Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

332 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אבארת 500
      78
    • אבארת פונטו איוו
      14
    • אלפא רומיאו מיטו תלתן
      47
    • סיטרואן DS3 טורבו
      26
    • הונדה CR-Z
      10
    • יונדאי ולוסטר
      9
    • אופל קורסה OPC
      28
    • רנו ספורט קליאו RS
      67
    • סיאט איביזה קופרה
      21
    • פולקסווגן פולו GTI
      32

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור נקודתית להספק או לא, הולוסטאר מבחינתי היא סובארו B3 2 ליטר עם 160 כ"ס וסט בולמים של בילשטיין, אז זה הופך אותה הוט האטצ? זה עושה אותה ספורטיבית?

מבחינתי האישית, משפחתית קופה עם פלפל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. כן בהחלט, כל אלה שציינת הן הוט האטצ פר אקסלנס!

2. הוולוסטר היא רכב קופה מוזר שכזה, מצידי שים אותה עם ה BRZ ועם ה CRZ ועם השירוקו באותה קטגוריה אבל אני בכלל לא מוכן להכניס אותה להגדרה של הוט האטצ.

היא כרגע זנב לאריות בזמן שהיא יכולה להיות  במקום הרבה יותר מכובד בקטגוריה שיותר מתאימה לה (שאני לא יודע איך להגדיר אותה, משפחתיות קופה, אנא ערף).

3. לאחד שיודע, לא יודע אם התכוונת אלי אבל אני מעריץ נלהב של הקוראנים ואין לי כלום נגד הוולוסטר, אפילו שקלתי בחיוב לקנות אחת, פשוט אני חושב שהיא לא שייכת לחבורה הזאת ששידכו אותה אליהן וזה עושה לה עוול.

פורסם
לא קשור נקודתית להספק או לא, הולוסטאר מבחינתי היא סובארו B3 2 ליטר עם 160 כ"ס וסט בולמים של בילשטיין, אז זה הופך אותה הוט האטצ? זה עושה אותה ספורטיבית?

מבחינתי האישית, בקושי משפחתית עם פלפל.

וזה עוד בכלל לפני שנכנסנו לזה שלא בדקתי את הנתונים אבל בכלל לא נראה לי שהוולוסטר יכולה להכנס לקטגוריה הזאת, היא לא מבוססת על משפחתית?

אוקי, אני זורם איתך. מה ההגדרה שלך לרכב ספורטיבי?

האם Abarth 500 היא לדעתך פנדה עם מנוע 135 כ"ס טורבו וסט בולמים וקפיצים מוקשחים? זה הופך אותה לספורטיבית?

גולף GTI (מבחינת שלדה, כיול, מתלים, דיפרנציאל, הגה וכו') עם מנוע 1.4TSI 122 כוחות סוס - ספורטיבית או לא?

פורסם

אתה אל תזרום איתי, זה אני שאזרום איתך! :wink:

וולוסטר מכוונת את עצמה מול השירוקו, למה השירוקו לא ברשימה?

אני אסביר שוב, אין לי בעיה עם הוולוסטר, אין לי בעיה עם הגדרתה כרכב ספורטיבי, אני אפילו חושב שמדובר באחלה קונספט וברכב בכלל לא רע, אני פשוט לא מוכן להגדיר אותה כהוט האטצ'.

פורסם
אני שמעתי שמדובר על כ-150.

אבל אולי המכשיר שלי מקולקל.

יכול להיות מבחן מעניין ה 150,000 הזה

רנו, מיטו, פולו, קורסה, כולן 150

נשאר רק לבחור ב'שאר הרוח' של כל אחת

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

וולוסטר מכוונת את עצמה מול השירוקו, למה השירוקו לא ברשימה?

אני אסביר שוב, אין לי בעיה עם הוולוסטר, אין לי בעיה עם הגדרתה כרכב ספורטיבי, אני אפילו חושב שמדובר באחלה קונספט וברכב בכלל לא רע, אני פשוט לא מוכן להגדיר אותה כהוט האטצ'.

אני לא חושב שהיא Hot Hatch גם ההגדרה היא לא Hot Hatch אלא קטנות ספורטיבית... ה-500 היא בכלל מיני ולא סופרמיני ולכן לפי ההגדרה הזו לא צריכה גם להופיע ברשימה... לא תמיד החלוקה לקטגוריות כזו ברורה ...

אני גם יכול להגיד 500 Abarth היא לא ספורטיבית כי לא משנה כמה כ"ס ומתלים מוקשחים תוסיף לפנדה, זה לא יהיה רכב ספורט! רק שאני לא מאמין בזה...

פורסם

בכלל, באופן כללי אני חושב שכל הקונספק של מבחני דרכים השוואתיים שבודקים "מה מקבלים עבור X ש"ח" הוא קונסט מפוספס לחלוטין וחבל שלא עושים יותר מבחנים כאלה.

פורסם

כל מי שמתלונן על צירוף הולוסטר וההונדה - מבחינתי הן מתחרות כי הן מתחרות על ליבו של חובב ההגה ומחירן די דומה. הבעיה היחידה בשתיהן היא הכוח. הולוסטר סתם לא חזקה, וההונדה אפילו ממש איטית (אבל השלדה אכן נפלאה - היא תהיה כיף אדיר עם עוד 50 כ"ס).

יכול להיות מבחן מעניין ה 150,000 הזה

רנו, מיטו, פולו, קורסה, כולן 150

נשאר רק לבחור ב'שאר הרוח' של כל אחת

זה בדיוק המבחן שעשינו ב"אוטו" לפני כמה חודשים, רק בלי המיטו (כי היא כבר הפסידה כמה מבחנים אחרים בעבר).

הקורסה ניצחה בתור חבילה ומכיוון שהיא יותר נעימה מהקליאו ביום-יום וזולה משמעותית (150 זה מחיר לפני הנחה, לידיעתכם). הרנו עולה כרגע אצל היבואן 174 אם אני זוכר נכון. גם אם מקבלים הנחה שמתקרבת ל-150, זה עדיין בעייתי. בכל זאת - היא מהנה יותר לנהיגה. פולו בכלל לא בתחרות (אבל היחידה שמתאימה כאן למשפחה קטנה, בזכות ה-5 דלתות וה-DSG).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

An early road test of a Japanese-market CR-Z resulted in 0-60 mph in 10.5 seconds and the quarter mile in 17.6 seconds.[20] Inside Line performed the same 0-60 mph test in 8.8 seconds, and Motor Trend, in 8.3 seconds

בטופ גיר US גם ציינו 8 וקצת שניות למאה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

וואלה בחנו את הרכב והתאוצה מ 0-100 הייתה 10 שניות.

דני G בחן את הרכב במגזין אוטולי וגם הגיע ל 10 שניות.

אולי הם התכוונו לגירסה אחרת, כי ציינו משהו - INSIDE LINE.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...