Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

332 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אבארת 500
      78
    • אבארת פונטו איוו
      14
    • אלפא רומיאו מיטו תלתן
      47
    • סיטרואן DS3 טורבו
      26
    • הונדה CR-Z
      10
    • יונדאי ולוסטר
      9
    • אופל קורסה OPC
      28
    • רנו ספורט קליאו RS
      67
    • סיאט איביזה קופרה
      21
    • פולקסווגן פולו GTI
      32

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בחרתי ב500 האברט רק בגלל שלא התחברתי לתנוחת הישיבה שלה.

אני חושב שזה אוטו נפלא והוא מכיל את כל מה שרכב ספורטיבי קטן צריך להכיל - זריזות , צליל , התנהגות , מראה וסטייל. בסעיף הפרקטיות הוא מתחת לכולם ולכן לא בחרתי בו.

מבין כולם אני בוחר בפולו GTI שהיא הוט האץ' שמצטיינת רק ביח' הכוח שלה , אפשר לצאת איתה בטיולי שבת בבוקר ולהנות מבלי להרגיש חסרונות בנסיעה מנהלית, היא עדיין שקטה ,נוחה ,מאובזרת ,פרקטית , בטוחה ובנויה לא רע.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם הזמן אני מבין שזו הקבוצה ("קטנות ספורטיביות") המועדפת עלי. ולכן, הפעם הבחירה הרבה יותר קשה, לפחות בשבילי.

ההתלבטות נעה בין ה500 שבא ל"אכול" עם כל התוספות, לDS3 היפיפייה ולאלפא מיטו הסקסית בטרוף.

ולבסוף נפלה ההכרעה על המיטו שעושה לי את זה מעט יותר מהשאר. למה? כי אני חושב שזו קבוצה שבה הלב והבטן צריכים להכריע.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם כבר ספורטיבית אז ספורטיבית עד הסוף, רנו קליאו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצד אחד מיטו - הנאמנות לאלפא וכל זה... מצד שני - על הקליאו נאמרו לא מעט שבחים...

אז כמובן שבחרתי ב500 אבארט :oops: הדבר הכי משעשע שנהגתי בו בשנים האחרונות.

דגם 595 קומפטיציונה בשבילי, בבקשה !

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ספורט קליאו, בלי קשקושים, בלי גימיקים, על אף מחיר מופרז בישראל.

למה כן? הכי מכונת נהיגה למי שמחפש את זה. כיול מתלים טהור ומוצלח ללא תלות באלקטרוניקה ושאר פרפראות, מנוע אטמוספרי נהדר ואפילו ההגה, נקודת החולשה של סימן 3, שופר. בנוסף היא גם שימושית, בטיחותית ומעוצבת בטוב טעם.

למה לא? מחיר בישראל, שיוט רועש.

שורה תחתונה: לקראת החלפת הדגם המתקרבת ולאור התמחור המצוין של קורסה OPC, הגיע הזמן להוריד את המחיר לפחות לרמת הקורסה, שמגיעה לארץ עם אבזור סטנדרטי עשיר יותר.

נקודה למחשבה: יום אחד, בעוד כמה שנים, תתגעגעו למכוניות כאלו, אבל הן כבר לא יהיו שם בשבילכם, למעט כמשומשות עייפות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

DS3 עבורי בבקשה! על המסלול היא מהירה יותר מהקליאו, ניראת יותר הרבה יותר טוב ועם אופציות הצביעה המגניבות שלה...תארזו לי אחת בצבע צהוב וגג שחור או לבנה עם גג אדום!

למה לא 500? אומנם אני צעיר ואני לא צריך פרקטיות אבל מושב אחורי וקצת תא מטען כן רוצה שיהיה. אבל עם העיצוב אין להתווכח- ניראת פצצה!

פורסם

אני מאמין שאתם כבר מבינים לבד למי הצבעתי8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני עם הקליאו, הקטנה-חמה המושלמת בעיניי.

המכונית שמערבת את הנהג הכי הרבה במה קורה שם למטה בין הגומי לאספלט, כיף טהור.

יודעת לעשות והכי טוב את מה שמכונית קטנה חמה צריכה לדעת לעשות. כיף !

סתם בשביל הפאן, אגיד שאחריה ברשימה זאת ה 500 אבארט. (שד"א עם תמונה כמו שבחר רוני להעלות, זה גרם לי לחשוב שנייה, אבל לא נכנעתי :-P ))

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני היחיד שחושב שה-500 זה פשוט רכב מכוער?

וכמו שאמרו כבר אם כבר ספורטיבית אז אחת שמכויילת ככה, שזה רק הקליאו ספורט עד כמה שאני יודע.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ללא שום ספק, התלבטות או כל דבר אחר שתרצו - אלפא!

המיטו קטנה ופשוט סקסית!

ובכל זאת מבין האלפות אני מעדיף את הג'ולייטה החדשה(שאיכשהו לא נכנסה לרשימה פה) וה-159.

יש משהו מיוחד באלפא שאין באף רכב ואף וולוסטר, קליאו בי, איביזה ואופל לא יצליחו לגרום לאנשים מעטים יחסית את ההרגשה הזאת.

וחוץ מאלפא אני מאוד מאוד לא אובייקטיבי - סאאב.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אני מאוד אוהב להביט על הפיאט 500, רכב מקסים, אך הצבעתי על פי "נכונות רכישה".

הצבעתי לפולו GTI.

:twisted:

אני גם כמוך הצבעתי לפולו GTI וגם אני בחרתי בגלל הסיבה שרכשתי פולו וגם בעיקר שאני אוהב את העיצוב של הפולו בכללי !!

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

• תוכן חדש...