Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

תתחדש, אחלה בחירה - רכב מעניין. רק אני כל הזמן מתבלבל VTR זה עם הטורבו או ה VTS?

יש את ההבדל בין S צהובה וR אדומה, אני אף פעם לא סגור על ההבדל. והאם שלך היא ידנית.

באירופה (או לפחות ברומניה) הגירסה הזאת מאוד נפוצה.

בכלל מעניין לשמוע איך הגעת דווקא לרכב הזה ומי היו ה"מתמודדות" האחרות.

איך ההתרשמות עד כה, ואיך הראות לאחור?

לגבי מוסך מומלץ - באמת שניסיתי הרבה מוסכים והתאכזבתי המון.

אני רק יכול להצטרף להמלצות על מוסך "שאפט" ו"גבע" - מחדרה נסעתי עד אליהם. גם בגבע וגם בשאפט קשובים לכל "קונץ" של חובב רכב שרוט. מתייחסים בכבוד והבנה לכל בקשה. כל האנשים שהמלצתי להם ללכת לשני המוסכים האלה עם צרפתיות - כולם מרוצים.

אם תרצה מוסך מורשה יבואן, אז לדעתי באמת הדקל בהרצליה זה ההימור הכי טוב - עשיתי שם טיפול אחד ויחסית למוסך מורשה יבואן יצאתי די מרוצה - מומלץ לעבור על החשבונית, לראות שלא דחפו לך כל מיני סעיפים מעניינים.

תהנה מהרכב,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הרכב הוא סי 4 רמת גימור VTR אוטומטית 1600 סמ"ק 110 כוח סוס

התרשמות עד כה

אני מכרתי את הסיאט איביזה שלי 2002 וקניתי את הסי 4 הזאת מודל 2007 ואני יגיד במשפט אחד = אני בן 24 ובכיתי כל הדרך מהעברת בעלות ברמת גן עד שהגעתי הביתה ברעננה (אמיתי )

כל כך רציתי את האוטו הזה ההתרגשות הפעם הראשונה שראיתי את הרכב מבחוץ ובכלל מבפנים שהוא מפנק כמו אוטו בשווי 200 אלף שקל פשוט בכיתי כמו ילדה קטנה , כן כן צחקו עליי כבר כולם אבל אין האוטו הזה פשוט מדהים ואני מבטיח לך שב45 אלף שקל אתה בחיים לא תמצא רכב יותר טוב מהאוטו הזה

פשוט רכב מרהיב מבפנים , מבחינת כוח זה אוטומט יש מצב ספורט אבל זה סתם למשוך הילוכים אני אישית לא קניתי את האוטו בשביל מהירות קניתי בשביל נוחות ופאר והשגתי את מה שרציתי

ממליץ בחוםםםם

פורסם

לא ממליץ על גבע, חוויה רעה עברתי איתם ומאז ממליץ להדיר רגליים משם.

ממליץ על ר.מ עננים בהנהלת רני אשר נמצא בקיבוץ גלויות 50 בת"א.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הרכב הוא סי 4 רמת גימור VTR אוטומטית 1600 סמ"ק 110 כוח סוס

התרשמות עד כה

אני מכרתי את הסיאט איביזה שלי 2002 וקניתי את הסי 4 הזאת מודל 2007 ואני יגיד במשפט אחד = אני בן 24 ובכיתי כל הדרך מהעברת בעלות ברמת גן עד שהגעתי הביתה ברעננה (אמיתי )

כל כך רציתי את האוטו הזה ההתרגשות הפעם הראשונה שראיתי את הרכב מבחוץ ובכלל מבפנים שהוא מפנק כמו אוטו בשווי 200 אלף שקל פשוט בכיתי כמו ילדה קטנה , כן כן צחקו עליי כבר כולם אבל אין האוטו הזה פשוט מדהים ואני מבטיח לך שב45 אלף שקל אתה בחיים לא תמצא רכב יותר טוב מהאוטו הזה

פשוט רכב מרהיב מבפנים , מבחינת כוח זה אוטומט יש מצב ספורט אבל זה סתם למשוך הילוכים אני אישית לא קניתי את האוטו בשביל מהירות קניתי בשביל נוחות ופאר והשגתי את מה שרציתי

ממליץ בחוםםםם

עכשיו אתה חייב לנו תמונות מבפנים

פורסם

חח סגור אני יצלם ויעלה אפשר לראות תמונות לא משהו שלה בעמוד הראשון בשירשור בסופו העלאתי 3

ואפשר להגיד לי שוב להתחדש קניתי דאימונד וויג'ן H7 מהבחור עם הסמור ואני ממליץ לכם לא לנסות לגנוב ממנו משהו לפחות מהסיפור שלו :wink:

מחר אני יעלה תמונות שלה כמו שצריך מבטיח

פורסם

מחזק את ההמלצה על משה ממושב גינתון, או בשמו "שיר שיפורים".

