Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

332 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אבארת 500
      78
    • אבארת פונטו איוו
      14
    • אלפא רומיאו מיטו תלתן
      47
    • סיטרואן DS3 טורבו
      26
    • הונדה CR-Z
      10
    • יונדאי ולוסטר
      9
    • אופל קורסה OPC
      28
    • רנו ספורט קליאו RS
      67
    • סיאט איביזה קופרה
      21
    • פולקסווגן פולו GTI
      32

פוסטים מומלצים

פורסם

למען השקיפות המוחלטת אומר כי רק את הדור הנוכחי של הפולו מאוד אהבתי ולכן רכשתי, כל הקודמים ממש לא היו לטעמי.

אני מאוד מקווה שהמגמה הנוכחית תמשיך גם בדגמים הבאים.

זמין 8)

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הראש נוטה לאופל, הבטן לרנו והלב לאבארט'

כל השאר פשוט צעצועים עם מנוע , לא מדברים לנשמה , לא עושים חשק לנהוג. מקסימום פתיחות ברמזור., אולי הזדקנתי אבל יש עודכמה דברים שאני מחפש ברכב חוץ מזמן ההקפה שלו ברינג.

המותג הכי יוצא מגדרו ברשימה זה אבארט', נכון, תנוחת נהיגה לא משהו, אבל זה הרכב הכי אופנתי שעושה חשק להראות ולנהוג בו, גם אם זה דורש לקבל בראש במונזה..

החברה היחידה שמציעה אגזוז משופר בתקינה, ומי שלא שמע אגזוז מונזה מומלץ לרוץ לאולם התצוגה ולשגע את עומר..

I don't drive fast, I fly low

פורסם

אין ספק שמבחינת נהיגה נטו, הקליאו לוקחת. אבל גם אני, שמרבה לנהוג, מבלה בנהיגה ספורטיבית אולי 3% מזמן הנהיגה.

ולכן זאת חייבת להיות האבארט 500. מכונית נהיגה מעולה בפני עצמה,עם מנוע גמיש ויעיל ביום יום והכי חשוב,חבילה שעושה כיף ב100% מזמן הנהיגה:)

פורסם

מה יש לאבארת להציע חוץ מנהיגה ספורטיבית ?

היא קטנה מאוד, היא עצבנית, היא לא נוחה בעליל.

הפלוסים הגדולים שלה זה רק היכולות הספורטיביות שלו, אם זה מהווה רק 3% מזמן הנהיגה, ביתר 97% מהזמן אתה סובל.

פורסם

רוני - ואוו ... זו הקטגוריה הכי מגניבה שיש ... רק למה ה 500 אבארט קיבלה תמונה כל כך סקסית ? זה מטה את הסקר :)

דרך אגב, צריך לחוקק חוק שרק המכוניות האלו מותרות ליבוא לארץ - בלי מכס - אז היינו באמת גן עדן.

הבחירה שלי:

• בחירה מהראש - פולו GTI
  • בחירה מהלב - מיטו QV
  • בחירה מהתחת - קליאו (לא לצחוק, הכוונה לנהיגה ספורטיבית נטו)
  • בחירה מהעין - 500 אבארט

מכיוון שנתנו רק בחירה אחת, וכסף לא נכלל בשיקולים - אני "הסתפקתי" במיטו, הרכב יפה בטירוף, שימושי יותר מה500, מנוע מאד חסכוני וגמיש, מתלים קשיחים ו"מעצבנים" לטובה, נכון, היא לא מכונת הרדקור ב 3% מהזמן, אני סולח לה ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני מחכה לולוסטר, ולמרות הכל היא לא הכי קשורה לפה (עקב מנוע שלא חזק מספיק, דווקא השילדה טובה).

אבל, לא יודע למה כולם כאן מתעלמים מהקורסה OPC. היא יריבה ראויה ואף טובה מרוב המתחרות. בחרתי בה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחרתי את האבארט, היחיד שעושה חשק עוד מבלי לשבת בכלל ליד ההגה.

וגם החבילה לא רעה, מנוע חזק מנתוניו, אחיזה אבסולוטית(מנצח מבחן מי לא עוזב גז ראשון בפניות בקלות), עם עיצוב מגניב ,חדשני ומרווח יותר משחושבים.

האמת התלבטתי עם הקליאו והפולו, אך לקליאו עיצוב אפרורי ומבוגר (במיוחד בפנים) והוא פשוט לא עושה לי את זה עיצובית .והפולו ,אומנם נתוניו מצויינים ,אך הוא בטוח מדי ,נראה כמו הליסינג של השכן וגיר רובוטי לא בא בחשבון מבחינתי.

פורסם

אבל, לא יודע למה כולם כאן מתעלמים מהקורסה OPC. היא יריבה ראויה ואף טובה מרוב המתחרות. בחרתי בה.

אחרי נהיגה מייצגת בקורסה, לדעתי, היא בהחלט מתומדדת ראויה, אפילו קצת יותר מזה.

אבל אני נשאר עם הבחירה שלי, ואחרי שנה, לא מצטער אפילו לרגע.

!AWDSOME

פורסם

:roflmao:

זה נראה כמו מרוץ "מיוחד".

ניסן ג'וק הוא היחיד שבאמת מתאמץ, כאשר כל ליגת העל נמצאת מאחורה, כדי לא לגרום לו לרגשות נחיתות.

זמין 8)

פורסם
אני היחיד שחושב שה-500 זה פשוט רכב מכוער?

וכמו שאמרו כבר אם כבר ספורטיבית אז אחת שמכויילת ככה, שזה רק הקליאו ספורט עד כמה שאני יודע.

גם בעיניי ה500 הסטנדטי די מכוער אבל חייבים להודות שהתמונה פה עושה חשק. בכל מקרה אני בחרתי בפונטו ורק בגלל המראה, אין לי שום מושג לגבי נתונים של אף אחת מהן ובאף אחת לא נהגתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...