Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו יודעים שכל סוחר משבח את מרכולתו - לגיטימי וצפוי. על הצרכן להפעיל שיקול דעת ולסנן את המידע והסופרלטיבים המורעפים

על המוצר כדי לנסות ולקבל תמונה אובייקטיבית כוללת על המוצר.

על רקע זה עלי לשבח ולהביע הערכה לכנות ולגילוי לב של יבואנית פיאט בארץ - חברת סמל"ת , שאינם נרתעים באתר הרשמי

לציין בצד המחמאות את המגרעות והחולשות של הדגם המוצג בו.

באתר הרשמי בתאור תכונות הפיאט פיורינו מופיע :

יחידת הכוח לא חזקה מספיק, אם כי כל זמן שהרכב לא עמוס ונוסע בעיר, היא מרגישה זריזה דיו. הודות לעיצוב המיוחד והגבוה, הפיורינו מציעה מרווח פנים גדול מאוד ושטח העמסה מפתיע. תא הנוסעים פשוט יחסית והאבזור בו דל, כמו גם אבזור הבטיחות שמסתכם ב - 2 כ"א וללא בקרת יציבות.

הערכתי לכנות ולגילוי הלב אף מועצמת כשהיבואן עורך השוואה מול המתחרות הישירות ואינו מתבייש לציין שמרכולתו נחותה מהן :

קשה להעמיד את פיאט פיורינו להשוואה עם הרנו קנגו, הסיטרואן ברלינגו וחבריהם

אכן , הגינות בפירסום - כל הכבוד !

http://www.fiat.co.il/heb/fiat-fiorino.htm

פורסם

בעוד הציטוט השני הגיוני (אתה הבאת רק חלק ממנו, הם מסבירים שיש להשוות אותם לדובלו), הראשון נראה לי מחייב פיטורים של איש ה- PR שלהם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כולנו יודעים שכל סוחר משבח את מרכולתו - לגיטימי וצפוי. על הצרכן להפעיל שיקול דעת ולסנן את המידע והסופרלטיבים המורעפים

על המוצר כדי לנסות ולקבל תמונה אובייקטיבית כוללת על המוצר.

על רקע זה עלי לשבח ולהביע הערכה לכנות ולגילוי לב של יבואנית פיאט בארץ - חברת סמל"ת , שאינם נרתעים באתר הרשמי

לציין בצד המחמאות את המגרעות והחולשות של הדגם המוצג בו.

באתר הרשמי בתאור תכונות הפיאט פיורינו מופיע :

הערכתי לכנות ולגילוי הלב אף מועצמת כשהיבואן עורך השוואה מול המתחרות הישירות ואינו מתבייש לציין שמרכולתו נחותה מהן :

אכן , הגינות בפירסום - כל הכבוד !

http://www.fiat.co.il/heb/fiat-fiorino.htm

שאלה : "במילה אחת איך בארץ?"

תשובה : "טוב"

שאלה : "ובשתי מילים?"

תשובה : "לא טוב"

הציטוט המדוייק לחלק השני שלך :

קשה להעמיד את פיאט פיורינו להשוואה עם הרנו קנגו, הסיטרואן ברלינגו וחבריהם,היות והם מתחרים באופן ישיר בפיאט דובלו, אחיו הגדול של הפיורינו.

פורסם

ממה שאני מצליח לקרוא בין השורות נראה כאילו הם מנסים לשכנע-בלי-לשכנע קונים פוטנציאלים ללכת דווקא על הדובלו, כנראה שיותר משתלהם להם.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם שמתי לב בזמנו שהם מספקים לכול רכב כתבות שבחלקם בהחלט מראים על גם על החסרונות,מוזר.

חלק מהכתבות הם גם של FIFTH GEAR וTOP GEAR,נחמד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מתקשה להאמין שהעניין נובע מטעות. הכל לדעתי מכוון !

סמל"ת הנו יבואן שעושה הכל כדי לא למכור הרבה ולהשאר קטן ולא מצליח. נשמע הזוי ? אולי , אבל אם נתבונן בצבר העובדות הבאות

ניתן בהחלט להגיע למסקנה זו :

1. סמל"ת לא טורחים להצטרף לתחרות בפלח סופר מיני ידניות מוזלות בטווח 70-75K. (הפונטו מועמדת טבעית לכך)

2. סמל"ת לא טרחו להצטרף באופן אטרקטיבי לתחרות בפלח המיני בטווח 60-65K . (פנדה).

ויש אף לזכור כי פיאט מתרכזת במכוניות קטנות , הרי אין להם נוכחות בפלחי שוק פופולריים אחרים (משפחתיות, מיקרוואן, כביששטח).

3. כיצד דשדשו במכירת מותג קאיה (כאילו במכוון) עד שנלקח מהם ומאז זינק מטאורית.

4. סמל"ת לא ממשו האופציה שלהם לשמש יבואן פרארי - מזארטי בארץ.

5. באתר שלהם שותלים חוות דעת פושרות על מוצריהם. (הדוגמא לעיל אינה יחידה).

מה הסיבה לתופעה לא סבירה זו ? יש לי השערה אך לא כאן המקום לפרט.

