Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחרי 5 שנים עם הבלונדה , החלטתי שבא לי על צרפתיה אין ספק שזה הרפתקאה ולמרות כל ההזהרות והלחץ החלטתי ללכת על זה השאלה איפה מטפלים

מוסך רון זה לגרמניות אז מי ברמה הזאת רק לצרפתיות ?

אזור מגורים השרון רעננה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון שלי, באזור השרון אין מוסכים טובים לצרפתיות. ת"א היא הכתובת שלך - בפעם האחרונה טיפלתי במוסך גבע והם היו אחלה.

פורסם

אם תרצה ההמלצה החמה שלי, מתמחה באיטלקיות ובעצם מעולה גם בכל שאר הרכבים ורכבים ספורטיביים, ברוך שהיה ברשותו מוסך מעולה וכעת עבר לכתובת חדשה עם שותף חדש גיא ממוסך התלתן (שלו אני מאמין יש מוניטין בפני עצמו).

כתובת: בן ציון גליס 40 (בסמטה) א.ת סגולה פתח תקוה

דואר אלקטרוני: [email protected]

פקס: 03-9048398

טלפון: 050-6666606

050-4399999

הכתובת השתנתה וכעת זה אלכסנדר ינאי 22 או 26 (לא זוכר בדיוק) בסגולה (פ''ת).

מוסך גדול ואנשים הכי ישרים שתמצא שבאמת אכפת להם שתצא מרוצה ובצורה הכי הגונה! עברתי כמה וכמה מוסכים שהיו עליהם המלצות טובות והתאכזבתי אבל פה מצאתי בית חם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גם אם אתה מאיזור השרון,ההמלצה שלי בתור בעל 306 קבריולט מזדקנת-אך ורק מוסך גבע!

רונן ויוסי הם חבר'ה מקצועיים,בעלי המון ידע בצרפתיות ספורטיביות.

בנוסף יש להם סבלנות גם לבקשות הקטנות ביותר.

כמו כן המחירים בהחלט סבירים,שירות טוב יותר ממורשה יבואן ובלי לרושש אותך לגמרי.

אני מדבר מניסיון של טיפול גם במורשים וגם אצלם.

אני רק רוצה להוסיף מניסיוני האישי-כשהגעתי לפני כשנה ל "שאפט" בכדי לטפל שם

הם לא ממש התלהבו לטפל בי,ואף ציינו ש "זה רכב ישן ויש המון תקלות חוזרות אז זה סיפור"....

לא בא להכפיש אותם חס וחלילה,שאפט הם בעלי מקצוע ברמה.

אבל אני באותו רגע נכנסתי לפורום PSI קיבלתי המלצה שם על "גבע"

ומאז ברוך ה' אני מרוצה :-D

והכי חשוב! תתחדש וברוך הבא למשפחה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

גם אני אוסיף המלצה על "גבע". אני אצלם כבר כמעט שנתיים והם לא איכזבו אותי מעולם, תמיד יוצא מהם בהרגשה טובה ואני יודע שהאוטו מקבל טיפול "פירסט קלאס!".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז על פי דעת הרוב גבע הוא המוסך שעליי לטפל ברכב ולכן בטיפול/תיקון הבא אני אגש לשם

תודה רבה ותמונות ? או אז חכו :lol: נעשה לה קודם שטיפה טובה ואולי אפילו ווקס ונצלם לה בוק כמו שצריך אם יש צלם שבא לו לעשות חוויה אינטימית עם סי 4 קופה VTR בצבע תכלת מטאל (משום מה ברישיון רכב כתוב אפור) שישלח לי הודעה פרטית

תודה רבה לכל העוזרים ..

פורסם

יש בחולון את: "המוסך של תמיר". שמעתי עליו רק מילים טובות...הוא תותח בצרפתיות.

יש לו גם אתר באינטרנט אפשר להסתכל.

פורסם

הייתי ממליץ לך על המוסך הדקל בהרצליה לפני זמןמה אבל עכשיו ,אחרי הפעם האחרונה (הסיוט איתם) שלא תעיז ,

הם אוהבים רק טנדרים ורכבים רגילים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
יש בחולון את: "המוסך של תמיר". שמעתי עליו רק מילים טובות...הוא תותח בצרפתיות.

יש לו גם אתר באינטרנט אפשר להסתכל.

אני לא רק שמעתי, אלא מטפל רק במוסך הזה.

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

לתמיר המון שנים ניסיון עם רכבים צרפתיים, יחס מצויין ומחירים הוגנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנסוע לחולון זה קצת מוגזם מבחינת מרחק , אני ירצה לראות קודם את מוסך גבע ולהתרשם ממנו

והנה תמונה נחמדה מסמסונג גלקסי 2 של שתי סקסיות שמצמידות טוסיק לטוסיק :shock:

yzed4oy14amn.jpg

enmml2g0xjdj.jpg

mwhjydyyid5n.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...