Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

332 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אבארת 500
      78
    • אבארת פונטו איוו
      14
    • אלפא רומיאו מיטו תלתן
      47
    • סיטרואן DS3 טורבו
      26
    • הונדה CR-Z
      10
    • יונדאי ולוסטר
      9
    • אופל קורסה OPC
      28
    • רנו ספורט קליאו RS
      67
    • סיאט איביזה קופרה
      21
    • פולקסווגן פולו GTI
      32

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ל HOT HATCH תמיד היתה פינה חמה בליבי.יש בהם משהו צעיר, אופנתי, מגניב וכייפי מכל זאנר אחר של רכבים.

כל שנות העשרים היו לי כאלה:

106 ראלי אחת מכל דור

מיצובישי קולט

206 GTI

קופרה

מיטו

500 אבארט

כיף אדיר, ואפילו היום שכבר הם נשארו מאחור, ואני נוהג על משהו שונה לגמרי, יש בהם משהו מיוחד שכיף להיזכר.

שהצבעתי בסקר, התיחסתי רק לרכבים עליהם נהגתי,(על הOPC עדיין לא יצא)

שלישיית הגמר מבחינתי הם הקליאו, המיטו והאבארט.

כאחד שהיה לו את המיטו מהראשונות בארץ, אוכל להגיד שמאוד נהנתי מהמיטו, משהו בעיצוב המיוחד, ההתנהגות השובבה ושלל הגאגטים (הייתה מאובזרת מלא '18 B&M SUN ROOF,) ביחד עם הכניסה לעולם של אלפא והיחודיות על הכביש בהחלט עשו את העבודה, כך שהגיעה הQV לארץ היא נראתה לי היורשת הטבעית, למיטו שלי. שאספתי אותה לסוף שבוע באתי עם ציפיות גדולות (מדי?) וביחד עם צמיגים בקוטר קטן משלי, עם הגה מכוייל "מכני מדי" והתנהגות פושרת זה פשוט לא היה זה.

על הקליאו שמעתי וקראתי רבות, נסיעת המבחן הראשונה הייתה קצרה מדי ולא נתנה לי להגיע להחלטה, כך שקיבלתי אותה שוב לחצי יום בכבישים הנכונים. מה אני יגיד לכם לא התחברתי, המנוע מרגיש עצל (ולא אכפת לי מה רשום שם בפרוספקט) בלי מומנט בכלל, העיצוב החיצוני והפנימי קודר ובקושי יש MP3, נכון שהיא מתקשרת יותר, פונה יותר, מרגישה נטראלית יותר, אבל שהחזרתי אותה לסוכנות לא היה לי חשק לעוד סיבוב, ושראיתי את המיטו מחכה לי בחניה שם בקרסו, פשוט חזר לי החיוך(ותבינו אני עדיין בקליאו)

את האבארט השארתי לסוף, רשמתי כאן בפורום על נסיעות המבחן שביצעתי,והיום שהיא כבר נמכרה(אגב באחלה מחיר), ואני כבר פחות משוחד מפעם, אני יכול להגיד לכם דבר אחד, האבארט מילאה את תפקידה והעניקה לי שוב את כל מה שאהבתי ב HOT HATCH של שנות התשעים, צעירה, אופנתית, מגניבה וכייפית כמו שבדיוק HOT HATCH צריכה להיות.

פורסם
לZX2.0 הDS3 שאתה מתכוון .בחיים לא תגיע לארץ.(הDS3R.):-(

אבל לחלום מותר...ואם יש את האמצעיים ניתן להפוך אותה לDS3R, או לפחות לאחת קרובה כזו (ולהתחיל עם צ'יפ ניהול) 8)

אהה ופיג'ו 207 GTI גם מהירה יותר מהקליאו (לא מהנה כמוהה אבל מהירה יותר)

פורסם

עזוב לחכות לגורטאות עתידיות של פיג'ו או הודנא, אם כבר משהו עתידי זו היורשת של המיטו

Alfa Giulia GT concept

404924_10150541006698486_779823485_8773156_100542653_n.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

התמונה שליאור פרסם היא לחלוטין לא חוקית/מוסרית ואני מבקש להסיר אותה לאלתר!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

+מליון

הדבר הזה.... אני רוצה אותו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ליאור תן אזהרה לפני שאתה מפרסם תמונות כאלה. :shock2:

אני דיי בטוח שמכונית הקונספט הזאת גרמה לגירוי אזורים במוח שלא ידעתי על קיומם כלל. :drool:

השם ירחם :evilbat:

זמין 8)

פורסם

אין ספק שהקליאו הכי קולעת להגדרה אבל אז נכנסים פנימה, פותחים עיניים והרשתית מתיבשת:shock:

אני בחרתי כמו הרוב, אבארט 500 שנותנת הכי הרבה גרוי להכי הרבה בלוטות למשך הזמן הארוך ביותר.

גם אני לא מבין מה עושות כאן מכוניות הליסינג בתחפושת מבית יונדאי והונדה.

פורסם

כי שתיהן מהנות לנהיגה ודיי ספורטיביות. נחכה לגרסאות מוגדשות שלהן.

אגב, רק 21 קולות ל-OPC. מפתיע לרעה בפורום של חובבי רכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עזוב לחכות לגורטאות עתידיות של פיג'ו או הודנא, אם כבר משהו עתידי זו היורשת של המיטו

Alfa Giulia GT concept

404924_10150541006698486_779823485_8773156_100542653_n.jpg

איזה יופי. פרונט כזה שהוא בעצם העלאה מהאוב של הג'וניור משנות השבעים במאה הקודמת וגם עושה זאת עם המון טעם וסגנון. אז יכול להיות שכפי שלא מעט חברים כאן חושבים, האיטלקים לא יודעים לבנות מכוניות שיחזיקו מעמד בלי ביקור שבועי במוסך, אבל בכל הנוגע לעיצוב אין עליהם.

• תוכן חדש...