חמודה, אבל עושה רושם שהוא יתלהב גם מה"גרגורי מנוע" של מאזדה 2.

Way down the lane away, Living for another day

• תוכן חדש...