Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חדר בינוני ובו 2 רמקולים ביתיים בלבד שהם 80 WRMS כ"א.

אני מחפש את הדרך הכי קומפקטית להגביר אותם.

עד לא מזמן את התפקיד אכל רסיבר ימאהה שפשוט תיפקד מצוין, אבל הוא קיבל העברה לסלון וכיום אני עובד עם רמקולים של מחשב.

פעם ראיתי כאן בפורום אודיו מגברי CLASS T פיציים עם נתונים מעולים, סביבות ה15 WRMS לערוץ, וראיתי כאלה באיביי ובDX אבל אני אין ברשותי כ"א כך שהאופציה להזמין באינטרנט לא באה בחשבון.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר, יודע או עובד עם המגברים הללו. איך הם עובדים וכן הלאה.

בברכה, שביטוש.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני נכנסתי לראות מה הסיבה שהעיפו אותך מפורום קולנוע ביתי (אמיתי!) אבל לא מצאתי פירוט :-(

לא יודע לעזור לגבי השאלה האחרת.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מוכרח לציין שהמגברי קלאס T האלה מעניינים גם אותי, בעיקר בגלל הגודל שלהם. falou, השמע קול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צעצועים.

כל עוד אתה משמיע דברים בווליום נמוך, הם נשמעים מצוין.

בשנייה שאתה מגיע לקצה היכולת שלהם (זה כמובן תלוי גם ברמקולים)

מתחילים עיוותים בלתי-שמיעים בעליל.

מגברי CLASS T טובים עם הספק נורמלי עולים כמו מגברים "רגילים",

(ולפעמים מתחבאים מתחת לכיסוי של רסיבר/מגבר רגיל) ולכן אין כאן שום יתרון.

בקיצור, אם זה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז והולך כמו ברווז,

כנראה שמדובר בברווז. וסליחה מברווז.

אם אתה בטוח ב-100 אחוז שתשמיע אך ורק דברים בווליום נמוך במיוחד - אתה מוזמן לנסות.

אני מעדיף לשלם קצת יותר כדי שתהיה לי אפשרות להשמיע משהו בווליום יותר גבוה.

עוד מינוס נוסף - ברוב המקרים, הצעצועים האלה מכילים כניסה אחת בקושי,

מה שהופך אותם לחסרי תועלת בשנייה שתרצה להפוך אותם

למשהו שהם לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מסכים עם hans, אם כי המגברים הללו אינם "צעצועים" מבחינת איכות הצליל, הם מוגבלים מבחינת העוצמה. זה עובד מצויין ברמקולים למחשב או כאשר יושבים קרוב לרמקול. הם גם יכולים לעבוד עם רמקולים מאוד נצילים עם עכבה גבוהה (8 אום), אבל רב הרמקולים המודרנים לא עונים לדרישות הללו.

אחרת, הם מוגבלים ושומעים את זה.

כאמור, הם גם מוגבלים מבחינת הכניסות/יציאות.

זה לא פתרון לסלון, זה פתרון לחדר קטן/מחשב, ואני ממליץ עליהם תמיד כפתרון מאוד איכותי למחשב, עם זוג רמקולי מדף יד שנייה.

זה ניגן אצלי במערכת נחמד מאוד (כל זמן שלא דורשים ווליום) ויש לו 30W:

http://www.amazon.com/dp/B004JK8BDK/ref=pe_153050_21356410_pe_vfe_dt1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...