Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הרכב שלי צרפתי מה הקשר לאיטלקי אני יודע אירופה וכאלה אבל זה שתי התמחויות שונות ובאמת שאני לא אוהב מוסכים שלא מתמחים ברכב מסויים שיעבדו על אותו רכב , כי זה בשבילי כמו ללכת לרופא לב עם כאבים בברכיים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות מאוד שאתה צודק אבל אני אישית הג'וק שלי זה ללכת למוסך שמתפאר ביכולות שלו במכונית שבבעלותי ולא כמו שאמרתי ללכת לרופא עור עם כאבי שיניים :-D

פורסם
הרכב הוא סי 4 רמת גימור VTR אוטומטית 1600 סמ"ק 110 כוח סוס

התרשמות עד כה

אני מכרתי את הסיאט איביזה שלי 2002 וקניתי את הסי 4 הזאת מודל 2007 ואני יגיד במשפט אחד = אני בן 24 ובכיתי כל הדרך מהעברת בעלות ברמת גן עד שהגעתי הביתה ברעננה (אמיתי )

כל כך רציתי את האוטו הזה ההתרגשות הפעם הראשונה שראיתי את הרכב מבחוץ ובכלל מבפנים שהוא מפנק כמו אוטו בשווי 200 אלף שקל פשוט בכיתי כמו ילדה קטנה , כן כן צחקו עליי כבר כולם אבל אין האוטו הזה פשוט מדהים ואני מבטיח לך שב45 אלף שקל אתה בחיים לא תמצא רכב יותר טוב מהאוטו הזה

פשוט רכב מרהיב מבפנים , מבחינת כוח זה אוטומט יש מצב ספורט אבל זה סתם למשוך הילוכים אני אישית לא קניתי את האוטו בשביל מהירות קניתי בשביל נוחות ופאר והשגתי את מה שרציתי

ממליץ בחוםםםם

שמחתי לקרוא, עכשיו אני מקווה שאנשים שמתעניינים לקנות רכב ומפחדים מצרפתיות, ישנו את דעתם.

אכן הצרפתיות מפנקות מאוד, ואחד הייתרונות הגדולים זה המחיר, שבארץ מלאת סטיגמות כמו שלנו, המחיר נמוך.

מה שכן, יש לרכב לוק של רכב ספורטיבי והוא לא, קצת מבאס.

אבל עדיין אם אתה מחפש רכב שרק ישרת אותך, אחלה רכב, ועד כמה שאני יודע הוא חסכוני ביחס ל1.6L אחרות.

פורסם

תמונות הכי רציניות שאני יכול לספק זה מגלקסי אס 2 (רציני, זה לא!) כבר העלאתי רעיון שיגיע צלם כלשהו מהפורום להתאמן על האוטו :wink:

יש משהו שקצת מעצבן אותי , הגיר בהילוך ראשון לשני המעבר מאוד אגרסיבי יש ממש כמו בעיטה בתאוצה ואני לא אוהב את זה כל כך , אבל שאני שם את הגיר על מצב טריפטרוניק אז ההעברה יותר חלקה מוזר ... אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע

פורסם
תמונות הכי רציניות שאני יכול לספק זה מגלקסי אס 2 (רציני, זה לא!) כבר העלאתי רעיון שיגיע צלם כלשהו מהפורום להתאמן על האוטו :wink:

יש משהו שקצת מעצבן אותי , הגיר בהילוך ראשון לשני המעבר מאוד אגרסיבי יש ממש כמו בעיטה בתאוצה ואני לא אוהב את זה כל כך , אבל שאני שם את הגיר על מצב טריפטרוניק אז ההעברה יותר חלקה מוזר ... אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע

זה גיר רובוטי אם אני לא טועה.

כל מקרה, גיר צרפתי, אין הרבה מה לעשות, תנסה לשחק עם הגז כדי להנעים את ההעברה.

נגיד אתה מאיץ מ0, תחזיק רבע (או פחות) קבוע, שהוא בא להחליף הילוך ל2, תרים (פחות גז) ממש מ"מ אחד ככה. (תנסה דברים כאלה, אני לא בטוח שזה יצליח כי עוד לא נהגתי על הרכב, לא מזיק לנסות).

צריך להבין איך הגיר עובד, אני מניח שאם אני ינהג על הרכב, כמה דקות אני יתפוס את השיטה של העברה חלקה.

(אני לא מדבר סתם, יש לי 406, אולי לא אותו גיר, אבל עדיין צרפתי, ועדיין מי שלא יודע לנהוג ברגש או בצרפתיות, מקפיץ וגורם לרכב לבעוט כל הילוך.)

בכללי, אני אחרי כמה שעות נסיעה טובות למדתי לנהוג אגרסיבי (ברוב הזמן אני רגוע מאוד ושומר על הרכב) עם ה406 והגיר עובד לי כמו שעון שווצרי, ממש כיף איתה!

(וזה גיר בן 220KKM, עבר שיפוץ ב200KKM, טפו טפו טפו).

מה רע לעבוד עם טיפטרוניק?

תוכל להוציא קצת יותר מה1.6L הציפלון שיש לך.

(אלה אם הטיפטרוניק כמו בכמה רכבים שנתקלתי בהם, מעביר בהשהייה קטנה אך קריטית את ההילוך).