גאון ברכבים צרפתיים (בעיקר ספורטיביות), לא מפחד מאתגרים, זול והכי חשוב - אמין.

אחרי ביקור אחד אצלו אתה כבר תדע לאן לחזור :lol:

פורסם

מצטרף להמלצות על שאפט (מניסיון).

לגבי גבע - חברים תמיד אמרו רק דברים טובים.

בקיצור שאפט או גבע - אתה כנראה בידיים מעולות.

לאחר ביקור במוסך (מי שזה לא יהיה) אל תשכח להיכנס לשרשור המלצות שלהם בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע ולכתוב חוות דעת, על מנת שכולנו נשכיל ונדע טוב יותר לאן כדאי ללכת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עמית ממה שראיתי בפורום המלצות אם חוות דעתך היא לא חיובית כולם נועצים בך כידונים , קצת מפחיד ..

אם חוות דעתך היא לא חיובית,היא כבר לא המלצה..ולכן מקומה לא שם. :roll:

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אחד הכלים היותר חזקים של הפורום הזה זה להוות כלב שמירה לצרכנים מפני היצרנים במקרה הזה מוסכים, כאשר מוסך כזה או אחר יודע שבעקבות יחס לא טוב / ניסיון לקומבינה על גבי הלקוח הוא יתקל בפירסום שמו האמיתי בפני אלפי חברי הפורום הוא יפגע לעצמו בפרנסה

הוא יחשוב פעמים אם להתנהג בצורה עבריינית בהמתית כלפי לקוח מתוסכל

ונכון מי שמגיע לו שבחים ותארים גם את זה הוא מקבל בפורום , אבל יש כאן תופעה שכאשר יש לאחד מחברי הפורום אינטרקציה רעה עם אחד המוסכים והוא כותב על כך כל הפורום על הרגליים וזה לא בסדר

פורסם

תתחדש!

אם תרצה ההמלצה החמה שלי, מתמחה באיטלקיות ובעצם מעולה גם בכל שאר הרכבים ורכבים ספורטיביים, ברוך שהיה ברשותו מוסך מעולה וכעת עבר לכתובת חדשה עם שותף חדש גיא ממוסך התלתן (שלו אני מאמין יש מוניטין בפני עצמו).

כתובת: בן ציון גליס 40 (בסמטה) א.ת סגולה פתח תקוה

דואר אלקטרוני: [email protected]

פקס: 03-9048398

טלפון: 050-6666606

050-4399999

הכתובת השתנתה וכעת זה אלכסנדר ינאי 22 או 26 (לא זוכר בדיוק) בסגולה (פ''ת).

מוסך גדול ואנשים הכי ישרים שתמצא שבאמת אכפת להם שתצא מרוצה ובצורה הכי הגונה! עברתי כמה וכמה מוסכים שהיו עליהם המלצות טובות והתאכזבתי אבל פה מצאתי בית חם.

מחזק בחום!!

שם המוסך הוא אוטו איטליה. גיא וברוך הם בעלי מקצוע אמינים וישרים כמו סרגל. שניהם חיים את התחום ואם תבקש יפה, הם גם יראו לך אילו כלי רכב הם מחזיקים בארסנל הפרטי שלהם. אני בטוח שאחרי שתראה את המכוניות, ויותר חשוב מכך: את רמת התחזוקה שלהן, כבר לא יהיו לך לבטים.

בזמנו ה-146 שלי היתה מטופלת אצל גיא עוד בתקופה שבה הוא היה בתלתן ויש לי רק מילים טובות לומר עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תתחדש, רכב מגניב. ושירוקו ירוקה ממש לא סקסית (או שאני הוזה, כרגיל? ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...