פורסם
אני מתקשה להאמין שהעניין נובע מטעות. הכל לדעתי מכוון !

סמל"ת הנו יבואן שעושה הכל כדי לא למכור הרבה ולהשאר קטן ולא מצליח. נשמע הזוי ? אולי , אבל אם נתבונן בצבר העובדות הבאות

ניתן בהחלט להגיע למסקנה זו :

1. סמל"ת לא טורחים להצטרף לתחרות בפלח סופר מיני ידניות מוזלות בטווח 70-75K. (הפונטו מועמדת טבעית לכך)

2. סמל"ת לא טרחו להצטרף באופן אטרקטיבי לתחרות בפלח המיני בטווח 60-65K . (פנדה).

ויש אף לזכור כי פיאט מתרכזת במכוניות קטנות , הרי אין להם נוכחות בפלחי שוק פופולריים אחרים (משפחתיות, מיקרוואן, כביששטח).

3. כיצד דשדשו במכירת מותג קאיה (כאילו במכוון) עד שנלקח מהם ומאז זינק מטאורית.

4. סמל"ת לא ממשו האופציה שלהם לשמש יבואן פרארי - מזארטי בארץ.

5. באתר שלהם שותלים חוות דעת פושרות על מוצריהם. (הדוגמא לעיל אינה יחידה).

מה הסיבה לתופעה לא סבירה זו ? יש לי השערה אך לא כאן המקום לפרט.

לא מדוייק. המחירון של הפנדה ים החברה ירד ביותר מ 10k וכבר שנה ומשהו שעושים עליה מבצעים, עוד לפני מהפכת המיני. גם לגבי הפונטו כל דקה יש מבצע אחר והיא כרת בסביבות הסופר מיני שבמבצעים.

פורסם

פשוט לא להאמין.

אותי מעניין מה לחברה שבנתה את האתר (ויתכן שמתחזקת אותו) יש לומר בנידון.

השם שלהם מופיעה בתחתית העמוד. נראה לי כמו פרסום די מחורבן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מה זה פרסום מחורבן... אני חושב שכול שונא פיאט מצוי היה נותן פירוט יותר מפרגן ממה שיש באתר שלהם

עריכה: נכנסתי עכשיו לאתר שלהם ולא מצאתי את כול מה שכתבתם, האם יכול להיות שמישהו הספיק שם לערוך את זה בנתיים?

פורסם

לדעתי איש הפרסום שרשם את הדברים הוא שכיר שרוצה שיפטרו אותו ולא מצליח לגרום לכך - או לחילופין פרצו להם לאתר ו"הריצו" עליהם דאחקות עם שינויים במלל התיאור של המכוניות.

כלל ראשון בפרסום הוא להבליט *רק* את היתרונות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני נכנסתי ולא ראיתי שום דבר ממה שכתוב.

נגיד וזה אמיתי, ומאושר ע"י החברה, וזה מה שהם רצו, כנראה איזה אוניברסיטה שילמה להם כדי לראות מה יקרה אם יתחילו לציין גם חסרונות.

לדעתי ככה צריך לפרסם, ככה שבאים לקנות רכב מקבלים גם יתרונות וגם חסרונות, ולא צריך ללכת לפורומים כדי לקבל חוות דעת מאנשים שחלקם כבר נפלו בקניה הזאת.

מה גם אולי ציינו חסרונות לגבי הפיורינו ושלא ניתן להשוות אותו לצרפתיות המסחריות, אבל הוא גם יותר זול מהם. (ועם מנוע קטן מהם).

פורסם

קודם כל לעמוד הזה לא אמורים בכלל להגיע, זה עמוד שעקרונית היה אמור להיות עמוד "הכתבות" ומי שבנה את האתר קישר אליו אבל יש הפנייה אוטו' לעמוד אחר. שנית, הטקסט שם לקוח מהאתר אוטו בעמוד הדגם בקטלוג:

"חוות דעת: פיאט דובלו היא מסחרית לא נאה במיוחד, אבל הרי לא לשם כך היא מיועדת; לצורכי העבודה יתרונותיה מתבטאים במרווח פנים יוצא דופן, שפת הטענה נמוכה ומשטח הטענה גדול. סביבת הנהג מעוצבת באופן מקורי אך עטורה פלסטיקה פשוטה שאיננה מורכבת היטב. מגוון תאי האחסון רב ותנוחת הנהיגה גבוהה מדי. האבזור פשוט ובסיסי ואף חסר במיוחד במישור הבטיחותי. מנוע הדיזל של פיאט דובלו חזק ביחס למתחרות אבל התנהגות הכביש אינה משרה בטחון (במיוחד בעומס מטען וגם בגלל ההגה הקצר והמהיר מדי) ונוחות הנסיעה סבירה בלבד עקב תכנון מתלים מסחרי (קפיצי עלים). הדובלו מתאפיינת גם בגרסת 7 מושבים היקרה מעט יותר ומציעה מרווח מספק בשורה השלישית על חשבון אובדן תא המטען."

בשורה התחתונה, רשלנות של מי שבנה את האתר ומי מטעם החברה שאישר את זה.

• תוכן חדש...