Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

בקריאת עיתון הבוקר נתקלתי בפרסום של חנות עודפים של חיון (יבואני סמסונג) שמפרסמים מוצרים מעודפים/תצוגה. נתקלתי שם במסכי LCD שמחירם מאוד זול-350-450 ש"ח. התחלתי לחשוב על קנייה מעודפים כי אני מעוניין להחליף את מסך המחשב בבית ההורים (מסך CRT של מאג מדגם AH778 שעוד כוחו במותניו אך הוא גדול ומסורבל) במסך LCD.

1.האם מישהו כאן קנה במקרה בחנות עודפים של יבואן, והאם האמינות של מוצרים כאלו היא טובה או שלא שווה להתעסק עמם בכלל?

2.במודעה רשום שניתנת אחריות יבואן. האם כדאי לרכוש או שעדיף למתוח את התקציב בעוד כמה מאות שקלים ולקנות בחנות "רגילה"?

פורסם

לא ציינת דגמים ולא גודל מסך, כך שקשה להביע דעה.

מה הפער המחירים בין המוצג לחדש?

בכל אופן, חיון הוא יבואן מוכר כך שלא נראה שיכולה להיות כאן נפילה בקנייה שכזאת.

פורסם

אומנם לא הכי קשור לנושא בדיוק

אבל ביום שבת היה בגני התערוכה מכירה של פריטים מעודפים ותצוגה,

רכשתי בלנדר מתצוגה ב 300 ש"ח במקום 800 (מחיר בזאפ ועוד מקומות) - הגעתי הביתה, חיברתי לחשמל והמכשיר לא עובד, ושמתי לב שגם הכפתור הדלקה "שקוע" בפנים

טלפון ליבואן לגבי אחריות (שנתיים) ונאמר לי להגיע לקחת חדש, ציינתי שמדובר בפריט מתצוגה - נאמר לי "זה לא משנה, קנית אתמול וזה לא עובד - טעות שלנו, למרות שיש מעבדה מוסמכת שצריכה לאשר כל פריט לפני יציאה - תגיע ותקבל חדש."

לזה אני קורא שירות אמיתי.

פורסם

מסך 19" LCD של סמסונג, 350 שקל.

מסך 20" LCD גם של סמסונג-באזור ה500 שקל.

פער מחירים של 300 שקל וצפונה בין מסכים דומים שנתקלתי בהם בחנויות באינטרנט. אדגיש שאני הולך רק על עודפים.

החנות נמצאת בנתניה ליד איקאה.

פורסם

הגדלים מול המחירים זה חלק מהעניין, אבל תלוי גם בדגמים שאתה מקבל שם.

דוד שלי רכש זוג מסכים מהעודפים/תצוגה של חיון (הוא גר בנתניה, שם החבר'ה יושבים באיזור תעשיה), מבסוט עד הגג.

הצליח להביא בזמנו מסך 24" מסדרה מאוד מאוד מומלצת של סמסונג באיזור ה-600-650 שקל, בהחלט שווה היה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קפצתי היום לחיון, בשעה 13:00. לפי המודעה שלהם, מכירת העודפים היא בימים א-ה בין 10-17, אז נאלצתי לצאת מהעבודה.

להפתעתי החנות היתה סגורה. מבירור בהנהלה, מנהל החנות/המוכר (היחידי) "היה צריך לנסוע לת"א" ולכן סגר את החנות.

עוד הציעו לי "לנסות" לבוא ב-15:00.

מאכזב.

:turn-l:
פורסם

חלק מהמסכים מוארים ע"י נורת פלורסנט, שיש לה אורך חיים מוגבל. רצוי שתהיה אחריות של 3 שנים לפחות כדי שלא יצוץ התיקון הזה.

אין בעיה כזו עם מסכי LED , אבל בכל מקרה צריך להשוות מחיר עבור אותו מספר שנות אחריות.

יהודה

פורסם

תאורת רקע של LED גם חסכונית יותר בחשמל ונטען שנותנת קונטרסט טוב יותר. בכל מקרה, מסך שאיננו LED הוא כנראה מדגם ישן יותר, ואין סיבה להעדיף אותו.

פורסם

אחרי הפרסומת הטובה שעשיתי לסמסונג - חיון, הגיע הזמן לאזן.

אין לדעתי טעם ללכת ל"חנות העודפים" שלהם. עודפים, אין. יש מסכים מתצוגה, כלומר כאלו שהיו בשימוש להרבה שעות.

בארץ "מתצוגה" זה גם שם קוד למוצרים שהוחזרו על ידי לקוחות ואולי גם תוקנו. אני לא יודע אם זה נכון פה או לא.

אין בזה שום בעייה, כשהעסק מוצהר. אי הכדאיות לדעתי הוא בתמחור. המסכים נמכרים עם שנת אחריות אחת בלבד, לעומת 3 שנים למסכים החדשים, ובמחיר שלטעמי לא מספיק זול אפילו לגלם את הבדל האחריות, בטח לא את הסטורית השימוש.

הסיכוי של מסך חדש להזדקק לתיקון ב-3 השנים הראשונות הוא די גבוה אז החסכון יתבטל, במיוחד שלמסך משומש כנראה סיכוי עוד יותר גבוה להתקלקל, ולכן מקבל רק שנת אחריות אחת.

ישנם כרגע רק שני דגמים למכירה "מתצוגה" - EX2220X ב-550 ש"ח (במקום 680 ש"ח כחדש, חפשו בזאפ) ו- 2335 ב-700 במקום 900.

אז בעייני, עדיף לקנות חדש.

• תוכן חדש...