Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלון לא נסגר עד הסוף, חלון נשכח פתוח וחזר גשם- מספיק פתח קטן, בעיה באטימה של הדלתות... אלה האפשרויות שעולות לי לראש.

זה מריח כמו מים? זה קורה אחרי גשם? אחרי שהאוטו עומד?

נשמע כמו בעיה באטימה, קשה לדעת מה המקור בהתכתבות.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אין חלון שמש אז הבעיה היא בדרך כלל מדליפה לרכב דרך תעלת הניקוז

של השמשה הקדמית .

השיפוע ברצפת הרכב מסיט את המים אחורה וגורם לחשוב שכניסת המים היא בחלקו האחורי של הרכב

אבל בדרך כלל זה מגיע מקדימה .

הסיבות שבגללם דולפים מים מתעלת הניקוז לתוך הרכב יכולות להיות רבות ,החל מסתימה של הניקוז

או חור לא אטום שקדח מתקין כל שהוא ,או סדק בתושבת מסנן המזגן .

אתה מוזמן לבדיקה ללא תשלום במוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עידכון קטן, אתמול בבוקר גיליתי את המים שם.

הגעתי לעבודה והעמדתי את הרכב בחוץ.. והיו גשמים אתמול.. אחרי העבודה ( 13 שעות ) הגעתי לרכב ובדקתי שוב פעם.

שום דבר הכל יבש.. אבל היום אולי לפני שעה עוד פעם ( בוקר ) אני מגיע לאוטו לנסוע לעבודה.. ועוד פעם יש מים.. הרכב עמד.

ולפי מה שאני יודע לא כ״כ היה גשם בלילה באזור ראשל״צ. ואפילו אם היה, זו לא הסיבה לדעתי.

יש לי תחושה שזה אולי לחות? מרוב הקור בלילה או משהו?

• תוכן חדש...