פורסם

יש משהו בסיטרואן שהיא לא מתרגשת מהרגל שלך ואני יסביר: בסיאט איביזה 2002 1600 סמ"ק שהייתה לי נגיעה קלה בדוושה ויש לך הרגשה של בעיטה בגב ואז כמובן האצה נחמדה עד שסתם עושה רעש וצלצולים ולא ממש ממהרת לזוז אבל אין ספק שהאיביזה הייתה יותר נמרצת יותר כמו טרקטור ,

לעומת זאת שאני על הסיטרואן , במצב רגיל - אתה לוחץ על הדוושה והאוטו כאילו אומר לך , גבר אל דאגה אנחנו נגיע לנקודה אבל בזמן שלי , והאצה מתרחשת באדישות ואנמיות = מאכזב !

(לא מדבר על קיק דאון אני שונא את המחשבה שאני כאילו מתעלל באוטו סוחט אותו עד הסוף ואז לא מספיק נותן לו את מרפק קטן והוא צורח .. לא אוהב )

במצב S בגיר - ההבדל היחידי שאני הרגשתי זה שהאוטו פשוט מושך הילוכים , כאילו קראתי איפשהו שגם המתלים מתקשים האם זה נכון ?

במצב טריפטרוניק - העברה ידנית פלוס מינוס של ההילוכים אז האוטו מתחיל לתת בראש , העברת הילוכים בדרך הזאת כל כך מהירה שהאצה של הרכב היא כמעט כמו הרגשה של רכבת , אין תקיעות של העברת הילוכים או הפסקת האצה שיש עקב לחיצת קלאץ והעברת ההילוך.

בדרך הזאת באמת שהאוטו מתחיל לעלות אדרנלין מה שגם זה רכב יחסית עבורי הרבה יותר כבד והרבה יותר גדול אם אני לא טועה הוא שוקל 300 קילו יותר והוא רחב לעומת האיביזה - מטוס זה לא , אבל אפשר ליהנות מהרכב הזה

מה שגם בפורומים בחול מפארים את השליטה שיש לC4 VTR/VTS עם הצמיגי 16 אינץ 205 רוחב בפניות אז הפרוייקט הבא שלי זה ג'אנטים חדשים + TOYO R1R + כיוון פרונט = ניקח אותה לכמה סיבובים מעניינים בצפון

פורסם

יפה, נראה שאתה מתחבר במהירות למכוניות!

לגבי ההרגשה של האנמיות בהאצה:

תראה גם בקוואליר שלי, אחרי שעברה כיוון של הגיר אוטומט, דוחף פול גז, אתה מקבל בעיטה בגב והמחוג של הקמ"ש והמחוג דלק, זזים יותר מהר מבוגאטי ווירון.

הגיר שם בלי תחכום, רק תגיד מתי בא לך כוח, והוא יספק לך אותו.

אצל צרפתים, הגיר שונה ומורכב יותר.

בAL4 נגיד, אני לא אהבתי תתכנון שלו, שבעת האטה, הוא מוריד הילוכים (בולם את הרכב עם ההילוכים) כמו גיר ידני ונהג שמרחם על הבלמים.

זה אולי נותן האטה טובה יותר, אבל גם מאמץ את הגיר.

עוד משהו קטן ששמתי לב, במצב S ה406 שלי מאיצה יופי, מגיעה ל120 דווקא במהירות.

תחושת האנמיות כנראה נובעת בגלל שהבולמים של הרכב כל כך טובים, שלא מרגישים את המשיכה האמיתית.

(עוד לא בדקתי אותה בפתיחות כי אני שומר עליה, וגם כי אני מפחד על הכבוד שלי שהקוואליר בנתה לי.)

לגבי ההיגוי.

צרפתיות זה הכתובת, במשך כל השנים הצרפתיות היו בעלות היגוי מדוייק מאוד, כמעט בכל המכוניות.

פשוט כיף להכנס איתם לפניות!

(מה שכן, בגלל שב406 אני בקושי מרגיש את הכביש ואת הרכב, לא הייתי רוצה להגיע למצב של איבוד אחיזה.

מצב שקרה לי בקוואליר ויצאתי ממנו בכמה שניות, ובלי נזק! תודה לה', שלא נדע עוד מקרים כאלה.)

פורסם

תודה רבה בר אני שמח לשמוע מה שהכי אהבתי שמתי שחברה שלי חיכתה לי בחוץ ואני הגעתי עם הרכב המשפט הראשון שלה היה " מזה מאמי זה נראה כמו אוטו של עשירים " אין ספק שזה עשה לי את היום ושוב תבינו המחיר שלה כל כך נמוך 46 אלף קילומטר מודל 2007 יד ראשונה והאוטו הזה הרבה יותר שווה ממכוניות שעולות 100 אלף שקל העדיפה על הרכב הזה מבחינתי באותה קטגוריה זו הונדה סייווק 5 דלתות האץ באק אבל היא באותו מודל עולה פי 2

פורסם
תודה רבה בר אני שמח לשמוע מה שהכי אהבתי שמתי שחברה שלי חיכתה לי בחוץ ואני הגעתי עם הרכב המשפט הראשון שלה היה " מזה מאמי זה נראה כמו אוטו של עשירים " אין ספק שזה עשה לי את היום ושוב תבינו המחיר שלה כל כך נמוך 46 אלף קילומטר מודל 2007 יד ראשונה והאוטו הזה הרבה יותר שווה ממכוניות שעולות 100 אלף שקל העדיפה על הרכב הזה מבחינתי באותה קטגוריה זו הונדה סייווק 5 דלתות האץ באק אבל היא באותו מודל עולה פי 2

ברוך הבא למדינת ישראל, ארץ הסטיגמות והזלזול בצרפתיות.

אכן, גם נוחות וגם יופי בחצי מחיר.

כמה הרכב עלה לך אחרי הכל?

(46K ק"מ זה נחשב רכב חדש!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...